Seniorklubben M/K

Hørsholm Golf / Klubben  / Klubber i klubben / Seniorklubben M/K

Seniorklubben M/K

Formål
Klubbens formål er, at medlemmer over 50 år kan lære hinanden at kende på tværs af køn og handikap gennem hyggeligt samvær på banen, på terrassen, i baren og i restauranten.

Medlemsskab
I bliver medlem af klubben ved at sende en sms eller mail til Mette Rasmussen, 30340890 mr@farmfit.dk. I skal ikke betale for at være medlem af Seniorklubben MK.

Turneringsplaner
Vi spiller hver torsdag. Såvel 18-huls spillere som 9-huls spillere møder kl. 9:00-9:30. I skal ikke tilmelde jer på Golfbox, men blot møde op. Når I kommer, udskriver I scorekort og går ud i 3-bolde – helst med nogle, som I ikke er vant til at spille med, så vi lærer hinanden at kende – også helst i sammensatte herre- og dame-bolde. Et par af Seniorklubbens kontaktpersoner vil være til stede og være behjælpelige med at sammensætte boldene. Indtil videre spiller vi Stableford.

Vi håber, at rigtig mange af medlemmerne – såvel 18-huls spillere som 9-huls spillere – kan samles på terrassen eller i restauranten efter spillet.
16. maj, 13. juni og 15. juli arrangerer vi holdturnering med fælles frokost. Der vil her være tilmelding på Golfbox med idbetaling af 150 kr. Vi mødes 9:30 med gunstart kl. 10, og vi spiller greensome.

Vi er en ny klub, og vi er meget lydhør for forslag fra medlemmerne, så turneringsformen vil blive fastlagt på basis af erfaringer og input fra medlemmerne.

Kontaktpersoner
Anne-Grete Brandt, Finn Øland, Ulla Falktoft, Hans Jørgen Angaard Madsen, Suss Hommelgaard, Peter Cederholm, Mette Rasmussen, Henning Braginski.

Mette Rasmussen
mr@farmfit.dk

Resultater

Torsdag den 20. juni var der 6 spillere på 18 huller med fantastiske scores. Bedst var Annie Munksgaard Lauritsen med 40 stp., Morten Helmin med36 stp. og Lissi Martin med 36 stp.

15 spillere gik 9 huller. Jan Schmidt-Hansen fik 23 stp. og Ole Krogh 15 stp.

Torsdag den 27. juni – hvor temperaturen nærmede sig de 30C – var der 3 spillere på 18 huller, og den bedste her var Conny Jakobsen med 23 stp.

13 spillere gik 9 huller. Ole Krogh fik 17 stp. og Morten Helvind 17 stp.

I juli  måned har vi fortsat blokerede tider: 18 huller kl. 9:30-10:00 og 9 huller kl. 9:30 -10:30. Der vil ikke være startere, så I sætter selv boldene – gerne 3 bolde.