Top
 

Medlemsfordele

Hørsholm Golf / Bliv medlem / Medlemsfordele

Medlemsfordele


Greenfeefordele

Som medlem i Hørsholm Golf har du forskellige muligheder for at få reduceret greenfee, når du spiller andre baner, ikke alene i Danmark, men også på  baner i udlandet.

Danmark:

Skjoldenæsholm Golf  – der spilles til gæstetakst alle ugens dage

Odense Eventyr Golf – der spilles til gæstetakst alle ugens dage

Stensballegaard- der spilles til gæstetakst alle ugens dage

Blokhus Golf klub – der spilles til gæstetakst alle ugens dage

Brundtland Golfcenter – der spilles til gæstetakst alle ugens dage

Royal Oak 50 % på greenfee 

Gudhjem New Course (Rø golfbane) – der spilles til gæstetakst alle ugens dage

 

Sverige:

St. Arilds Golfklubb – Medlemmer af Hørsholm har 50% rabat på greenfee alle dage. Banen er meget spændende og ligger smukt placeret ikke langt fra Kullen, Nord for Helsingborg. Læs mere på www.starild.se.

Woodlands Country Club – Medlemmer af Hørsholm kan spille mandag, tirsdag, onsdag og torsdag til SEK. 250,-. Læs om banen på www.woodlands.dk
Se deres tilbud på golfpakke her:  WoodlandTilbud2018

 

Frankrig:

 • 50% rabat på over 100 franske baner. Som medlem i Hørsholm kan du spille alle franske baner i NGF Le Club netværket til halv pris. Der er mange internationalt anerkendte baner i mellem.

 

Købekort til Restaurant Lerbækgaard

Hørsholm Golf’s medlemmer kan få op til 10% rabat på alt i restauranten ved oprettelse af købekort til kr. 1.000,-. Købekortet oprettes i restauranten. Skriv til post@lerbaekgaard.dk. Se mere på www.lerbaekgaard.dk

 

Vin-gaarden.dk – Kvalitetsvine til gode priser

Lerbækgaard har også en hjemmeside, hvor der kan kan købes vin til gode priser. 

Der er mulighed for at smage vinene til et godt måltid mad i Restauranten i sæsonen fra ca. 1. april til 1. november. Ved besøg på Restaurant Lerbækgaard har man mulighed for at købe vin med hjem til netpriser. På www.vin-gaarden.dk vil der løbende være tiltag som for eksempel vinsmagning, hvor der også vil være lidt godt at spise fra det fantastiske italienske køkken. 

 

Profil Rejser

Med hjælp fra vores samarbejdspartner Profil Rejser skaber vi både eksklusive og fordelagtige rejsemuligheder for vores medlemmer. Det gælder selvfølgelig især på golfrejser, ofte med trænerteamet, men også helt særlige rejser, såsom vin- og safarirejser mv. Profil Rejser er specialister i at designe drømmerejser for dig, der gerne vil ud i verden og opleve autentiske kulturer, eksotiske strande og tage minderige oplevelser med hjem. Som en del af aftalen yder Profil Rejser tilskud til Hørsholm Golfklub, hver gang et af vores medlemmer booker rejse med dem.  

Se mere om Profil Rejser her…

 

Wallmans i Cirkusbygning

Medlemmer i Hørsholm Golf opnår  på billetter på alle ledige showdage fra januar til 17. juni (der spilles primært torsdag – lørdag). Hvordan får man rabatten? Ringer til Wallmans på 33163700, oplyser koden GOLF2017 og så gives der rabat på billetterne. Denne rabat kan ikke kombineres med andre fordele, rabatter eller bonus aftaler. Se mere på Wallmans hjemmeside…

 

Teater Mungo Park

Mungo Park er et repertoireteater med et fast tilknyttet ensemble, og forestillingerne retter sig mod et bredt publikum. Med flere Reumertpriser i ryggen er teatret kendt for innovative iscenesættelser og ny dramatik. Mungo Park præsenterer mellem to og tre nye produktioner om året og det faste loyalitetsprogram, Mungo Park Årskort, har p.t. 5000 brugere, som fornyer deres årskort år efter år.

Som medlem af Hørsholm Golf får du masser af fordele hos Mungo Park:

 • 20 % rabat på ALLE forestillinger (normalpris A-billetter 250 / medlemspris 200 kr. B-billetter 200 / medlemspris 160 kr.)
 • 100 kr. i rabat på Mungo Park Årskort (normalpris 600 kr. // DM-medlemspris 500 kr.)

Med Mungo Park Årskort får du et helt år fuld af fordele:

 • Du får fri adgang til alle teaterforestillinger i et helt år (fra tilmeldelse = 12 måneder)
 • Du kan se en forestilling så mange gange, du vil
 • Du får gratis teaterprogrammer til alle forestillinger
 • Du får tilsendt aktuelle nyheder
 • Du får 10 procent rabat på alle varer i Mungo Bar
 • Du bliver inviteret til særlige medlemsarrangementer og eksklusive forpremierer

(Gælder ikke gentegning).

Læs mere om Mungo Park på www.mungopark.dk

Hvordan udnytter du rabatten?

Vil du bestille teaterbilletter med 20 % rabat?

Vil du bestille årskort med 100 kr. i rabat?

 

Indendørsgolf hos SIMGOLF

Spil Simulatorgolf i Simgolf  – det største indendørs golfcenter i Danmark. Beliggende tæt på centrum i København kan Simgolf med sine 10 Fullswing golfsimulatorer have op til 40 spillende gæster ad gangen. I Simgolf spiller I med Jeres eget eller lejet udstyr. Når I har slået til bolden bliver den målt af et tracking sytem. Boldflugten bliver straks vist på en storskærm. Det er ekstremt troværdig og let tilgængeligt. Alt styres via nemme kommandoer på en Touch Screen. Det bliver ikke nemmere.

Spil de bedste golfbaner med dine venner, kollegaer, kunder, familie uden at skulle tænke på vejret.

Medlemmer af Hørsholm Golf får en god rabat hos SimGolf / Grøndalcentret:

 • Medlemmer af Hørsholm Golf får 20% rabat på standard simulatorpriser
 • Medlemmer af Hørsholm Golf får 50% rabat på oprettelse af VIP medlemskab i SimGolf. Som VIP medlem opnås 40% rabat på standard taksten

Se mere om SimGolf på www.simgolf.dk