Top
 

Aktuelt nyt fra banen

Hørsholm Golf / Baner / Aktuelt nyt fra banen

Nyt fra banen


Kære læser 

De 27 huller
Tiderne for ekstremt vejr er over os. Vi er gået fra den vådeste marts til den tørreste april med manglende vand og meget vind. Det skal dog ikke være en dårlig undskyldning for ikke at levere et knivskarpt anlæg til vores medlemmer og gæster.

Vi er nu blevet færdige med udtydning og rodfræsning i de mange busketter. De er efterfølgende blevet rettet til med jord og har fået græsfrø. Vores store eftersåningsprogram på greens og teesteder er også blevet færdigt. Programmet har vi kombineret med topdress og hulprikning. Hele indsatsen skal sikre at både sæsonen og ydresæson er gode. 9 Øst hvid/gul tee er blevet klippet for første gang og vi åbner det d. 28. april i forbindelse med åbningsturneringen. Teestedet er blevet ca. 25 procent større og er blevet løftet i hele forkanten.

Par-3 banen
Hele området har fået lagt rullegræs i de bare pletter og teestederne står klar. Vi kører pt. en større mængde gødning ud på hele området, både granuleret og flydende, for at sikre en så god vækst som overhovedet muligt. Selve anlægget åbnes med en såkaldt soft opening ved klubbens åbningsturnering d. 28. april. Der vil i starten stadig være behov for tilrettelser, ligesom at det må forventes en sidste indgroning. Vi vælger dog at køre en soft opening så vi kan få så meget feedback tilbage som muligt. I forbindelse med Bistro SANS Åbent Hus arrangement fredag d. 12. april fik gæsterne mulighed for at teste hullet over søen. Hullet var åbent i 45 min og blandt de mange deltagere kunne der tælles 1 hul in one.

Natur og Miljø
Så blev spændingen udløst. Hørsholm Golf blev vinderen af Golfsportens Natur- og Miljøpris 2019. Sløret blev løftet på Dansk Golf Unions repræsentantskabsmøde d. 23. marts. Vi er utrolig beæret over at have fået tildelt denne pris. Vi vil dog gerne understrege, at det er en stor anerkendelse og skulderklap, men ikke et slutmål. Teamet arbejder derfor hårdt videre på at skabe endnu mere natur i din golfoplevelse.

Læs artiklen fra golf.dk her:

https://www.golf.dk/nyhed/h%C3%B8rsholm-er-%C3%A5rets-vinder-af-natur-og-milj%C3%B8prisen

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig golfsæson.

De bedste hilsner.

Anders Kamp Mortensen
Course Manger
Hørsholm Golf

Kontakt course manager
Anders Kamp Mortensen: akm@hoersholm-golf.dk

Dette er til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Afbryd