Top
 

Seniorklubben M/K

Hørsholm Golf / Klubben  / Klubber i klubben / Seniorklubben M/K

Seniorklubben M/K


Seniorklubben M/K

Formål

Klubbens formål er, at medlemmer over 50 år kan lære hinanden at kende på tværs af køn og handikap gennem hyggeligt samvær på banen, på terrassen, i baren og i restauranten.

Medlemsskab

I bliver medlem af klubben ved at sende en sms eller mail til Mette Rasmussen, 30340890 mr@farmfit.dk.

I skal ikke betale for at være medlem af Seniorklubben.

Turneringsplaner

Vi spiller hver fredag. Såvel 18-huls spillere som 9-huls spillere møder kl. 9:30. I skal ikke tilmelde jer på Golfbox, men blot møde op. Når I kommer, udskriver I scorekort og går ud i 3-bolde – helst med nogle, som I ikke er vant til at spille med, så vi lærer hinanden at kende – også helst i sammensatte herre- og dame-bolde. Et par af Seniorklubbens kontaktpersoner vil være til stede og være behjælpelige med at sammensætte boldene. Indtil videre spiller vi Stableford.

Vi håber, at rigtig mange af medlemmerne – såvel 18-huls spillere som 9-huls spillere – kan samles på terrassen eller i restauranten efter spillet.

  1. maj, 16. juni og 14. juli arrangerer vi en holdturnering med fælles frokost. Der vil her være tilmelding. Afhængig af tilslutningen vil der være gunstart, og vi spiller greensome.

Vi er en ny klub, og vi er meget lydhør for forslag fra medlemmerne, så turneringsformen vil blive fastlagt på basis af erfaringer og input fra medlemmerne.

Kontaktpersoner

Anne-Grete Brandt, Finn Øland, Ulla Falktoft, Hans Jørgen Angaard Madsen, Suss Hommelgaard, Peter Cederholm, Mette Rasmussen, Henning Braginski.