Top
 

Trackman Range er åbnet

Hørsholm Golf / Aktuelt  / Trackman Range er åbnet
6 okt

Trackman Range er åbnet

Nye oplevelser venter dig på træningsbanen i Hørsholm Golf
Hvis du har været forbi Hørsholm Golf her i efteråret, så har du måske bemærket, at der i den seneste tid har været arbejdet lidt ekstra på driving rangen. Der har været gravet lidt, så nye kabler kunne lægges i jorden, og små master med firkantede bokse er skudt op. Systemet, der nu er installeret, hedder Trackman Range og vi har netop taget det i brug her i starten af oktober måned.

Golfradarer
Trackman Range måler via 4 radarer (de firkantede bokse) alle bolde, der slås ud på driving rangen og giver præcise målinger om bl.a. retning og længde på dine slag. Når du træner kan du se resultatet enten via en app (Trackman Range) på din mobiltelefon, ipad eller via HD touchskærme, der er installeret i en række af båsene. Du kan anvende systemet overalt på driving rangen, både i båsene og på de udendørs græsplateauer.

Sjove konkurrencer
TrackMan Range er dog mere end nyttige tal til dine træningssessioner. Systemet byder også på sjove og underholdende spil, hvor du f.eks. kan udfordre dine venner i Hit It! (long driving), i Bullseye (nærmest pind) eller det underholdende og krævende Capture The Flag. Det er helt frivilligt om du vil benytte Trackman Range systemet, når du træner. Det er stadig muligt at træne på normal vis både på driving range og indspilsgreens. Alle, både medlemmer og gæster er velkommen til at benytte systemet. Det koster ikke noget særskilt at benytte det nye Trackman Range system hverken på app’en eller i båsene, men der skal fortsat afregnes for de træningsbolde, som du bruger på driving rangen.

God fornøjelse
Vi håber, at du har lyst til at kigge forbi og prøve systemet. Det er heldigvis meget brugervenligt at betjene systemet både på skærmen og i app’en, så det er bare med give sig i kast med det. Vi ønsker dig god fornøjelse med træningen i Hørsholm Golf.

/Hørsholm Golf