Top
 

Velkommen til Matchklubben M/K

Hørsholm Golf / Klubnyheder  / Velkommen til Matchklubben M/K
16 jan

Velkommen til Matchklubben M/K

Matchklubben er et  klubtilbud i Hørsholm Golf. Formålet er at samle klubbens spillere til hurtigt afviklede turneringer på torsdage og søndage. Matchklubben laver forskellige typer turneringer for spillere af begge køn – på både 18 og 9 huller.

For 18 hullers-turneringer kræves et handicap under 36, mens 9-hullers-turneringer er for alle. Alle turneringer afsluttes kort efter endt spil med en lille præmieoverrækkelse.  Tilmelding til turneringerne sker via GolfBox, hvor også startliste vil være tilgængelig aftenen før en turnering. I Matchklubben spilles der som udgangspunkt i 3-bolde – man spiller som oftest med spillere i samme handicapgruppe.

Vi opfordrer til, at man melder sig ind i Matchklubben – som medlem får man via e-mail direkte information om klubbens aktiviteter. Meld dig ind allerede i dag ved at sende en mail (navn og medlemsnummer) til Lone Fisker på lf@genetelligence.eu Man kan godt deltage i Matchklubbens aktiviteter uden at være medlem af Matchklubben.

18-hullers-turneringer starter først op i næste sæson. Matchklubben starter dog op allerede nu med 9-hullers turneringer søndage kl. 10. Hold øje med disse på GolfBox eller – hvis du er medlem af Matchklubben – få direkte besked via din e-mail.

Kom og vær med til at forlænge sæsonen i samvær og sund konkurrence med andre golfspillere.

Mvh. Matchklubben M/K