Top
 

Kom i gang med golf

Hørsholm Golf / Kom i gang med golf

Kom i gang med golf


Golf – en sport for livet

Giv os en dag, en weekend, en måned eller et år – og vi giver dig en sport for livet! Golfspillet har meget at byde på – for alle aldersgrupper. I golf får du både sportslige udfordringer, socialt samvær, dejlige naturoplevelser, god motion og nye gode venner.

Når man er ny i golf, så er vores introduktionsvideoer om golfspillet et godt sted at starte. Derefter kan man neden for læse mere om vores forskellige opstartstilbud og overveje, hvad der passer en bedst.

IntroGolf – en smagsprøve

Tag en ven under armen og kom ud af bliv introduceret til golfspillet. IntroGolf byder på følgende indhold for jer:

60 min introduktion til slagteknikker hos en træner
Academy banen på egen hånd

Lån af bolde og udstyr
Pris kr. 450 pr. person (min. 2 deltagere)

Golf På Prøve i 4 uger

Hvis du først vil prøve om golfsporten er noget for dig, inden du melder dig ind, kan du tilmelde dig “Golf-På-Prøve”, indeholdende følgende:

  • 4 ugers frit spil på Academybanen
  • 3 lektioner á 30 min ved professionel træner
  • Lån af udstyr ved træning
  • 40 kurve træningsbolde (chip)
  • Deltag i mandagsklubben (9 hullers spil) eftermiddag/aften

Pris: Kr. 1.495,-

Du starter den dag, du har lyst, og forløbet slutter 4 uger efter. Tilmelding sker i Hørsholm Golf’s sekretariat eller på mail post@hoersholm-golf.dk eller via tlf. 45 76 51 50.

2-dages GolfPas kurser

Du kan også tilmelde dig et mere intensivt opstartsforløb der varer 2 dage. I Hørsholm Golf bliver du ikke trukket igennem lange begynderforløb med alle mulige prøver, før du kommer ud på den rigtige store bane. Vi har indført et smart “GolfPas” system, som giver dig mulighed for at komme på stor bane hurtigt. Vores 2-dages GolfPas kursus afholdes typisk over en weekend. Kurserne i 2019 starter op i april måned, endelige datoer kan findes her på siden fra januar måned. Se mere i menuen til venstre.

Pris for ikke-medlemmer kr. 1.495

Pris for medlemmer kr. 945

Golf – et spil for alle

Dette er til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Afbryd