Top
 

Trackman Range

Hørsholm Golf / Trackman Range

Trackman Range


Alle er velkommen til at komme og træne på driving rangen i Hørsholm Golf. Hørsholm Golf råder over gode træningsfaciliteter, måske Danmarks bedste. Faciliteterne består en helårsåben driving range med overdækkede udslagssteder, samt udendørs udslagssteder på både kunst- og naturgræs. Driving rangen er åben for både medlemmer og gæster.

Trackman Range
Der er installeret Trackman Range på driving rangen. Systemet måler via 5 radarer alle bolde, der slås ud på driving rangen og giver præcise målinger om bl.a. retning og længde på slag. Når der trænes kan man se resultatet enten via Trackman’s app på mobiltelefonen, ipad’en eller via de HD touchskærme, der er installeret i en række af båsene. Systemet kan anvendes overalt på driving rangen, både i båsene og på de udendørs græsplateauer. Det er også muligt at spille baner på systemet, ligesom man kender det fra simulatorgolf.

Short Game område for medlemmer og AcademyCard-brugere
Der er også helt unikke faciliteter til at træne slag op til 120 m på vores 3 hullers Short Game Academy. Short Game Academy er forbeholdt Hørsholm Golf medlemmer, samt AcademyCard-brugere.

 

God fornøjelse med træningen!