Top
 

Banestatus

Hørsholm Golf / Baner / Banestatus

Banestatus


OBS!  Provisorisk green på 2 vest. Green’en er i efteråret blevet omlagt, efterlængere tids problemer. Den trives rigtig godt pt. og er klippet ned i 8 mm. (normal green højde er 5 mm) Vi forventer, at kunne genåbne hullet helt, om ca. 14 dage. (11-05-2021)

OBS! Vi prikler greens med 12mm spyd, tirsdag 11. og onsdag 12. maj, på de 27 huller. De bliver priklet fra kl. 04-09. Det forventes ikke at give indvirkning på spillet. Vi tromler efterfølgende. Der er ikke reduktion i greenfee prisen.

OBS! Græstee vil være lukket til og med Fredag 14. maj.
Det skyldes at teestedet lige er blevet eftersået og punktdresset.
Måtten må naturligvis stadig gerne benyttes.

– Banerne er åbne
– Par 3 banen er åben
– Short Game Academy er åben
– Driving Range er åben 

Buggies
Der er ÅBEN for kørsel med Buggies.
Det er ikke tilladt at medbringe egen buggie eller scooter

Driving range boldopsamling og vedligeholdelse
Driving range er lukket mandag og fredag fra kl. 06:00-08:00 pga boldopsamling. Driving range er lukket tirsdag fra kl. 06:00-09:00 pga vedligeholdelse

Nedslagmærker på greens
Som nævnt er greens meget sårbare. Derfor er det et ufravigeligt krav, at ALLE boldmærker bliver repareret. Tag pitchforken frem, så snart du er på green og se efter, om der skulle være mærker. Det varer ikke mange sekunder og hvis vi alle er opmærksomme, vil vi fremdeles have fine greens. Sørg også for de mærker, andre har overset. Vi husker, at vi for nogle år siden måtte slås med vintergreens. Det undgår vi, når vi passer på vore sommergreens med omhu.

Kontakt course manager
Anders Kamp Mortensen: akm@hoersholm-golf.dk