Top
 

Mød trænerne

Hørsholm Golf / Træning / Mød trænerne

Mød trænerne


E-mail: p.jeppesen@live.dk

Om Peter Jeppesen
Peter Jeppesen blev uddannet som PGA-træner i Søllerød Golfklub i 2007. Herefter har han bl.a. arbejdet som headpro i Ree Golfklub og Greve Golfklub inden han kom til Hørsholm Golf i 2012.

Gennem sin tid som træner, har Peter haft stor succes med træning af alle typer af golfspillere, lige fra nybegyndere til professionelle.

Peter udvider løbende sin golffaglige viden ved at deltage i forskellige kurser og træninger, afholdt af de dygtigste coaches og professionelle fagfolk. Et par eksempler kan nævnes; Mac O’Grady, Gregor Jamieson, Andrew Nicholson og Gary Wiren.

Peter er desuden autoriseret club maker and club fitter fra Golf Smith, samt autoriseret club fitter for Mizuno, Callaway, Wilson og Titleist. 

E-mail: larsnysoe@hotmail.com

Om Lars Nysøe

Lars Nysøe er 56 år og bor i Farum med min kone og 2 børn.

  • Uddannet PGA Golf Professional, har undervist siden 1992
  • Træner for Thorbjørn Olesen 2000-2015
  • Har igennem årene udviklet yderligere 2 landsholdsspillere; Nicolai Aagaard og Kevin Chen
  • Årets træner i Danmark i 2012
  • Tilknyttet European Tour siden 2010 og er medlem som Europa Tour træner

Som træner er Lars teoretisk og teknisk velfunderet, har mange års erfaring med træningsplanlægning og -afvikling for såvel nybegyndere, juniorer, klubgolfere og elitespillere. Lars tager altid udgangspunkt i den enkelte spillers ambition og formåen, når undervisningen tilrettelægges. Hans spidskompetencer er svingteknik, short game og putting. I undervisningen bruger han high speed kamera, GASP (svinganalyse software), IPad og TrackMan. Som pro er Lars god til at få både medlemmer og gæster til at føle sig velkomne og han tager aktivt del i at skabe god atmosfære og et livligt klubmiljø.