Top
 

Aktuelt nyt fra banen

Hørsholm Golf / Baner / Aktuelt nyt fra banen

Nyt fra banen


26-10-18: Ny Hjertesti

❤️ Ny hjertesti ❤️

Selvom efteråret er sat ind med blæst og regn, var vi dog heldige med vejret igår onsdag d. 24. oktober, til åbningen af vores nye hjertesti, som løber gennem Hørsholm Golfs arealer.

En særlig stor tak til Hjerteforeningen i Hørsholm og Kjærgaard Anlægsgartner, for muliggørelsen af dette fantastiske projekt.

Se ruten på vores natur og miljø side: https://www.hoersholm-golf.dk/natur-miljoe/

 

17-10-18: Busketterne
Greenkeeperne arbejder i de næste par måneder på at gøre golf- og naturoplevelsen endnu bedre. Det sker ved at vi tynder ud i vores busketter.  Alle de mange ammetræer, som på nuværende tidspunkt, ligger i hård konkurrence med vores mange blivende træer, som eg og bøg m.f. bliver fjernet. Busketterne får samtidig gravet alle gamle stubbe, og ikke hjemmehørende buske op. Til slut såer vi arealet til med græs, og enkelte steder med lidt blomster.

16-10-18: Eftersåning af Fairways
Greenkeeperstaben arbejder i disse dag på at gøre Fairways endnu bedre. I denne omgang eftersåer fairways. Det er øst og Nord som bliver eftersået, mens Vestsløjfen blev sået i foråret. Såmaskinen, er en såkaldt skivesåmaskine. Det betyder at den lægger alle frøene ned i riller, hvilket giver den højeste spirings procent, inden for eftersåning.
Onsdag bliver såmaskinen dog også anvendt på Greens og teesteder. Det jævner blandt andet greens efter vores prikling.

11-10-18: Hjertesti på vej
Greenkeeperne arbejder på opsætning af en ny 2,7 km lang hjertesti, som åbner onsdag d. 24. oktober kl 15. Stien bliver lavet i samarbejde med den lokale hjerteforening, og er åben for alle. Ruten kan ses på vores natur og miljø side, nederst på siden i maps kortet. klik her for at se den. https://www.hoersholm-golf.dk/natur-miljoe/
Stiens rute, er lagt på de i forvejen offentlige tilgængelige stier og kommer ikke til at påvirke spillet mere end tidligere. I er altid velkommen til at spørge greenkeeperne hvis i ønsker at vide mere om projektet.

01-10-18: Vi arbejder med Greens
Som et led i vores efterårs arbejde, påbegynder vi tirsdag d. 2. oktober et omfattende luftnings program af vores greens. Det skal sikre en hurtig afvanding af greens. Det gør at vi kan holde sommergreens åbne gennem vinteren, såfremt øvrige vejr forhold tillader det.
Vi starter med at vertikalskære alle greens tirsdag d. 02. okt. Herefter topdresser og dybdeprikker vi 9 huller om dagen, i rækkefølgen Vest (Tirsdag), Nord (Onsdag) og Øst (Torsdag). Efter dybdeluftningen tromler vi greens og flytter hullet.

Vi forventer at være færdig med arbejdet klokken 13 hver dag. Vi rykker flaget ud på vintergreens mens arbejdet står på. Arbejdet berører maksimum 2 huller af gangen.

I billed kolonne til højre øverst oppe ligger en USGA video. Den beskriver arbejdsprocessen, samt nødvendigheden af arbejdet omkring luftning.

Greenkeeperteamet ønsker alle en god tur rundt, og undskylder på forhånd de gener der kan komme i spillet.

24-09-18: Vi prikker Teesteder
Som et led i efterårs arbejdet, har vi startet prikning, eftersåning og topdressing af teestederne. Arbejdet forventes at tage 2 dage, med start fra mandag d. 24-09-18

27-08-18: Vi prikker Fairways
For at sikre en hurtigere reetablering af Fairways, efter den dejlige danske sommervarme, har Greenkeeperne taget hul på prikkearbejdet. Det betyder at man vil kunne opleve en traktor med ca. 3 km/t op og ned af fairways. Grundet farten, betyder det at vi ikke kan nå meget mere en 2 Fairways dagligt.

Greenkeeperne i traktoren holder ikke tilbage for spillet, med mindre det passer ind i en vending. Vi opfordre derfor vores spillere og gæster til at vise det størst mulige hensyn til arbejdsgangen, så vi hurtigst muligt kan få Fairways på ret køl, efter den skønne danske sommer.

Med venlig hilsen
Greenkeeperne

27-08-18: Spil med lejeforbedring
Lokalregel med lejeforbedring på tætklippede arealer (fairways) er gældende. Der kan lægges op inden for et scorekorts længde.

14-08-18: Så har vi fået klippet alt Rough, på hele anlægget. De kommende dage kommer til at gå med finpudsning af træer og busketter.

 

Kontakt course manager
Anders Kamp Mortensen: akm@hoersholm-golf.dk

Video med hvorfor vi prikker greens?

Dette er til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Afbryd