Top
 

Herreklubbens årsafslutning 2021

Hørsholm Golf / Herreklubben  / Herreklubbens årsafslutning 2021
3 dec

Herreklubbens årsafslutning 2021

Onsdag den 1. december kl. 18.00 var der kaldt til afslutningsmiddag i Restaurant Lerbækgaard for Herreklubbens medlemmer.

På trods af en række afbud grundet knæoperation, flytning, ferie i LA og sygdom m.m. var vi 32 medlemmer til en hyggelig middag.

Det var også her at der skulle findes en vinder af den traditionsrige RYDER CUP turnering mellem The Golden Eagles og Young Birdies. En turnering der har foregået over 6 spillerunder i hhv. oktober og november. Stillingen inden den afsluttende putte konkurrence var 58 – 42 i Birdies favør. Her skulle Eagles virkelig tage sig sammen for at ændre på resultatet, MEN det lykkedes ikke, da Birdies også vinder denne disciplin med 3-2, og med Henrik Veng som en sikker skanse for Birdies, hvor han vandt denne disciplin sikkert.

Under middagen blev vandrepokalen herefter overrakt af turneringslederen Robert Arpe til Birdies holdkaptajn Dick Magnussen, endda for andet år i træk. Kaptajn Peter Brunkel takkede efterfølgende sit team for indsatsen, og mente at det var en meget ”marginal” sejr at Birdies sikrede sig!!!!

Som tidligere blev der også uddelt præmier til de mest vindende spillere på hvert hold, og her blev Jørgen Palle Jensen topscore for Birdies, medens holdkaptajn Brunkel tog denne ære for Eagles

Efter en dejlig middag kreeret af restauranten (3 retter) blev det tid til en test af almen viden omkring golf. 18 spørgsmål skulle besvares som var det en tipskupon. Her viste det sig at deltagerne er bedre til det praktiske golfspil, end hvem der har vundet hvad hvor osv. på den internationale scene.

Vinderne af denne Quiz med 11 rigtige svar blev Poul Henning Jensen & Jørgen Palle Jensen, og runder up blev Anders Lærkedal og Peter Brunkel.

 

Herreklubben havde som præmier fået 3 sponsorer, som hermed bidrog til en festlig aften.

Det var: WECO Shipping v/ Oluf Myhrmann

Upcoming Minds ApS v/ Claus Michael Drastrup

Proshoppen v/ Allan Simon-Mogensen

Det skal hermed lyde en stor tak til sponsorerne, som betød at der var præmier til 2 og 3 pladser og også klappepræmier som afslutning på aftenen og sæsonen.

Nu ses vi i Herreklubregi igen den 30. marts 2022 kl. 17.00 til årsmøde og sæsonåbning.

Slutteligt skal der lyde en stor tak til festudvalget for arrangementet, nemlig Niels Vallø, Dick Magnussen og den sygdomsramte Oluf Myhrmann.

Tak for i år, og glædelig jul til alle.

Axel Bang-Berthelsen