Top
 

Træning med Peter Jeppesen

Hørsholm Golf / Træning / Træning med Peter Jeppesen

Træning med Peter Jeppesen


Peter Lindhardt Jeppesen
PGA-Pro

Peter har haft en civil karriere inden han startede med golf, med uddannelser som værktøjsmager og maskiningeniør. Dog endte han med at blive hotelchef for flere hoteller i de franske alper og var med til at starte højskolekurser op med golf som hovedfag for Oure idrætshøjskole.

I marts 2007, blev Peter uddannet som PGA Golf Professionel, i Søllerød golfklub. Herefter har han arbejdet som pro i Helsinge Golfklub (nu Ree Golfklub), Greve Golfklub og fra februar 2013 i Hørsholm. Gennem sin tid som træner, har Peter haft stor succes med træning af alle typer af golfspillere. Lige fra nybegynder til verdensstjerne. En succes der især skal findes i Peters engagement, i den enkelte spiller, og dennes ønske for golfen.

Peters stræben efter konstant læring og udvikling, afspejler hans karriereplanlægning. Her ses mange forskellige kurser og træning, af de dygtigste coaches og professionelle fagfolk. Af et par kan nævnes; Mac O Grady, m.o.r.a.d. golf, videnskaben om golfsvinget. Gregor Jamieson svinganalyse, indspil og putting, Andrew Nicholson, sving teori for juniorer. Gary Wiren, The succes triangle for golf. Aim-point putte system. Autoriseret club maker and club fitter fra Golfsmith, samt autoriseret club fitter for, Mizuno, Callaway, Wilson, Titleist. Dertil er Peter uddannet NLP & hypnose coach.

Trænerfilosofi
Alle kan blive gode til golf, det er kun et spørgsmål om vilje. Med det menes, at blive en bedre golfspiller, ikke udelukkende handler om talent. Derimod er hårdt arbejde og dygtig vejledning to ligeså vigtige faktorer for at blive en bedre golf spiller.

Priser

Lektion 30 min, Kr. 475 (1 deltager)
Lektion 60 min, Kr. 850 (1-2 deltagere)
5 klip á 30 min, Kr. 2.250 (Gælder i kalenderåret)
5 klip á 60 min, Kr. 4.000 (Gælder i kalenderåret)
Banelektion 2 timer, Kr. 1.850

Booking

Book undervisning

Kontakt
E-mail: p.jeppesen@live.dk

Mobil: 5151 0149