Top
 

Medlemsfordele

Hørsholm Golf / Bliv medlem / Medlemsfordele

Medlemsfordele


Medlemsfordele

Hørsholm Golf har meget at byde på både for vores medlemmer. Blandt andet råder vi over tre ligeværdige 9 hullers sløjfer, hvilket gør det nemt at finde teetider, der passer dig og dine medspillere. Banerne og sommergreens holdes normalt åbne hele året. Det gør det sjovt at spille golf – også om vinteren.

Som medlem i Hørsholm Golf kan du deltage i nogle af de mange klubaktiviteter og gøre nye bekendtskaber. Hørsholm Golf byder på et aktiv klubliv med spændende turneringer og klubaftener mv. Der arrangeres også en masse golftræning, lektioner og kurser i løbet af året og vi har rigtigt gode træningsfaciliteter, både til at øve lange slag, indspil og putning.  Efter spil eller træning kan du besøge Restaurant Lerbækgaard, der byder på et noget godt at spise og drikke.


Greenfeeaftaler

Som medlem i Hørsholm Golf har du forskellige muligheder for at få reduceret greenfee, når du spiller andre baner.

Danmark:
Odense Eventyr Golf – der spilles til gæstetakst alle ugens dage
Stensballegaard- der spilles til gæstetakst alle ugens dage
Blokhus Golf klub – 50 % på greenfee
Royal Oak – 50 % på greenfee
Gudhjem New Course (Rø golfbane) – der spilles til gæstetakst alle ugens dage

Sverige:
St. Arilds Golfklubb – Medlemmer af Hørsholm har 50% rabat på greenfee alle dage. Banen er meget spændende og ligger smukt placeret ikke langt fra Kullen, Nord for Helsingborg. Læs mere på www.starild.se.
Woodlands Country Club – Medlemmer af Hørsholm kan spille mandag, tirsdag, onsdag og torsdag til SEK. 250,-. Læs om banen på www.woodlands.se.


Suppler dit golftræning med fysisk træning

Vil du forbedre dit golfspil? Hold dig i form med fysisk holdtræning målrettet til golfspillere. Med Golf Fitness får du målrettet fysisk træning, som har en veldokumenteret positiv effekt på dit golfspil. Du opnår en bedre fysisk form, mere stabilitet og øget smidighed, hvilket er den direkte vej til mere power og længere slag. Prøv Golf Fitness hos din lokale Golfklinik. Det er målrettet træning for alle uanset fysik, alder og handicap – i godt selskab med andre golfspillere. Øvelserne forbedrer dit golfspil, uanset dit nuværende niveau. Udnyt vintermånederne. Træn golfmusklerne sammen med andre golfspillere.
Træningen mindsker risikoen for skader, og du kommer i bedre form.

Pris og tilmelding:
Pris pr. person for 10 x 1 times holdtræning, kr. 1.600. Min. 8 deltagere, max. 10 deltagere.
Forespørg på datoer og tilmeld dig hos din lokale Golfklinik v/Katja Wassini, katja@horsholmfys.dk, tlf. 45 86 94 00, www.horsholmfys.dk.


Massage

Janne Grandjean, der er lægeeksamineret zoneterapeut, lægeeksamineret fysiurgisk massør /sportsmassør, samt certificeret hydrotherm massage behandler, tilbyder Hørsholm Golf’s medlemmer rabat på behandlinger. Klinikken tilbyder zoneterapi, fysiurgisk massage, sportsmassage, wellness massage, hot shell massage, cupping-bindevævsmassage og hydrotherm massage. Behandlinger i de smukkeste omgivelser på Rungsted Havn. Har du medlemskab af Hørsholm Golfklub kan du få 10% rabat på alle behandlinger. Du skal blot fremvise dit medlemskort ved betaling i klinikken. Book tid via www.powerzone-massage.dk


Kvalitetsvin

Lerbækgaard har egen vin-import og på hjemmesiden www.vin-gaarden.dk kan der købes vin til gode priser. Der er også mulighed for at smage vinene til et godt måltid mad i Restauranten og man har mulighed for at købe vin med hjem til netpriser.