Elitegolf

Hørsholm Golf / Klubben / Elitegolf

Elitegolf

Eliten i Hørsholm Golf består af en dame-, herre- og en seniortrup der samlet repræsenterer klubben i Danmarksturneringen. Herrernes førstehold er placeret i 3. division Øst, mens andetholdet spiller i 5. division Øst. Dameholdet- og seniorholdet deltager i Kvalifikationsrækken. Eliten består for herrernes vedkommende af omkring 20 spillere, der i sæsonen træner ugentligt samt afvikler interne elitematcher.

Målet med elitearbejdet er sportsligt at vi gerne vil rykke højere op i divisionerne, samt tilbyde klubbens dygtigste spillere de bedst mulige rammer for udvikling af deres spil. Herunder at vore juniorer har et mål at stræbe imod – nemlig indlemmelse i elitetruppen. Truppen trænes af Lars Nysøe.

Man udtages til elitetruppen efter en individuel vurdering foretaget af de sportsligt ansvarlige. Disse er for herrerne eliteansvarlig Brian Horsburgh samt holdkaptajnerne Christian Skovgaard og Andreas Hansen. Hos damerne er den ansvarlige Ann Cathrine Fischer, mens seniorholdet er ledet af Torben Helledie.

Henover sæsonen spiller vi i alt 6 runder – heraf halvdelen hjemmekampe. Alle er velkomne til at komme og se kampene – vi har brug for støtten!

Seneste nyheder fra Eliten

Ansvarlig