Top
 

Banestatus

Hørsholm Golf / Baner / Banestatus

Banestatus


OBS! Vi har nu åbnet 2 vest green.
Greenen på 2 Vest er omlagt i efteråret med et nyt rullegræstæppe. Den har ovenpå en kold vinter med hård frost haft meget svært ved at få rodfæste. Samtidig har den lidt under et svampeangreb, som nu efterhånden er ved at lukke sig igen. De gode nyheder er, at den er i fuld vækst nu og vi kan se tydelige forbedringer hver dag. Vi forventer derfor, at greenen vil være fuldt oppe og køre igen om en lille månedstid.

Får at skabe de bedste betingelser for den igangværende reetablering, er greenen sat under et særligt plejeprogram. Vi klipper den derfor kun med singleklipper i den næste månedstid. Greenen bliver samtidigt topdresset ca. 2 gange ugentligt. Det gør vi får at beskytte de nye hjerteskud. Endvidere kører vandingen på den 3 gange i døgnet, uden for spilletid.

Hjælp hinanden og den nye green, husk derfor, at rette nedslagsmærker op. Greenen er meget blød grundet intens vanding i forbindelse med reetableringen.

 

– Banerne er åbne
– Par 3 banen er åben
– Short Game Academy er åben
– Driving Range er åben (Lukket hver tirsdag frem til kl. 8.30, grundet klipning) 

Buggies
Der er ÅBEN for kørsel med Buggies.
Det er ikke tilladt at medbringe egen buggie eller scooter

Driving range boldopsamling og vedligeholdelse
Driving range er lukket mandag og fredag fra kl. 06:00-08:00 pga boldopsamling. Driving range er lukket tirsdag fra kl. 06:00-09:00 pga vedligeholdelse

Nedslagmærker på greens
Som nævnt er greens meget sårbare. Derfor er det et ufravigeligt krav, at ALLE boldmærker bliver repareret. Tag pitchforken frem, så snart du er på green og se efter, om der skulle være mærker. Det varer ikke mange sekunder og hvis vi alle er opmærksomme, vil vi fremdeles have fine greens. Sørg også for de mærker, andre har overset. Vi husker, at vi for nogle år siden måtte slås med vintergreens. Det undgår vi, når vi passer på vore sommergreens med omhu.

Kontakt course manager
Anders Kamp Mortensen: akm@hoersholm-golf.dk