Seniorklubben M/K

Hørsholm Golf / Klubben  / Klubber i klubben / Seniorklubben M/K

Seniorklubben M/K

Seniorklubben
Velkommen til Hørsholm Golfklubs nye klub i klubben: Seniorklubben.

Formål
Klubbens formål er, at medlemmer over 50 år kan lære hinanden at kende på tværs af køn og handikap gennem hyggeligt samvær på banen, på terrassen, i baren og i restauranten.

Medlemsskab
I bliver medlem af klubben ved at sende en sms eller mail til Mette Rasmussen, 30340890 mr@farmfit.dk. Foreløbig skal I ikke betale for at være medlem af Seniorklubben. Vi vil lige sondere interessen. Der bliver taget stilling til kontingent på basis af erfaringerne fra første halvdel af sæsonen.

Turneringsplaner
Vi spiller hver fredag. 18-huls spillere møder mellem kl. 9 og 10, og 9-huls spillere møder mellem kl. 10 og 11. I skal foreløbig ikke tilmelde jer på Golfbox, men blot møde op. I april er der 4 spilledage (1., 8., 22. og 29.), da vi springer Langfredag over. Når I kommer, udskriver I scorekort og går ud i 3-bolde – helst med nogle, som I ikke er vant til at spille med, så vi lærer hinanden at kende – også helst i sammensatte herre- og dame-bolde. Et par af Seniorklubbens kontaktpersoner vil være til stede og behjælpelig med at sammensætte boldene. Indtil videre spiller vi Stableford. Vi håber, at rigtig mange af medlemmerne – såvel 18-huls spillere som 9-huls spillere – kan samles på terrassen eller i restauranten efter spillet. Restauranten tilbyder 3 stk. smørrebrød for 85 kr., incl. 1 flaskeøl for 110 kr. 6. maj og 3. juni arrangerer vi en holdturnering med fælles frokost. Der vil her være tilmelding. Afhængig af tilslutningen vil der være gunstart. Vi er en ny klub, og vi er meget lydhør for forslag fra medlemmerne, så turneringsformen vil blive fastlagt på basis af erfaringerne fra den første måned og input fra medlemmerne.

Kontaktpersoner
Anne-Grete Brandt, Finn Øland, Ulla Falktoft, Hans Jørgen Angaard Madsen, Suss Hommelgaard, Peter Cederholm, Mette Rasmussen, Henning Braginski.

Scorekort:

Når I indleverer scorekort skal markørens scores skrives på kortet i højre kolonne og navn og medlemsnummer anføres. Dette er af hensyn til jer selv, så vi i tvivlstilfælde kan kontrollere scores på markørens scorekort, hvis der undtagelsesvist skulle være et enkelt lille utydeligt tal på scorekortet.

Nye medlemmer i klubben:

Vi ønsker at få nye medlemmer i klubben til at føle sig velkomne, og det er derfor vigtigt, at vi går ud med medlemmer, som vi normalt ikke spiller sammen med. I april måned vil kontaktgruppen hjælpe med sammensætningen af boldene, men på sigt er det meningen, at spillerne går ud til 1. tee og finder sammen i 3-bolde med nye ansigter.

Hyggeligt samvær efter første spilledag.

Seniorklubbens Spilleplan 2022 Forår[29]

Seniorklubbens Kontaktgruppe[20]

Kontaktperson:
Mette Rasmussen

mr@farmfit.dk

I fredags var der regionsgolf på 18-hulsbanen fra kl. 9:20, men der var 3 friske piger, der gik ud inden. Bedste score var Annie Munksgaard med 38 stp. – tillykke. Husk, at du selv skal indberette.

På 9-hulsbanen blev der indleveret 16 scorekort. Elke Becker Hansen og Susanne Wolf scorede nøjagtig ens og fik 17 Stp.

Vi vil fortsat gerne have, at alle indleverer deres scorekort, da vi bruger antal spillere til at dokumentere over for klubben, hvor lang tid vi har brug for at blokere banen.

Fredag den 24/6 går vi ud som normalt: 18-hulsspillere kl. 9 og 9-hulsspillere kl. 10.

Vi glæder os til at se mange af jer den sidste fredag inden sommerferien. I hele juli måned spiller I, når I har lyst og booker selv jeres spilletider. Der indleveres ikke scorekort.

5/8 starter vi op igen, og 12/8 har vi frokostturnering med tilmelding. Det bliver I informeret mere om senere.

På kontaktgruppens vegne

Mette