Top
 

Mød trænerne

Hørsholm Golf / Træning / Mød trænerne

Mød trænerne


E-mail: p.jeppesen@live.dk

Om Peter Jeppesen
Peter Jeppesen blev uddannet som PGA-træner i Søllerød Golfklub i 2007. Herefter har han bl.a. arbejdet som headpro i Ree Golfklub og Greve Golfklub inden han kom til Hørsholm Golf i 2012.

Gennem sin tid som træner, har Peter haft stor succes med træning af alle typer af golfspillere, lige fra nybegyndere til professionelle.

Peter udvider løbende sin golffaglige viden ved at deltage i forskellige kurser og træninger, afholdt af de dygtigste coaches og professionelle fagfolk. Et par eksempler kan nævnes; Mac O’Grady, Gregor Jamieson, Andrew Nicholson og Gary Wiren.

Peter er desuden autoriseret club maker and club fitter fra Golf Smith, samt autoriseret club fitter for Mizuno, Callaway, Wilson og Titleist. 

E-mail: jesper@kjaerbye.com

Om Jesper Kjærbye

Jesper Kjærbye er certificeret PGA-træner med 16 års erfaring, men arbejder sideløbende også som TV-kommentator på Viasat Golf.

Med en baggrund som professionel spiller på european challengetour og via de mange kommentatordage har Jesper opbygget en værdifuld viden fra miljøet omkring topgolfen – med indgående kendskab til de danske verdensklassespillere Thomas Bjørn, Anders Hansen, Søren Hansen og ikke mindst Søren Kjeldsen.

Udover spillerkontakten har Jesper haft mange lærerige samtaler ude på touren med nogle af verdens største kapaciteter inden for psykologi, coaching, fysisk træning, biomekanik, svingteknik, udstyr og vejen til læring.

Check i øvrigt Jesper Kjaerbye Golf på Facebook…

Mere om Jesper og hans undervisning: www.jesperkjaerbye.wordpress.com

Dette er til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Afbryd