Top
 

Partneroversigt

Hørsholm Golf / Erhverv / Partneroversigt

Partneroversigt


Profil Rejser

PremiumPartner

Profil Rejser er specialister i at designe drømmerejsen for dig, der gerne vil ud i verden og opleve autentiske kulturer, eksotiske strande og tage minderige oplevelser med hjem.

 
www.profil-rejser.dk

Alm Brand Leasing & Bank

PremiumPartner

Har du overvejet, at det kunne være en god ide at lease jeres person- og varebiler i stedet for selv at eje dem? Hos Alm. Brand Leasing har vi mere end 20 års erfaring med billeasing. Den erfaring vil vi gerne dele med dig.

Leasing erhverv / Leasing privat

EDC Erhverv Poul Erik Bech

PremiumPartner

Forhandlingsevne, indgående markedskendskab, slagkraftig salgsstyrke, fantasi og professionel markedsføring er de 5 vigtigste faktorer for et hurtigt og professionelt salg eller udlejning af en erhvervsejendom.

www.poulerikbech.dk


Bang & Olufsen – Vedbæk

PlusPartner & Åbningsturnering

Bang & Olufsen fremstiller en lang række enestående fjernsyn og musiksystemer, højttalere, telefoner og multimedieprodukter, som kombinerer innovative teknologier med elegante design.

www.bang-olufsen.com

Spar Nord

PlusPartner & Company Day

SparNord er tættere på. Kernen i Spar Nords forretningsmodel og strategi er ambitionen om at drive en enkel retailbank med fokus på almindelige privatkunder og lokalområdets små og mellemstore virksomheder.

www.sparnord.dk

FinansPlan A/S

PlusPartner & Scorekort

Om du er privatperson eller virksomhedsejer sidder vi på din side af bordet som din personlige økonomiske rådgiver. Ved en grundig analyse, giver vi dig et totalt overblik og sikrer, at du kan træffe de rigtige langsigtede beslutninger omkring din økonomi. 

www.finansplan.dk


SemInte

PlusPartner

SemInte tilbyder sundhedsIT-faglig konsulentbistand ved konkrete opgaver, såsom informationsarkitektur og modellering, begrebsafklaring,  strukturering af dokumentation, interoperabilitet, konfigurering af IT-systemer med terminologi, kravspecificering af IT-løsninger

www.seminte.dk

Samskip

PlusPartner

Samskip is one of the larger container transportation companies in Europe, offering a wide range of multimodal container logistics services. These include an extensive network of container services to and from Iceland and the Faroe Islands, along with refrigerated cargo logistics and international forwarding around the world.

www.samskip.com

Upcoming Minds Aps

PlusPartner

Upcoming Minds is an international company selling fun and cool scooters, skateboards, boardgames, hobby products, licensed electronics such as bluetooth speakers, sing-a-long boomboxes, headphones, microphones, digital journals and alarm clocks in Europe. We search the world for innovative products…

www.upcomingminds.com


Newsec Egeskov & Lindquist

PlusPartner

Newsec Egeskov & Lindquist A/S er ejendomsrådgivere med speciale i erhvervs- og investeringsejendomme. Siden etableringen i 1991 har vi opbygget en solid platform for rådgivning, formidling og udlejning inden for erhvervs- og investeringsejendomme.

www.newsec.dk

Kringlebageren

PlusPartner

Fremvis dit DGU-KORT fra Hørsholm Golf og vi giver dig 10 % rabat.  Vi har bl.a. stenovnsbagt brød, lækre konditorkager og frisksmurte sandwiches. Nyd dagens lækre kage i vores cafe på centertorvet med friskbrygget Amokka kaffe.

www.kringlebageren.dk

Tandlæge Thomas Eriksen

PlusPartner

Tandlægerne i Hvidovre Stationscenter 201 – hvor dygtige og erfarne tandlæger udfører alle former for tandbehandling. På vores tandklinik lægger vi vægt på omsorgsfuld, smertefri og grundig behandling, som tager udgangspunkt i den enkelte patients behov.

