Top
 

Træning

Hørsholm Golf / Træning

Træning | Driving Range


Gode træningsfaciliteter
Hørsholm Golf råder over gode træningsfaciliteter, måske Danmarks bedste. Faciliteterne består en helårsåben driving range med overdækkede udslagssteder, samt udendørs udslagssteder på både kunst- og naturgræs. Driving rangen er åben for både medlemmer og gæster.

Short Game Academy
Derudover er der helt unikke faciliteter til at træne slag op til 100 m på vores 3 hullers Short Game Academy. Short Game Academy er forbeholdt Hørsholm Golf medlemmer, AcademyCard-brugere, samt personer, der er har købt en dagsbillet til området.

Trackman Range 
Der er installeret Trackman Range på driving rangen. Systemet måler via 4 radarer alle bolde, der slås ud på driving rangen og giver præcise målinger om bl.a. retning og længde på slag. Når der trænes kan man se resultatet enten via en app (Trackman Range) på mobiltelefon, ipad eller via HD touchskærme, der er installeret i en række af båsene. Systemet kan anvendes overalt på driving rangen, både i båsene og på de udendørs græsplateauer.

Kurvstørrelse og priser

Der er 3 kurvstørrelser at vælge imellem. Der kan betales direkte på automaten med MobilePay.

Lille kurvMellem kurvStor kurv
Kr. 30Kr. 50Kr. 70

Optankningsmulighed

Medlemmer og AcademyCard brugere kan købe driving range boldvouchers efter nedenstående model. Værdien kan udstedes på en boldvoucher eller kan indsættes på dgu-kort (klub 92 dgu-kort). Optankning kan ske i shoppen eller sekretariatet, eller ved at sende en e-mail til post@hoersholm-golf.dk.

Beløb der betalesEkstra værdi %Værdi udstedes
Kr. 25010%Kr. 275
Kr. 50020%Kr. 600
Kr. 1.00030%Kr. 1.300

Priser på lektioner

Hørsholm Golfs PGA-trænere tilbyder undervisning til alle lige fra begynderen til den professionelle golfspiller. Der tilbydes løbende både individuelle lektioner, holdtræning og kurser af forskellige varighed.

TypePrisNote
Lektion 30 minKr. 4001 deltager
Lektion 60 minKr. 7501-2 deltagere
5 klip á 30 minKr. 1.875Gælder i kalenderåret
5 klip á 60 minKr. 3.500Gælder i kalenderåret
BanelektionKr. 1.7502 timers varighed

Booking

Book undervisning

Booking af lektioner, hold og kurser sker via bookingmodulet. Betaling sker på dagen til træneren på mobilepay. Evt. afbud skal ske senest 24 timer før.

Trackman Range