logo.jpg

Hørsholm Golf Academy

Hørsholm Golf Academy har et topprofessionelt trænerteam og tilbyder golfinstruktion på højeste niveau for alle, lige fra den der prøver golf for første gang til europa tour spillere og andre med højt ambitionsniveau. 


Trænertemaet består af: 

Peter Jeppesen

Iben Tinning

Jesper Kjærbye


Peter Lindhardt Jeppesen - kan kontaktes på academy@hoersholm-golf.dk

A-Pro

Peter (f. 1967) gift med Anja og har 2 børn Marius på 1 år og Leonora på 4 år og bor i Rungsted.

Peter har haft en civil karriere inden han startede med golf, med uddannelser som værktøjsmager og maskine ingeniør. Dog endte han med, at blive hotelchef for flere ski hoteller i de franske alper, og var med til at starte højskolekurser op, med golf som hovedfag for Oure idrætshøjskole. 

I marts 2007, blev Peter uddannet som PGA Golf Professionel, i Søllerød golfklub. Herefter har han arbejdet som Head Pro i Helsinge Golfklub (nu Ree Golfklub) og Greve Golfklub. Gennem sin tid som træner, har Peter haft stor succes med træning af alle typer af golfspillere. Lige fra nybegynder til verdensstjerne. En succes der især skal findes i Peters engagement, i den enkelte spiller, og dennes ønske for golfen. 

Peters stræben efter konstant læring og udvikling, afspejler hans karriereplanlægning. Her ses mange forskellige kurser og træning, af de dygtigste coaches og professionelle fagfolk. Af et par kan nævnes; Mac O Grady, m.o.r.a.d. golf, videnskaben om golfsvinget. Gregor Jamieson svinganalyse, indspil og putting,  Andrew Nicholson, sving teori for juniorer. Gary Wiren, The succes triangle for golf. Aim-point putte system. Autoriseret club maker and club fitter fra Golfsmith, samt autoriseret club fitter for, Mizuno, Callaway, Wilson, Titleist. Dertil er Peter uddannet NLP & hypnose coach.

Trænerfilosofi

”Alle kan blive gode til golf, det er kun et spørgsmål om vilje”. 

Med det mener jeg, at blive en bedre golfspiller, ikke udelukkende handler om talent. Derimod er hårdt arbejde og dygtig vejledning, to ligeså vigtige faktorer for at blive en bedre golf spiller. 


At vove er at miste fodfæstet et kort øjeblik. Ikke at vove er at miste sig selv.

Søren Kirkegaard 1849


Iben Tinning - kan kontaktes på iben@ibentinning.dk

Iben er medlem af PGA of Denmark samt uddannet kognitiv coach og har arbejdet som performance coach siden 2009 med professionelle og amatørgolfspillere lige fra europa tour spillere til helt almindelige golf spillere. 


Efter at have spillet 14 år som Playing Pro på Ladies European Tour og LPGA Tour i USA er det nu tid at gøre noget for andre i golfsporten. Iben ønsker derfor at bruge sine erfaringer fra bl.a. sine seks sejre på Ladies European Tour og de 58 top 10-placeringer til Performance Coaching og elite spillersupport. 


Iben har også en mission for kvindegolf, og ønsker at bruge sine Order of Merit på Ladies European Tour og erfaringerne fra det europæiske Solheim Cup hold til at hjælpe unge kvindelige stjerner på vej. 

Se Ibens hjemmeside www.ibentinning.dk


Aktuelt

Banestatus

Banerne er åbne. Der spilles til sommergreens, ved frost vil der midlertidigt være vintergreens.

Trolleys er tilladt

Buggies er ikke tilladt

Vintertræning med Peter Jeppesen
Peter Jeppesen og har lavet vintertræningshold for både voksne og børn.
Succes med famliemedlemskab
Hørsholm Golf har succes med FamilieFredage og nyt familiemedlemskab.
Træningsbanemedlemskab

Benyt vores gode træningsfaciliteter og køb træningsbolde til medlemspris - tegn et træningsbanemedlemskab.

Se hele nyhedsarkivet