www.hvidtand.dk


IF Forsikring

PlusPartner

If er Nordens førende skadeforsikringsselskab med 3,6 millioner kunder. If har ca 6.800 ansatte og ejes af den finske koncern Sampo.

www.if.dk

Strandgaarden Wine & Spirits A/S

PlusPartner & Hole in one sponsor
 
Strandgaarden er en virksomhed i rivende udvikling. Vi er ca. 25 medarbejdere, der arbejder med salg af vin, spiritus og mineralvand m.m., såvel indenlandsk som på eksport- og Tax Free.

www.strandgaarden.dk

Bilforum Nordsjælland

PlusPartner

Hos Bilforum Nordsjælland A/S får du intet mindre en rendyrket dedikation til Volvo. Det betyder, at du kan forvente kvalitet, rådgivning og knowhow på et højt niveau, når det kommer til de skandinaviske kvalitetsmodeller.

www.volvo.bilforumnord.dk


Skau Reipurth & Partnere Advokatfirma

PlusPartner

Skau Reipurth & Partnere er en virksomhed grundlagt af ambitiøse advokater med en baggrund fra de største københavnske advokatkontorer.

Vi leverer dedikeret, resultatorienteret rådgivning på allerhøjeste faglige niveau.

www.skaureipurt.com.dk

Ultrabulk Shipping

PlusPartner

We strive to be your preferred partner in global dry bulk shipping. 

www.ultrabulk.com

Privatklinik Hørsholm / Øjenlæge Henrik Bom Olesen

PlusPartner & scorekortsponsor

Henrik Bom Olesen driver Privatklinik Hørsholm, hvor personlig service og tilgængelighed er i højsædet. Udover øjenspecialet findes hjertespecialist, hudspecialist og åreknudespecialist. I klinikken arbejder erfarne kirurger og sygeplejersker med mere end 20.000 operationer bag sig.

www.privatklinikh.dk


Crowe Horwath

BasisPartner

Crowe Horwath er et revisions- og rådgivningsfirma med fokus på virksomheder, der er familie – og hovedaktionærejet. Tilgængelighed og kundeservice er prioriteret højt hos os. Vores faglighed er ikke noget værd, hvis det ikke er let for dig at gøre brug af den, så tilgængelighed, troværdighed og hurtighed er vores nøgleord. Sammen med kvaliteten i vores faglighed danner det grundlaget for vores servicekoncept.

www.crowehorwath.net/DK

 

3Ahead

BasisPartner

3Ahead er et managementkonsulenthus, der hjælper virksomheder med at gennemføre projekter fra idé til implementering – med fokus på it-understøttede forandringsprojekter – ved at bygge bro mellem forretning og IT.

 www.3ahead.com

Bezzerwizzer

BasisPartner

Hos Bezzerwizzer Nordic udvikler vi og sælger quizspil i en række europæiske lande – til både butikker og gavemarkedet. Virksomheden er drevet af spilleglæde, videbegærlighed, kvalitetssans og et håb om, at mange flere mennesker verden over vil quizze, drille og råbe BEZZERWIZZER!

www.bzw.bezzerwizzer.dk


Anna Reventlow

Basispartner

For nogen er det økonomiske aspekt det vigtigst ved et boligsalg, for andre er det en følelsesmæssig beslutning. For de fleste er det en kombination. Gennem målrettet salgstiltag i og uden for vores store kundenetværk er det vores fornemste opgave at skabe en god bolighandel. Alt vi laver, skal holde højeste kvalitet og gennem erfaring, viden og analyse, samlet i et kreativt udtryk, maksimerer vi salgspriser, samtidigt med at vi trygt og professionelt ledsager sågar køber som sælger gennem boligsalgets mange facetter.

www.annareventlow.dk

 

 

Enstall

BasisPartner

Enstall er en række specialiserede divisioner, der samlet leverer ’one stop shopping’ at tekniske løsninger til bygninger. Samtidig har Enstall en dedikeret division for totalentreprise, fordi Enstall er det naturlige midtpunkt og koordinator for alle de håndværk, der tilsammen skal imødekomme de moderne krav der er til såvel ældre som nye bygninger.

