Top
 

Race to La Manga Sponseret af Profil Rejser Sportconcept Golf og Wilson Golf

Hørsholm Golf / Aktuelt  / Race to La Manga Sponseret af Profil Rejser Sportconcept Golf og Wilson Golf
21 apr

Race to La Manga Sponseret af Profil Rejser Sportconcept Golf og Wilson Golf

Rangliste turnering for medlemmer med hcp < 20,4.

Turneringen oprettes med det formål at tilbyde spillere med handicap 20,4 og lavere en mulighed for at spille tællende turneringer og udvide sit golfnetværk.

Turneringen afvikle over 12 spilledage fordelt på tordage, lørdage og søndage. Det kræver 6 spillede runder for at deltage i hovedpræmien en rejse sponsoreret af Profil Rejser. Spilles flere end 6 runder er det resultatet af de bedste 6 runder der tæller med.

Turneringen spilles som en slagspilturnering som vindes af den spiller som over 6 turneringer har flest point totalt. Da det er en tællende turnering udregnes stableford point i forbindelse handicapreguleringen.

Point optjenes ved deltagelse i de enkelte turneringer. Tilmeldingen sker via GolfWorks og der oprettes en startliste med de tilmeldte til dagens turnering. Scorekort efter turneringen indleveres i postkassen ved Touchskærmene i shoppen.

Dagens vinder vil blive offentliggjort på hjemmesiden.

For hver turnering tildeles point for både netto og brutto placering efter nedenstående skala.

  1. plads 10 point
  2. plads 8 point
  3. plads 6 point
  4. plads 4 point
  5. plads 2 point

Herudover gives der ekstra 3 point til de spillere som spiller inden for neural zone (se skema) samt 6 point til de som spiller bedre en neural zone (dvs får > 36 stableford point).

Der er præmier til de 2 bedste i hver turnering.

Vinderen med flest point med 6 spillende runder løber med hovedpræmien

Sponseret af Profil Rejser Sportconcept Golf:

Golfrejse til La Manga værdi kr. 6.500,- læs mere om La Manga her

Overrækkelse af rejsegavekortet til vindere af ”Race to La Manga” vil ske fredag den 1. september kl. 17.00 i Restaurant Lerbækgaard.

Tilmelding sker via GolfWorks, matchgebyr kr. 25,- pr. gang – betales i shoppen ved tjek ind. Hver turnering gennemføres ved min 9 deltager.