Top
 

Aktuelt nyt fra banen

Hørsholm Golf / Baner / Aktuelt nyt fra banen

Nyt fra banen


OPDATERING!

Banen i uge 40 (30.09-06.10)

Vi starter det indledende arbejde, som skal sikre din vintergolf og ikke mindst gode greens, til kommende sæson 2020.  

Derfor lukker vi én sløjfe ad gangen, med én dags varighed pr. lukning. Vi starter tirsdag på Nord, onsdag på Vest og torsdag på Øst. Vi har derfor lukket muligheden for, at kunne booke de pågældende sløjfer på dagen. 9 huls medlemmer, spiller derfor de første 9 huller, på det givende 18 huls sløjfe på dagen.

Arbejdet med greens
Hvordan sikre vi så både din vinter oplevelse og samtidig gode greens til næste år? Det gør vi ved at åbne op for dræningskapaciteten i greens, med dybdeprikling og sand. Du vil som spiller derfor ikke opleve, at der blandt andet kommer til at ligge vand på greens, det gør at vi mindsker risikoen for svampeangreb. Vi håber derfor at som andre år at kunne holde åbent til sommergreens hele året.

Det giver os samtidig med skudåret i 2020, en enestående mulighed for at kunne sætte nu rekord. Nemlig at kunne holde minimum 18 huller med sommer tee til sommergreens, åbne i 366 dage. Derved slår vi vores gamle rekord på 365 dage, fra sidste år.

Vi stater med at give greens topdress, herefter dybdelufter vi dem med 22 mm spyd. Som afslutning på processen måtter vi ned og tromler greens. Du vil kunne opleve, at der i den første uge efter vil ligge sand i overfladen. Det vil langsomt sætte sig i takt med græssets vækst.

Vi forventer at køre mere end 70 ton sand ud i første ombæring, til at holde overfladen tør. Men løbende gennem hele vinteren, forventer vi at tilføre yderligere 100 ton på greens.

Vi ønsker alle en rigtig god vintersæson.

De bedste hilsner

Anders Kamp Mortensen
Course Manager
Hørsholm Golf

Kontakt course manager
Anders Kamp Mortensen: akm@hoersholm-golf.dk