Top
 

Mandagsklubben starter igen

Hørsholm Golf / Klubnyheder  / Mandagsklubben starter igen
12 maj

Mandagsklubben starter igen

Mandagsklubben starter igen

Mandagsklubben slår endelig dørene op

Mandagsklubben starter mandagsturnering igen fra på mandag eftermiddag den 18. maj – med Sundhedsstyrelsens og DGU’s retningslinjer. Derfor vil vores rutiner være anderledes den næste tid.

Alle medlemmer af HGK er velkommen til at deltage.

Fra på mandag og de næste mandage skal der bookes som en turneringstilmelding via Golfbox. Find turneringen “Mandagsklubben” og tilmeld dig. Der vil være starttider mellem kl. 16.00 og 17.30 og I sendes ud i 3-bolde. Søndag kl 12.00 offentliggøres startlisten. Der vil desværre ikke være mulighed for individuelle ønsker om tid eller hvem man spiller med. For at mindske det store arbejdet udvalget i forvejen har sat i gang – må vi vælge den mest praktiske – nemlig I booker og systemet sammensætter boldene tilfældigt og I får hver især en mail søndag over middag med starttid mellem 16.00 og 17.30. Håber på jeres forståelse.

For de helt nye medlemmer vil der være faddere til stede til at hjælpe. Vi beder jer om IKKE at møde op uden en starttid– så kontakt os inden, hvis du har spørgsmål eller brug for en særlig aftale.

Vi beder jer overholde forsamlingsretningslinjerne og beder jer derfor først møde 10 min. før start ved puttinggreen og I skal indbetale kr 20,- på mobilepay 54027. Deltagere skal selv printe, føre og registrere scorekort og når I kommer ind – tager I et billede af scorekortet og sender et billede til mail: poulh@mail.dk

Der vil ikke være “startere” på terrassen når I kommer ind – men I er naturligvis velkommen i restauranten – med de restriktioner der findes er.

Der vil ikke være gunstart og fællesspisning i maj måned – ligesom Lørdagsturneringen den 16. maj er aflyst.

Desværre vil par 3-banen være lukket for de helt nye frem til efter sommerferien.

Vi glæder os så meget til at komme i gang og har I spørgsmål – hører vi meget gerne fra jer. Følg også med på hjemmesiden under Mandagsklubben for afklarende spørgsmål.

pastedGraphic.png

Mandagsklub og Begynderudvalg

Hørsholm Golfklub

Karen Thorsted

Mobil: 4089 2166

Mail: karen@bthorsted.dk

Mandagsklubben Slår Endelig Dørene Op Opslag I Klubben