Turneringsnyheder

Hørsholm Golf / Klubben / Turneringsnyheder

Turneringsnyheder

I år er der planlagt 9 klubturneringer, klubmesterskaber, to gennemgående hulspils-turneringer samt 5 torsdags Texas Scramble turneringer.

Vi lægger ud med traditionsrige B&O Vedbæk åbningsturnering søndag den 28. april, og følger op med Holte Vinlager turneringen søndag den 26. maj. I juni måned spilles der tre lidt anderledes turneringer under overskriften Hørsholm Fun Tour, hvor der i hver turnering er et tvist i forhold til det, du er vant til. Fødselsdagsturneringen finder sted lørdag den 10. august, hvor Banque International a Luxembourg i gen er sponsor.

Lerbækgaard pokalen afvikles søndag 1. september og klubmesterskaberne er også henlagt til september måned, hvor der i år også afvikles et stableford mesterskab den 8. september. Søndag den 6. oktober finder den udfordrende Cross Country løvfaldsturnering sted. Året sluttes af med 3-kølle juleturneringen søndag den 1. december, hvor Dalgaard Supermarked traditionen tro står for præmierne.

Hent Turneringsprogram 2019 Det er tænkt som en folder.

Rigtig god fornøjelse.

Turneringsudvalget