Top
 

Årets første medlemsaften mandag d. 3. april.

Hørsholm Golf / Klubnyheder  / Årets første medlemsaften mandag d. 3. april.
20 mar

Årets første medlemsaften mandag d. 3. april.

Tilmeld dig nu. Et spændende arrangement er nu på plads. Selvom det ikke har været det bedste golfvejr på det sidste har det dog ikke afholdt os fra at planlægge nogle medlemsaktiviteter til foråret. Derfor sæt kryds i kalenderen mandag 3. April 2017 kl. 19.00 i Stalden.
Aftenens emne bliver et som vil få indflydelse på os alle i den kommende sæson, nemlig anlægget af den nye støjvold som vil berøre primært Vest sløjfen.
Vor nye greenkeeper Anders Kamp Mortensen har lovet at orientere os om de store ændringer der skal ske, ligeledes vil han orientere os om sine visioner for banen som helhed.
Hvis vejret tillader det er det muligt at vi går en tur ud på de huller der bliver berørt af støjvolden.
Peter Mikkelsen fra restauranten vil også fortælle lidt om sine planer for den nye sæson. Afslutningsvis vil klubben være vært for et glas og lidt spiseligt.

Næste medlemsaften er planlagt til mandag 08.maj kl.19.00 hvor vi skal have et interessant indlæg fra Thomas Søby som er professionel caddie.

Vi glæder til et stort fremmøde til disse aftener. Der vil senere blive mulighed for tilmelding via GolfWorks, dette var blot et tidligt advis.

Medlemsudvalget