www.enstall.dk

Quorum Consulting

BasisPartner

Quorum Consulting er et uafhængigt dansk managementkonsulenthus med ekspertise i strategiimplementering, procesoptimering, IT-anskaffelse og implementering, etablering af governance samt international projektledelse.

www.quorum.dk


Genios

BasisPartner & hulsponsor

Genios – en professionel IT servicepartner og Microsoft Certified Partner med kompetance til Microsoft Business Solutions ERP-produkter C5 og XAL!

www.genios.dk

 

Rosengren Engineering

BasisPartner

Rosengren Engineering (RGE) is a small company that provides highly specialized engineering services within the fields Functional Safety and Installations in Hazardous Areas. Our business value is delivery of knowledge-based high quality services at an international level, with focus on protection of people, environment and assets by using the best available methods for design and operation of protective safety systems.

www.rosengren-eng.dk

Zealand Graphic

CoursePartner & Erhvervsklub

Zealand Graphic leverer unikke grafiske løsninger til optimale priser når det gælder Emballage, InStore og Tryksager. På www.zealandgraphic.dk er der adgang til tryksags-webshop, hvor der kan købes foldere, hæfter, løsblade, visitkort, brevpapir, blokke, skilte mm. Medlemmerne i Hørsholm Golf kan opnå 10 % på den første ordre. Send en mail til ped@zealandgraphic.dk med ordrenummer samt Hørsholm Golf i emnefeltet. Kontakt Poul Erik Dahl på 2163 9063 for yderligere info.

www.zealandgraphic.dk


Pelican Self Storage

Academy Partner & Putting Green sponsor

Pelican Self Storage er et ledende nordisk brand indenfor opbevaring til private og erhverv. Vi opererer i Danmark, Sverige og Finland og som virksomhed stræber vi efter at være kendt for god service, beliggenhed og i det hele taget en oplevelse som gør opbevaring lidt mindre kedeligt at have med at gøre.

www.pelicanselfstorage.dk

 

Autohuset Vestergaard

Erhvervsklub & Lerbækgaard Pokalen

Autohuset Vestergaard er autoriseret forhandler og serviceværksted for Peugeot person- og varebiler. Vi har endvidere autoriseret service af BMW, og med mere end 20 års erfaring inden for BMW service, er vi din kompetente værkstedspartner, når din BMW skal forkæles. Du finder os i Birkerød, nærmere betegnet Kongevej 56. Du velkommen til at kontakte os på tlf. 45 81 18 19, eller se mere på vores hjemmeside.

www.autohuset-vestergaard.dk

RiskPoint

Erhvervsklub & medarbejdergolf

RiskPoint er et forsikringsagentur, som fokuserer på at levere værdiskabende forsikringsløsninger til nordiske erhvervs- og industrikunder og deres rådgivere. Vore forsikringsløsninger vil fokusere på traditionelle brancher samt nicheområder som f.eks. bestyrelsesansvarsforsikringer og vedvarende energi.

www.riskpoint.eu


Forsikringsakademiet & Rungstedgaard

MedarbejderGolf & Erhvervsklub

Forsikringsakademiet A/S er uddannelsessted for hele forsikrings- og pensionsbranchen. Vi har til huse på Rungstedgaard, som vi købte tilbage i 1965, og som i dag er campus for de godt 3.800 deltagere, vi tager imod årligt.

www.forsikringsakademiet.dk

 

Audi Hørsholm

AcademyPartner

Det er med glæde, at vi kan byde Dem velkommen i Danmarks flotteste showroom. Vi har indrettet et eksklusivt Audi univers hvor vi er klar med kyndig rådgivning – hvad enten det drejer sig om nye eller brugte biler samt service. Derudover har vi et bredt udvalg af produkter fra Audi Merchandise, blandt meget andet vores kollektion af golfudstyr. Audi står for lækkert og innovativt design, det kommer til udtryk i alt hvad vi leverer hos Audi Hørsholm.

