Top
 

Elitegolf

Hørsholm Golf / Klubben / Elitegolf

Elitegolf


Eliten i Hørsholm Golf består af en herre- og en dametrup, der samlet repræsenterer klubben i Danmarksturneringen.

Herrernes førstehold er placeret i 4. division Øst, mens andetholdet spiller i 5. division Øst. Dameholdet deltager i Kvalifikationsrækken.

Eliten består for herrernes vedkommende af omkring 20 spillere, der i sæsonen træner ugentligt samt afvikler interne elitematcher.

Målet med elitearbejdet er sportsligt at vi gerne vil rykke højere op i divisionerne, samt tilbyde klubbens dygtigste spillere de bedst mulige rammer for udvikling af deres spil. Herunder at vore juniorer har et mål at stræbe imod – nemlig indlemmelse i elitetruppen. Truppen trænes af to af Danmarks bedste trænere; Jesper Kjærbye hos herrerne, mens Iben Tinning træner damerne.

Man udtages til elitetruppen efter en individuel vurdering foretaget af de sportsligt ansvarlige. Disse er for herrerne eliteansvarlig Carsten Herseth samt holdkaptajn John Chr. Langeberg. Hos damerne er den ansvarlige Jeanette Oldenborg.

Henover sæsonen spiller vi i alt 6 runder – heraf halvdelen hjemmekampe. I 2017 spiller vi som det fremgår nedenfor. Første start er kl. 08.00 og derefter er der start hvert 10. minut frem til kl. 10.50. Alle er velkomne – vi har brug for støtten!

Lørdag, den 6. maj

Hørsholm 1 – Mølleåen

Hørsholm 2 – Hillerød

Hørsholm damer – Hornbæk

Lørdag, den 17. juni

Hørsholm 1 – Furesø

Hørsholm 2 – København

Hørsholm damer – Rungsted

Søndag, den 13. august:

Hørsholm 1 – REE

Hørsholm 2 – Royal Golf

Hørsholm damer – Ledreborg

Seneste nyheder fra Eliten

    Der er ingen aktuelle nyheder

Ansvarlig

Carsten Herseth
Tel.: 40 79 48 47
E-mail: carsten@herseth.dk

John Langeberg
Iben Tinning
Peter Jeppesen
Jeanette Oldenburg

 

Dette er til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Afbryd