logo.jpg

Medlemsfordele

Som medlem i Hørsholm golf har du en række medlemsfordele inkluderet i dit medlemskab.

Greenfeefordele

Som medlem i Hørsholm Golf har du forskellige muligheder for at få reduceret greenfee, når du spiller andre baner, ikke alene i Danmark, men også på  baner i udlandet.


Danmark:

 • Odense Eventyr Golf - der spilles til gæstetakst alle ugens dage
 • Stensballegaard- der spilles til gæstetakst alle ugens dage
 • Blokhus Golf klub - der spilles til gæstetakst alle ugens dage
 • Brundtland Golfcenter - der spilles til gæstetakst alle ugens dage
 • Royal Oak 50 % på greenfee 
 • Gudhjem New Course (Rø golfbane) - der spilles til gæstetakst alle ugens dage

Sverige:

 • St. Arilds Golfklubb - Medlemmer af Hørsholm har 50% rabat på greenfee alle dage. Banen er meget spændende og ligger smukt placeret ikke langt fra Kullen, Nord for Helsingborg. Læs mere på www.starild.se.
 • Woodlands Country Club - Medlemmer af Hørsholm kan spille mandag, tirsdag, onsdag og torsdag til SEK. 250,-. Læs om banen på www.woodlands.dk. Se i øvrigt deres tilbud på overnatning...


Tyskland

 • Schloss Lüdersburg - Medlemmer af Hørsholm Golf får 20% rabat på greenfee og 20% på hotelophold (std. hotel rate). Læs mere om på www.schloss-luedersburg.de


Frankrig:

 • 50% rabat på over 100 franske baner. Som medlem i Hørsholm kan du spille alle franske baner i NGF Le Club netværket til halv pris. Der er mange internationalt anerkendte baner i mellem.
Prisgaranti i shoppen og eksklusive medlemstilbud

Proshoppen har en prisgaranti på alle varer. Såfremt du kan få en vare i en anden dansk butik til en lavere pris, matcher shoppen altid prisen. Dette gælder dog ikke, hvis varen er på udsalg eller tilbud i andre butikker. Shoppen har i løbet af sæsonen helt særlige medlemstilbud på forskellige varer. Tilbuddene er kun for medlemmer, og giver således medlemmer af Hørsholm Golf en særlig fordel.


Se mere om shoppen...
Rabat via købekort til Restaurant Lerbækgaard

Hørsholm Golf’s medlemmer kan få op til 10% rabat på alt i restauranten ved oprettelse af købekort til kr. 1.000,-. Købekortet oprettes i restauranten. Skriv til post@lerbaekgaard.dk. Se mere på www.lerbaekgaard.dk


Vin-gaarden.dk - Kvalitetsvine til gode priser

Lerbækgaard har også en hjemmeside, hvor der kan kan købes vin til gode priser. 

Der er mulighed for at smage vinene til et godt måltid mad i Restauranten i sæsonen fra ca. 1. april til 1. november. Ved besøg på Restaurant Lerbækgaard har man mulighed for at købe vin med hjem til netpriser. 


www.vin-gaarden.dk vil der løbende være tiltag som for eksempel vinsmagning, hvor der også vil være lidt godt at spise fra det fantastiske italienske køkken. 
Golfrejser mv.

Med hjælp af vores samarbejdspartnere skaber vi både eksklusive og fordelagtige rejsemuligheder for vores medlemmer. Det gælder selvfølgelig især på golfrejser, ofte med trænerteamet, men også helt særlige rejser, såsom vin- og safarirejser mv. 

Vi har følgende samarbejdspartnere:
Profil Rejser

Hørsholm Golf har indgået aftale med Profil Rejser, der er specialister i at designe drømmerejser for dig, der gerne vil ud i verden og opleve autentiske kulturer, eksotiske strande og tage minderige oplevelser med hjem. Som en del af aftalen yder Profil Rejser tilskud til Hørsholm Golfklub, hver gang et af vores medlemmer booker rejse med dem.  Se mere om Profil Rejser her...


