Tirsdagsdamerne

Hørsholm Golf / Klubben  / Klubber i klubben / Tirsdagsdamerne

Tirsdagsdamerne

Velkommen til Tirsdagsdamerne

Alle kvindelige medlemmer af Hørsholm Golfklub med spilletilladelse kan – uanset alder, handicap og form for medlemskab blive medlem af Tirsdagsdamerne. Du er meget velkommen både som begynder og som øvet spiller. Sidste år var vi ca. 100 tirsdagsdamer, som hyggede os godt sammen både på banen og udenfor. Du bliver medlem af Tirsdagsdamerne ved at indbetale et kontingent for sæsonen.

Læs mere her: TD-Velkommen2017

Sponsormatch den 9. maj 20917

Senest nyt fra Tirsdagsdamerne

Kære alle!

Vi havde en herlig dag til vores forårsmatch den 9.ds., og der var virkelig forår i luften næsten hele dagen. Det var dejligt at se, at så mange havde lyst til at deltage både i match og middag. Vi takker vores sponsor – Proshoppen – denne dag for dejlige præmier. Her et par fotos fra aftenen

Kære tirsdagsdame!

Som det blev nævnt under vores forårsmiddag af Alan fra Proshoppen, der sponsorerede vores sidste holdmatch, har han skaffet en mulighed for tirsdagsdamer for prøve det nye udstyr fra Callaway. Alan har lavet en aftale med Ole fra firmaet til den 30.05 fra kl. 16.30 til 19.00, hvor han vil være her med alt det nye udstyr, som vi kan prøve. Det blev understreget, at der ikke var købetvang.

Hvis du har lyst til at blive fittet, skal du give besked til Alan, så han kan reservere en tid.

Proshoppen giver 10% rabat ved køb på dagen.

Velkommen som  Medlem 2017
Tirsdagsdamernes TD Matchprogram 1 2017