Top
 

En gave for livet

Hørsholm Golf / Ikke kategoriseret  / En gave for livet
20 nov

En gave for livet

Giv en startpakke til golf til en ven eller familiemedlem. Startpakken indeholder et gavekort til et weekend golfpaskursus (eller alternativt et 3 måneders Golf på Prøve forløb). Gavekortet leveres i en elegant gaveæske og koster kr. 1.495,-.

Startpakken er den perfekte gave til én du holder af. Med en startpakke i hånden, bliver du introduceret til golf på bedste vis med professionel undervisning, lån af udstyr og socialt samvær med andre nye golfspillere. Vi vil gøre vores allerbedste for at give dig den bedste start på livet som golfspiller!

Startpakken bliver leveret i en eksklusiv æske indeholdende et gavekort til Hørsholm Golf.

Herunder kan du se det specifikke indhold af startpakken. Hvis du har spørgsmål, særlige ønsker eller præferencer, står vi klar til at hjælpe dig.

Udstyr
Der kan lånes udstyr til både træning og spil i hele prøveperioden.

Træning
Vores dygtige trænere og frivillige står klar til at hjælpe dig i gang med golfsporten. Vælg mellem et 2 dages golfpas weekendkursus med 2 x 3 timers træning + spil, eller et 3 måneders Golf på Prøve forløb med 3 x træning + spil.

Faciliteter
Du kan frit benytte vores dejlige træningsområder, overdækket driving range, stor putting green, to indspilsgreens, Short Game Academy, og Par 3-bane.

Varighed
Prøveperioden varer 2 dage eller 4 uger (se træning).

Ekstra
Med gavepakken fra Hørsholm Golf kan du vælge om du vil lære at spille golf enten på et 2 dages weekendkursus eller over et 3 måneders Golf på Prøve forløb. Weekendkurserne afholdes normalt 2 gange pr. måned i sæsonen april til september. 4 ugers Golf på Prøve kan påbegyndes når som helst hele året. I begge pakker modtager du undervisning hos en PGA-træner og du kommer ud at spille på både par-3 bane og på de lange baner sammen med øvede kaptajner fra klubben

Kontaktinformation
Har du spørgsmål til Startpakken eller ønsker du at indløse dit gavekort bedes du kontakte os på:
– Tlf. 45 76 51 50
– E-mail: post@hoersholm-golf.dk

Pris for gavepakken
DKK 1.495,00

Bestil online
Det er muligt at bestille gaveæsken online og få den leveret lige til døren. Bestil her…
Du er også meget velkommen forbi og købe gaveæsken i shop/sekretariat.