Krone Golf Tours

Krone Golf Tours er en af Hørsholms Golf's foretrukne rejsepartnere når det drejer sig om "ren" golfferie. Krone Golf Tours er en del af Skandinaviens største golfrejsebureau, Golf Plaisir, samme rejsekoncern som indeholder Falk Lauritsen og Apollo Rejser. Med 10 års erfaring er Krone Golf Tour landets mest seriøse golfrejsebureau. Vores trænings og matchture sammen med pro'erne arrangeres ofte i samarbejde med Krone Golf Tours. Se mere på deres hjemmeside...
Kulturelle fordele - hos Mungo Park

Mungo Park er et repertoireteater med et fast tilknyttet ensemble, og forestillingerne retter sig mod et bredt publikum. Med flere Reumertpriser i ryggen er teatret kendt for innovative iscenesættelser og ny dramatik. Mungo Park præsenterer mellem to og tre nye produktioner om året og det faste loyalitetsprogram, Mungo Park Årskort, har p.t. 5000 brugere, som fornyer deres årskort år efter år.


Som medlem af Hørsholm Golf får du masser af fordele hos Mungo Park:

 • 20 % rabat på ALLE forestillinger (normalpris A-billetter 250 / medlemspris 200 kr. B-billetter 200 / medlemspris 160 kr.)
 • 100 kr. i rabat på Mungo Park Årskort (normalpris 600 kr. // DM-medlemspris 500 kr.)

Med Mungo Park Årskort får du et helt år fuld af fordele:

 • Du får fri adgang til alle teaterforestillinger i et helt år (fra tilmeldelse = 12 måneder)
 • Du kan se en forestilling så mange gange, du vil
 • Du får gratis teaterprogrammer til alle forestillinger
 • Du får tilsendt aktuelle nyheder
 • Du får 10 procent rabat på alle varer i Mungo Bar
 • Du bliver inviteret til særlige medlemsarrangementer og eksklusive forpremierer

(Gælder ikke gentegning).


Læs mere om Mungo Park på www.mungopark.dk


Hvordan udnytter du rabatten?

Vil du bestille teaterbilletter med 20 % rabat?

Vil du bestille årskort med 100 kr. i rabat?


Off-season fordele - hos SIMGOLF


Spil Simulatorgolf i Simgolf  – det største indendørs golfcenter i Danmark. Beliggende tæt på centrum i København kan Simgolf med sine 10 Fullswing golfsimulatorer have op til 40 spillende gæster ad gangen. I Simgolf spiller I med Jeres eget eller lejet udstyr. Når I har slået til bolden bliver den målt af et tracking sytem. Boldflugten bliver straks vist på en storskærm. Det er ekstremt troværdig og let tilgængeligt. Alt styres via nemme kommandoer på en Touch Screen. Det bliver ikke nemmere.

Spil de bedste golfbaner med dine venner, kollegaer, kunder, familie uden at skulle tænke på vejret.


Medlemmer af Hørsholm Golf får en god rabat hos SimGolf / Grøndalcentret:

 • Medlemmer af Hørsholm Golf får 20% rabat på standard simulatorpriser
 • Medlemmer af Hørsholm Golf får 50% rabat på oprettelse af VIP medlemskab i SimGolf. Som VIP medlem opnås 40% rabat på standard taksten

Se mere om SimGolf på www.simgolf.dk

.

Aktuelt

Vintertræning med Peter Jeppesen
Peter Jeppesen og har lavet vintertræningshold for både voksne og børn.
Succes med famliemedlemskab
Hørsholm Golf har succes med FamilieFredage og nyt familiemedlemskab.
Træningsbanemedlemskab

Benyt vores gode træningsfaciliteter og køb træningsbolde til medlemspris - tegn et træningsbanemedlemskab.

Se hele nyhedsarkivet