Top
 

Erhverv

Hørsholm Golf / Erhverv

For virksomheder


Partnerskaber
Er jeres virksomhed interesseret at bruge golf til at pleje medarbejdere eller kunder, eller er I på udkig efter at noget synlighed, så bliv en del af Hørsholm Golf”s partnernetværk. I partneraftaler indgår golfspillet ofte som et naturligt omdrejningspunkt, men det er også muligt at indgå aftaler, der udelukkende fokuserer på eksponering over for Hørsholm Golf’s kundebase.  En partneraftale sammensættes 100% efter virksomhedens behov, eksempelvis med følgende elementer:

  • Erhvervsklub: Med golf som omdrejningspunkt arrangeres der i løbet af sæsonen en række aktiviteter, hvor det er muligt for jeres virksomhed at skabe nye eller at pleje eksisterende relationer.
  • Spilleretter: Vi tilbyder 27 hullers spilleretter, som virksomhedens ansatte eller kunder kan anvende. En spilleret kan være navngivet til én person eller den kan fungere som en unavngiven spilleret, der løbende kan benyttes af flere forskellige personer.
  • Greenfeebilletter: Dagsbilletter til golfbanerne, kan anvendes af medarbejdere og kunder.
  • Company Day/MedarbejderGolf: Et golfarrangement, hvor virksomheden kan invitere kunder og/eller ansatte til en hyggelig dag på golfbanerne. Arrangementet kan være fra 8-120 personer og det kan indeholde golfaktiviteter for både begyndere og øvede spillere.
  • Mødefaciliteter: I samarbejde med Restaurant Lerbækgaard tilbyder  vi gode og hyggelige faciliteter til at afholde events, møder og workshops.
  • Eksponering: Få vist jeres navn eller produkt på golfbanen, eksempelvis på hulflag, teesteder, driving range eller scorekort.

Partnerskaber:
Svend Christensen
E-mail: sc@hoersholm-golf.dk
Tlf. +45 4576 5150

Erhvervsklub:
Thomas Beltner
E-mail: thomas@beltner.dk
Tlf. +45 3113 0066