Top
 

Velkommen til Turneringsklubben M/K

Hørsholm Golf / Aktuelt  / Velkommen til Turneringsklubben M/K
16 sep

Velkommen til Turneringsklubben M/K

Turneringsklubben er et nyt klubtilbud i Hørsholm Golf. Formålet er at samle klubbens spillere til hurtigt afviklede turneringer på torsdage og søndage. Turneringsklubben laver forskellige typer turneringer for spillere af begge køn – på både 18 og 9 huller.

For 18 hullers-turneringer kræves et handicap under 36, mens 9-hullers-turneringer er for alle. Alle turneringer afsluttes kort efter endt spil med en lille præmieoverrækkelse.  Tilmelding til turneringerne sker via Golfworks, hvor også startliste vil være tilgængelig aftenen før en turnering. I Turneringsklubben spilles der som udgangspunkt i 3-bolde – man spiller som oftest med spillere i samme handicapgruppe.

Vi opfordrer til, at man melder sig ind i Turneringsklubben – som medlem får man via e-mail direkte information om klubbens aktiviteter. Meld dig ind allerede i dag ved at sende en mail (navn og medlemsnummer) til Lone Fisker på lf@genetelligence.eu Man kan godt deltage i Turneringsklubbens aktiviteter uden at være medlem af turneringsklubben.

18-hullers-turneringer starter først op i næste sæson. Turneringsklubben starter dog op allerede nu med 9-hullers turneringer søndage kl. 10. Hold øje med disse på Golfworks eller – hvis du er medlem af Turneringsklubben – få direkte besked via din e-mail.

Kom og vær med til at forlænge sæsonen i samvær og sund konkurrence med andre golfspillere.

Mvh. Turneringsklubben M/K