Top
 

Turneringsnyheder

Hørsholm Golf / Klubben / Turneringsnyheder

Turneringsnyheder


Turneringsnyheder

I 2023 afholder vi 10 enkeltstående turneringer samt tre kategorier indenfor Klubmesterskaber i Hørsholm Golfklub. Det bliver måske ikke helt ligesom The Masters som har deltagelse af nogle af verdens bedste golfspillere der kæmper om den eftertragtede grønne jakke på Augusta National Golf Club – men næsten.

Vi håber på stor deltagelse og intens konkurrence. Måske nye opkomlinger viser sig i feltet og måske vi kan lokke flere kvindelige golfspillere til at deltage i konkurrencer hvor mændene allerede er velrepræsenteret?

Golfverden har generelt taget skridt mod øget bæredygtighed og miljøansvar. Flere golfbaner har ligesom HGK implementeret grønne praksisser for at reducere deres miljøpåvirkning og fremme bevarelsen af naturskønhed. Det betyder også, at vi nogle gange kæmper lidt mod naturen når tørke og andre fænomener rammer banen. Vi satser på at gennemføre alle turneringer i godt samarbejde med Greenkeeperne som gør en stor indsats for at holde banen så fin som muligt hele året.

Bemærk også den teknologiske udvikling som klubben har gennemgået de seneste år. På træningsbanerne kan du forsøge at forbedre dit turneringsresultat ved at benytte de avancerede teknologier så som Track Man til analyse af dine slag og prøve at spille på andre virtuelle baner i systemet.

Turneringsudvalget 2023.

Seneste Turneringsnyheder

Klubmesterskab Slagspil 26/27 august 2023
Klubmesterskab Hulspil  9/10 september 2023
Klubmesterskab Stableford 10. september 2023

Turneringsudvalget

Formand:
Lone Fisker
Telf.: 22581017
E-mail: lonefisker1001@gmail.com

Det øvrige turneringsudvalg