Turneringsnyheder

Hørsholm Golf / Klubben / Turneringsnyheder

Turneringsnyheder

I 2021 er der planlagt 9 klubturneringer, klubmesterskaber, to gennemgående hulspils-turneringer samt 5 torsdags Texas Scramble turneringer.

Vi lægger ud med traditionsrige B&O Vedbæk åbningsturnering søndag den 25. april, og følger op med Holte Vinlager turneringen søndag den 30. maj. I juni måned spilles der to lidt anderledes turneringer under overskriften Hørsholm Dagene, hvor der i hver turnering er et tvist i forhold til det, du er vant til. GolfTyskland Throphy afvikles søndag den 27. juni.  Lørdag den 7. august spilles Kringlebagerens Match, hvor Kringlebageren er sponser.

Hulspilklubmesterskabet spilles som en løbende turnering som afvikles over august og september og klubmesterskab afvikles lørdag den 28. og 29. august hvor der spilles slagspil. Lerbækgaard pokalen afvikles søndag 5. september og søndag den 3. oktober finder den udfordrende Cross Country løvfaldsturnering sted. Året sluttes af med 3-kølle juleturneringen søndag den 5. december, hvor Dalgaard Supermarked traditionen tro står for præmierne.

Hent Turneringsprogram – Det er tænkt som en folder.

Rigtig god fornøjelse.

Turneringsudvalget