Top
 

Torsdagsgolf M/K

Hørsholm Golf / Aktuelt  / Torsdagsgolf M/K
30 jun

Torsdagsgolf M/K

”Torsdagsgolf M/K”

”Torsdagsgolf M/K” er en spillemulighed for arbejdsramte golfspillere med hcp.36 eller derunder, som ønsker at spille 9 eller 18 hullers golf også på en hverdag. I en travl arbejdsdag kan det være svært at forpligte sig på en fast tee-tid, men mere hensigtsmæssigt med et tidsrum man kan sigte efter.

”Torsdagsgolf M/K” har spilletider torsdage kl. 16.00 – 18.00 på 18-hullers banen, hvor man dukker op og går ud i den rækkefølge, man er kommet frem. Det skulle gerne medføre forskellige spillepartnere fra gang til gang og dermed et større kendskab til flere klubmedlemmer. Damer spiller fra rød tee – herrer spiller fra hvid.

Man behøver ikke afvente en fuld 4-bold; formålet er at komme ud og spille, så 2- og 3-bolde går bare afsted på de almindelige tee-tider. Dette – og at nogen måske ”står af” efter 9 huller giver mulighed for ”indfletning på bag-ni”. I praksis stiller man sig ved tee-sted til hul 10 og fylder op. 9-hullers medlemmer kan indtil videre flette gratis ind på bag-ni, og ønsker du at spille 18 huller betales blot ”Torsdagsgolf-green-fee” på kr. 100,- i shoppen inden du går ud.

Man er velkommen til at spille alt mellem 9 og 18 huller, hvis man er kommet senere i gang og mørke/sult sætter sin begrænsning.

Golf er sjovt, men det betyder jo ikke, at vi altid skal spille for sjov. Hver den første torsdag i måneden er derfor en præmietorsdag. For at være berettiget til en eventuel præmie, skal man aflevere sit scorekort underskrevet af markør, samt have indberettet sit scorekort inden torsdag bliver til fredag. Der vil være præmie til de højest scorende på henholdsvis 9 og 18 huller. (Alm. Stableford) Præmierne er symbolske og vil være understøttende for klublivet i Hørsholm Golfklub. Præmier uddeles på terrassen den anden torsdag i måneden.

Har man spillet et antal huller mellem 9 og 18 på en præmietorsdag og vil man være med i kampen om præmierne, så indberetter man sine første 9 huller som en almindelig 9-hullers runde.

At vi spiller efter gældende regler, herunder klubbens lokalregler og at det er pivhyggeligt om muligt at mødes på terrassen bagefter til indtag på egen regning, er unødvendigt at nævne.

Omkring ”Torsdagsgolf M/K” tænker vi så få regler og så lidt styring som muligt, men at lysten til at spille golf, sund fornuft og god sportsånd kan klare det meste.

Find også ”Torsdagsgolf M/K” på facebook – og spred gerne budskabet til andre medlemmer.

 

Mange hilsner

Annelise Saugmann og Karen Gotthjælp Søeberg