www.hoersholm.audi.dk

Telefon Online

Tele & IT partner

Vores løsninger tilgodeser begge sider, fleksibel telefoni til fornuftige penge, helt uden bindinger. Vi har haft fingeren på pulsen inden for telefoni i mere end 15 år. Vi står for den direkte og personlige service, som vi stadig mener er en essentiel del af vores forretning. Vi er på telefonidelen en del af et større forhandlernetværk på landsplan, hvilket er med til at sikre vores kunders løsninger. TelefonOnline er en del af Nordsjællands Tele & Data, hvor vi ligeledes leverer generelle IT ydelser, herunder Wi-Fi løsninger i alle størrelser.

 www.phoneonline.dk 


Radio Nord

Mediapartner

Ram en attraktiv målgruppe i Nordsjælland til yderst fornuftige priser. En korrekt eksekveret radiokampagne virker hver gang.

www.radionordfm.dk 

Metroxpress

 
Mediepartner
 
Metroxpress er ikke længere en avis. Vi er et moderne mediehus, med printmediet – metroxpress, onlinemediet – mx.dk, TV mediet – MX Train TV, Web TV og med adskillige sociale medier profiler. Vi skriver til dig døgnet rundt – nyheder og underholdning.

www.mx.dk

StockRate Asset Management A/S

Partner

– Din professionelle investerringsrådgiver…

StockRate er en uafhængig formueforvalter med stor indsigt i investeringsrådgivning inden for områderne aktier og obligationer. Vi arbejder udelukkende for at give vores kunder det bedst mulige afkast og er ikke underlagt bankers eller andres interesser.

www.stockrate.dk


Pensionsselskabet

Partner

PensionsSelskabet rådgiver og leverer værdiskabende og tidssvarende pensions- og sundhedsløsninger til virksomheder og private. Som sparringspartner rådgiver vi om alt fra udarbejdelse af firmapensionsløsninger til 1:1 rådgivning via en synlig og nærværende service i øjenhøjde.

www.pensionsselskabet.dk

 

Auktionshuset

AcademyPartner – logo på driving range bolde

Hvad er det værd? Lad Auktionshuset i Hørsholm sætte pris på dine kunstgenstande og design.

www.auktionshuset.com

Jan Nygaard A/S

Erhvervsklub

Hos Jan Nygaard AS venter der Dem en BMW oplevelse ud over det sædvanlige. Vi har et bredt udvalg af ydelser og produkter, som matcher de fleste. Her finder De alt, der er værd at vide om BMW og MINI, og De får naturligvis kompetent rådgivning oveni uanset om der er tale om nye eller brugte biler, service, dele og tilbehør eller Lifestyle-produkter. Ønsker De at holde Dem opdateret omkring Jan Nygaard AS kan De følge os på www.jan-nygaard.dk eller på LinkedIn

www.jan-nygaard.dk


maylandconsult

BasisPartner

maylandconsult, der opererer i krydsfeltet mellem virksomheder og civilsamfundsorganisationer, arbejder med erhvervspartnerskaber og Corporate Social Responsibility –  med fokus på udvikling og eksekvering af strategier og med bæredygtig vækst som formål. 

 

City Media

Partner

Don´t blend in – STAND OUT! CREATE, INSPIRE AND AMAZE.

City Media vil være trendsætter, indenfor (D)OOH. Vi går forrest, når det drejer sig om kreative og innovative kampagneløsninger. Vi er i konstant udvikling, og stræber efter at hver kampagne / brand skal skille sig ud fra mængden. Vi tror på at det er bedre at blive lagt mærke til end at forsvinde i mængden.

www.citymedia.dk

KM VVS A/S

Partner

KM VVS A/S løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

www.kmvvs.dk


Havas Media

Mediepartner

Med det digitale i centrum leverer vi en række forbundne planlægnings og indkøbs kompetencer på tværs af alle former for medier. Vi tilbyder vores kunder seniorkompetencer og strategisk lederskab, der sikrer en fejlfri og ekstraordinær kampagneeksekvering i alle kanaler, både traditionelle og nye. Vores struktur og investeringer i specialister afspejler de skiftende behov hos vores kunder, og de dækker ikke kun “paid media” men også “owned” og “earned” kanaler og kreativ udvikling.

www.dk.havas.com

Stonehenge

BasisPartner

Stonehenge vil være det stabile fundament i dine investeringer. Vi ønsker en langsigtet relation med dig, og du kan forvente åben og ærlig kommunikation.

