Begyndere/Mandagsklubben

Hørsholm Golf / Klubben / Begyndere/Mandagsklubben

Begyndere/Mandagsklubben

Mandagsklubben er for alle

Mandagsklubben er klar på terrassen mandag den 1. april 2019, kl 16.00, og forsætter hver mandag i hele sæsonen frem til oktober 2019.
Mandagsklubben er åben for alle. Booking er ikke nødvendig! Man møder bare op mellem kl. 16:00 og 17:30 og vi finder nogen du kan spille 9 huller med. Husk at vi hjælper dem tilrette, der har behov for f.eks. at udskrive scorekort.

Det koster kr. 20 at deltage (hele beløbet går til indkøb af præmier). Og som noget nyt – kan der nu betale med Mobilpay. Nummeret står på pengekassen 😊

Den sidste mandag i hver måned spiller vi Texas Scramble (hold) – mødetid er senest kl. 16:30 med samlet start (gunstart) kl. 17.00.
Her spiser vi sammen bagefter, hvis man har lyst og der vil være præmieoverrækkelser for måneden.  Kom og deltag – alle er velkomne! Det er en virkelig hyggelig dag/aften med lækker mad og hygge og præmier til de dygtige!

Efter den store succes sidste år holder Mandagsklubben igen i år åbent i juli måned, hvor vi spiller sommergolf.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i 2019. Har I spørgsmål inden – er I altid velkomne til at kontakte os. Se under Begyndere/Mandagsklubben på hjemmesiden.

Begynderudvalget/mandagsklubben

Nye golfregler og nye lokale regler

Der kan købes en lille lommebog til bagen på kontoret! Det er altid en god idé, at kunne afgøre et regelspørgsmål. Husk også at sætte dig ind i de nye lokale regler. Det er vigtigt, at vi alle spiller efter de samme regler og betingelser. Så lær dem inden du går på banen.

Vi skal spille ”ready-golf” i Mandagsklubben – det vil sige, man spiller når man er klar og står ikke og venter på ”tur” og honnør. Spil når du er klar!

Registrer din score (EDS) – også hvis dit handicap er under 36

Når man spiller med i Mandagsklubben så bør man EDS’e, hver gang man spiller en runde. Det vil sige, at man lader sig regulere – både op og ned. Hvis man spiller efter reglerne – er det god etikette, at man registrerer sit scorekort, hver gang man har spillet en runde. På den måde får man et retvisende billede af ens handicap og diskussion om handicapsnyd forsvinder.

Seneste nyheder fra Begynder/Mandagsklubben

Formand :