Top
 

Aktuelt nyt fra banen

Hørsholm Golf / Baner / Aktuelt nyt fra banen

Nyt fra banen


  • Banestatus (åben/lukket) fremgår af forsiden
  • Der spilles med lejeforbedring på alle klippede arealer.
  • Der er lukket for kørsel med buggy.
  • Par 3 banen er lukket pga. anlægsarbejde. Benyt akademibanen.
  • Driving Range kun åben for træning i højre side, under overdækningen.

OBS! overfladen kan enkelte steder være lidt fedtet, så gå forsigtigt. 

01/10-2017: Nyt navn – nye muligheder – Academy Course

OBS! klik på det øverste billed i højre side, for at se den kommende bane.

Den tidligere par3 bane skifter navn til Academy Course. Fremadrettet skal den rumme mulighed for andet end bare én runde Golf. Anlægget bliver udstyret med 6 helt nye greens og 12 nye teesteder, så der kan spilles to sløjfer (gul og rød sløjfe). Sløjferne vil skifte som hoved banen, én gang om ugen.
Arealet vil blive anlagt med let kuperet terræn omkring de store fairway områder. Der vil blive anlagt én stor ny dobbelt green med bunker, nær 1 Nord og 1 Vest teestederne. Den ene del af green skal fungere med spil fra Academy Course anlægget, mens den bagerste del af green kan anvendes som træningsområde, til både chip og puttning før en runde påbegyndes. Puttingreen’en får også et nyt udsende, den bliver udvidet med 280 m². De mange ekstra kvadratmeter skal kunne anvendes til både rød og gul sløjfes green og bruges til blandt andet holdtræninger med både indspil og putting på samme område. 

Opbygningen
De kommende greens, kontra de tidligere, vil være gennemsnitligt 60 procent større og opbygget i USGA vækstlag. Det betyder at de i store træk vil minde om vores greens på banen, dog i mindre skala og med mindre kupering på selv greensområdet. 3 af de nuværende greens beholder deres placeringer, men bliver bygget helt om og i samme standard som de 3 andre. Den første af de 3 nye placeringer kommer til at ligge ved kanten af søen på modsatte side af klubhuset. Her bliver der opført en stor stensætning ned i mod søen. Den anden af de 3 nye placeringer ligger i forlængelse af puttinggreen, og bliver banens andenstørste green. Den skal blandt andet bidrage til de mange nye trænings muligheder omkring klubhusområdet. Den sidste og største green bliver den længst fra P-pladsen, på næsten 400 m² og skal kunne rumme både træning af indspil og spil fra Academy Course.

De 12 teesteder bliver lavet med en farvemarkering, med enten gule eller røde sten, som indrammer det 2×2 meter store kunstgræs tæppe. Dette skal sikre at teestederne kan bruges hele året, så området med stort slid stadig opnår en optimal spiloplevelse. Foran den kommende indspilsgreen vil der blive anlagt et kunstgræstæppe.

Vi glæder os til sæsonen 2018, hvor vi kan præsentere Academy Course.  

03/9-2017: Vi arbejder på at forbedre fairway’s
Vi har gennem den sidste måned sat et ekstra fokus på Vores fairways. Det sker for at forbedre dem, i både græs tæthed og i jævnhed. Det kommer dog ikke til syne over natten, men der er en del arbejdsprocesser, som vil strække sig over de næste par år. Startskuddet til dette er sket med en investering, i to nye fairway klippere og en ny græsstrigle. Klipperne har gennem de sidste 14 dage kørt på daglig basis, i en noget lavere klippe højde end vi plejer. Det har presset græsset til at blive mere tæt i bunden. Mandag sættes klippehøjden tilbage i vores normale 14 m.m.
Den nye strigle har været anvendt to gange i år. Striglen har 3 effektive gøremål når den arbejder; at rejse de lange græsstænlger op, stresse rød- og hvidkløver og sætte gang i omsætningen af det filtlag (dødt ikke organisk materiale) vi har liggende i vores græstæppe. Vi forventer at striglen kommer til at køre 4-5 gange årligt. 
Næste proces bliver dybdeprikling af fairways til slut efterår.  

 

Aktuelle billeder fra projektet kan se til højre for teksten.   

Læs mere om Støjvolds projektet her.

 

 

Kontakt course manager
Anders Kamp Mortensen: akm@hoersholm-golf.dk

Dette er til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Afbryd