Stonehenge er en uafhængig kapitalforvalter med en attraktiv prisstruktur og vi ønsker at levere positive afkast til dig – altid.

Kontakt Thomas Beltner, tb@stonehenge.dk, 3113 0066.

 

Datacon

Partner

Vi binder it og forretning sammen. Ved at sammentænke it og forretning opnår du og din virksomhed mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater. Hos Datacon bliver du ikke spist af med halve løsninger. Vi sikrer altid, at du får det, du forventer. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987.

www.datacon.dk


Dalgaard Supermarked / Meny

Scorekortpartner & præmiesponsor Dalgaard

Supermarked er meget mere end et almindeligt supermarked. Dalgaard er et supermarked, der på ét og samme sted har samlet basisvarer til dagligdagen, tilbudsvarer designet til områdets kunder og de mange specialvarer, som du ellers måtte gå til en lang række specialbutikker for at handle ind. Medarbejderne hos Dalgaard stiller deres ekspertise til din rådighed og har gjort det til deres fornemste opgave at sikre kunderne en optimal oplevelse, når de er i butikken.

www.dalgaardsupermarked.dk

Mungo Park

Partnerskab med medlemsfordele

Mungo Park er et repertoireteater med et fast tilknyttet ensemble, og forestillingerne retter sig mod et bredt publikum. Med flere Reumertpriser i ryggen er teatret kendt for innovative iscenesættelser og ny dramatik. Mungo Park præsenterer mellem to og tre nye produktioner om året og det faste loyalitetsprogram, Mungo Park Årskort, har p.t. 5000 brugere, som fornyer deres årskort år efter år.

 

SimGolf

Hulsponsor & medlemsfordele

Hold jeres firmafest, fødselsdag, julefrokost, polterabend, konference eller reception hos Simgolf. Vi har flotte lokaler, fantastisk storskærm og lækker bar. Vi har plads til 200 spisende.

www.simgolf.dk


Carlsberg

Øl

Hos Carlsberg stræber vi efter at skabe værdifulde oplevelser for vores kunder og forbrugere. Udgangspunktet i alt hvad vi gør, er ”Thirst for Great” – Great moments, Great people, Great brands. 

www.carlsbergdanmark.dk

Rungsted Ishockey

Arrangementsafholdelse

Rungsted Ishockey er den professionelle overbygning på Danmarks ældste rene ishockeyklub. Den professionelle afdeling i sin nuværende form blev startet op som et anpartsselskab i 2013, og efter to sæsoner med konstant fremgang på alle parametre overgik klubben i 2015 til aktieselskabsform, da finansmanden Lars Seier Christensen fra Saxo Bank trådte ind i ejerkredsen. Hemmeligheden bag klubbens succes har været et særdeles driftigt og populært partnernetværk, der køres relativt uafhængigt af den sportslige del på isen, og som bl.a. har haft et arrangement hos Hørsholm Golf mellem de mange tilbud.

 

UNICEF

Partnerskab

Hørsholm Golf A/S har et partnerskab med UNICEF, der er verdens største humanitære børneorganisation. UNICEF arbejder ud fra princippet om hjælp til selvhjælp. Der arbejdes med langsigtede udviklingsprojekter og nødhjælp i 156 lande.

www.unicef.dk


Svane Køkkenet

PlusPartner

Svane Køkkenet Roskilde/Hillerød byder dig indenfor til inspiration til alle boligens rum.Kom og besøg vores nyindrettede butikker, hvor vi udstiller komplet inventar til hele huset – få en vedkommende og ud over det sædvanlige oplevelse i butikken. Hos os finder du kun 100% dansk design – vi har indrettet butikken med lys, luft og funktionel enkelthed som er tilsvarende den moderne bolig. Besøg os og få en snak med en af vores kreative og engagerede indretningskonsulenter. Det eneste du skal, er at investere et par timer i vores selskab. Sammen designer vi dit nye køkken – med dig og din bolig som udgangspunkt. Vi er altid opdateret i forhold til indretning og trends og vil vejlede dig igennem alle mulighederne for smarte og funktionelle detaljer.

www.svane.com

Inn Sale International

BasisPartner

Inn Sale International stiftedes i 1990 og har siden udviklet sig til en betydende samarbejdspartner for diskoteker, natklubber, barer, caféer, kaffebarer, restauranter og hoteller. 

