Top
 

Erhverv

Hørsholm Golf / Erhverv

For virksomheder


Partnerskaber
Har jeres virksomhed brug for synlighed eller kundepleje, så bliv en del af Hørsholm Golf”s partnernetværk. I Hørsholm Golf fokuserer vi på at udvikle gode relationer til erhvervslivet, og til det har vi et bredt udbud af samarbejdsmuligheder og aktiviteter for virksomheder. Golfspillet indgår ofte som et naturligt omdrejningspunkt i de fleste partneraftaler, men det er også muligt at lave aftaler, der udelukkende fokuserer på eksponering over for Hørsholm Golf’s store kundebase. Det kan give ganske god mening at blive eksponeret i Hørsholm Golf – Danmarks største golfklub, målt på antallet af medlemmer.

Erhvervsklub
Skab nye relationer ved at deltage i Hørsholm Golf’s løbende erhvervsgolfaktiviteter. Med golf som omdrejningspunkt arrangeres der i løbet af sæsonen en række aktiviteter, hvor det er muligt for jeres virksomhed at skabe nye eller at pleje eksisterende relationer.

Firmaspilleretter
Som noget unik tilbyder vi firmaspilleret til virksomheder og deres ansatte. En firmaspilleret kan være navngivet til én person eller det kan fungere som en unavngiven spilleret, der løbende kan benyttes af flere forskellige personer.

Company Days
En “Company Day” er i sin enkelhed et golfarrangement for firmaer, deres kunder eller ansatte. Arrangementet kan være lille (eks. 8 personer) eller stort (eks. 120 personer) og det kan indeholde golfaktiviteter, mødeaktiviteter og sædvanligvis en masse god mad og drikke.

Mødefaciliteter
Hørsholm Golf kan i samarbejde med Restaurant Lerbækgaard tilbyde gode faciliteter til at afholde events, møder og workshops mv. Hold jeres næste møde i vores hyggelige lokaler og grønne omgivelser. Vi har plads til grupper på op til 120 deltagere.

Kontakt
Svend Christensen
E-mail: sc@hoersholm-golf.dk
Tlf. +45 4576 5150

Download partnerkoncept her:
Partnerslides HoersholmGolf2018


“I Hørsholm Golf er vi dedikerede til bæredygtighed og er en af ganske få baner med en international GEO-miljøcertificering.”