Top
 

Herreklubbens udflugt til Dyrehaven

Hørsholm Golf / Herreklubben  / Herreklubbens udflugt til Dyrehaven
23 sep

Herreklubbens udflugt til Dyrehaven

Så blev det tid til Herreklubbens traditionsrige afslutningsturnering i i Dyrehaven, hvor vi nød Københavns Golfklubs gæstfrihed i fulde drag.

32 tilmeldte golfere, men desværre 2 afbud på dagen. Men vi var 30, der startede runden i perfekt golfvejr – ca. 19 grader og næsten vindstille. Men efter en times tid fik vi bevis på, at det er blevet efterår. Silende regn i et par timer, men da vinden stadig var ret svag var det udholdeligt.

Efter runden fik vi traditionen tro en meget velsmagende dyregryde med kartoffelmos og tilbehør samt lidt til ganen efterfulgt af kaffe.

Resultaterne blev at den individuelle konkurrence blev vundet af Jens Lindquist med 34 points efterfulgt af Poul Henning Jensen og Peter Brunkel på en delt andenplads begge med 33 points.

Holdkonkurrencen blev vundet af Michael Carlsen, Jacob Vesterheden og Jan Kühnel med 71 points efterfulgt af Steen Osorio, Poul Henning Jensen og Oluf Myhrmann med 70 points.

Det var årets sidste udflugt, men arbejdet med at planlægge 2022 udflugter er i gang og vi glæder os til at se jer på udflugterne igen til næste år.

Søren og Jan