 

Realmæglerne Maasbøl

Erhvervsklubmedlem

RealMæglerne Maasbøl er et team af kvalificerede medarbejdere med et stort branchekendskab og mange års erfaring i at vurdere og sælge alle typer af boliger – andelsboliger, lejligheder, villaer/rækkehuse samt liebhaverboliger.

www.realmaeglerne.dk


Økonomi & Personale

Partner

“Hvis du synes, at uddannelse er dyrt – så prøv med uvidenhed.”

Fundamentet for vores virksomhed udgøres af ca. 50.000 kursister, som gennem de seneste 16 år har deltaget på kurser og i faglige netværk – og mere end 50 fagspecialister, der som instruktører og facilitatorer har bidraget med deres viden og ekspertise.Vi baserer vores virksomhed på at bidrage til videreuddannelse og kompetenceudvikling af dansk erhvervsliv – både i den private og offentlige sektor. Vi ønsker, at den viden, der løbende opsamles, kan forenes, udvikles og skabe grobund for ny viden, nye aktiviteter og måske i sidste ende flere jobs og arbejdspladser. Det er vores mission.

www.opkurser.dk

Kosan Gas a/s

Sponsorat af golfbuggies

Førende i gas – med 80 års erfaring i bagagen. Kosan Gas a/s er én af Nordens førende leverandører af gas i tanke. I Danmark er vi desuden markedsleder af gas i flasker. Virksomheden har rødderne dybt forankret i den danske gashistorie. I mere end 80 år har vi leveret gas til virksomheder og private forbrugere – tidligere også under navnene BP Gas og Shell Gas.

www.kosangas.dk

City Hotel

Hulsponsor 9 hullers sløjfe Vest
 
Oplev byen, michelin-restauranter, teatre, cafeer, museer, nyhavn, operaen og shopping, metro – København har det hele, og BEST WESTERN Hotel City ligger tæt på det hele. 

www.hotelcity.dk


Santa Maria

Bronze Partner

For Santa Maria handler det om én ting: Rigtig god smag. Santa Maria er i dag størst i Norden på krydderier, grillprodukter og Tex Mex samt på Thai og India produkter gennem deres Spicy World koncept.

www.santamariaworld.com

Exxon Mobil

 
Hulsponsorat
 
ExxonMobil is the world’s largest publicly traded international oil and gas company. We hold an industry-leading inventory of global oil and gas resources. 
 

KNord

 
Hulsponsorat & arrangement
 
København Nord har afdelinger i Lyngby, Virum, Hillerød og Frederikssund og er rammen om Handelsskolens Grundforløb hg, Handelsgymnasiet hhx og Lyngby Gymnasium stx.
 

CECA Foods

Driving range sponsor

McDonalds Restaurant i Hørsholm/Birkerød

www.mcdonalds.dk

Backspin Business

Partner

Vores kerneydelse er etablering, drift og udvikling af

professionelle erhvervsnetværk. Produktet er tilført nogle nye egenskaber, der adskiller sig fra, hvad man normalt ser. Fælles passion, højt beslutningsniveau og en professionel ledelse, der tager medansvar for, at du som medlem får udbytte af din aktive deltagelse.

 

Vingaarden

Partner & vinleverandør

Vingaarden importerer vine fra Italien, og vil løbende udvige sortimentet med vine fra andre vinproducerende lande.

 

Secomp.dk ApS

BasisPartner

Kæmpe udvalg af EDB tilbehør.

www.secomp.dk

BN elektronik ApS

Leverandør til det danske erhvervsliv af:
EDB Tilbehør
Elektronik komponenter
Intet salg til private !

www.bn-elektronik.dk

TrainTV

Digital outdoor annoncering på TV-skærme.

www.traintv.dk


Dette er til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Afbryd