logo.jpg

Medlemskab

Hørsholm Golf er en af landets største golfklubber med ca 1.600 medlemmer. Og med vores store baneanlæg med 27 huller, så er der altid plads til at komme til at spille golf. Vores bane og faciliteter inkluderer bl.a.:
  • 27 huller i 3 sløjfer af 9 huller
  • 9 hullers par 3 bane
  • Helårsåben drivingrange m. 32 overdækkede udslagspladser
  • Shortgame academy med 3 greens
  • Gode klubhusfaciliteter i den hyggelige stråtækte Lerbækgaard
  • Et aktivt klubliv med tureringer og arrangementer

Medlemskab for private

Er du interesseret i et medlemskab, kan du til at starte med finde info og priser her på hjemmesiden. Kategorierne finder du i menu'en til venstre. 


De forskellige former for medlemskab af golfklubben er typisk differentieret på hvornår og på hvilke baner, du må spille, og indeholder ellers ret til fri benyttelse af alle øvrige faciliteter. 

Du er meget velkommen til at besøge os, og se stedet. Du kan træffe aftale om en lille rundvisning på tlf. 45 76 51 50, eller ved at sende os en mail: post@hoersholm-golf.dk.

 

Medlemskab for firmaer

Hvis du har dit eget firma, så kan du under menupunktet "For Virksomheder" finde mere information omkring vores firmamedlemskaber.Du skal være velkommen som medlem.
 

 

Medlemsfordele

Op til 10% rabat i Restaurant Lerbækgaard ved oprettelse af købekort.

 
10% rabat ved selskabsarrangementer i Restaurant Lerbækgaard.

Særlige medlemsrabatter på driving range.  

 

Medlemstilbud i Proshoppen.

 

Som medlem af Hørsholm Golf tilbydes du op til 30 % rabat på overnatninger på Hellerup Parkhotel. Se prislisten for medlemmer her.