Top
 

Tirsdagsdamerne kør selv og matchudvalg

Hørsholm Golf / Klubnyheder  / Tirsdagsdamerne kør selv og matchudvalg
19 jul

Tirsdagsdamerne kør selv og matchudvalg

Kære Tirsdagsdame!
 
Så er der nye planer for en dejlig tur til Midtsjællands Golfklub, tirsdag den 11. august. Vi håber på stor deltagelse. Prisen er meget lav, afstanden dertil lidt større end vanligt, men bestemt til at klare i sommertiden. Se vedlagte invitation. TD Midtgolf 2020.
 
Jeg vil benytte lejligheden til at meddele jer, at jeg efter eget ønske fratræder Matchudvalget den 1. august 2020. Det har været fornøjeligt og lærerigt at deltage, og jeg har sat pris på de fem år, hvor jeg har modtaget mange søde tilbagemeldinger fra jer. Det er med stor glæde, at jeg nu overlader posten til Dorte Høst, som matchudvalget har valgt som min efterfølger, og som har indviliget i at overtage dette ærefulde hverv. 
 
Jeg fortsætter selvfølgelig som menigt medlem i Tirsdagsdamerne.
 
De bedste golfhilsener
Ulse