Turneringer

Hørsholm Golf / Klubben / Turneringer

Turneringer

I 2024 afholdes 5 standard turneringer samt  klubmesterskaber i hulspil, slagspil og Jjuniormesterskaber.

Herudover afholder DGU nogle turneringer på banen og vi får også løbende besøg af Para-Golfere, Danmarks Krigsveteraner samt en del af Danmarks Politi som har været udsat for mange alt for hårde år i tjenesten.

Åbningen af sæsonen starter 28. april hvor vi lægger ud med det populære format Texas Scramble.  Samme dag er der arrangeret en række sociale arrangementer og  små konkurrencer og indslag.

Den 2. juni starter vi en ny tradition: Den Store Pro-Shop Stableford Turnering hvor vores Pro-Shop er sponsor på en spændende match med to rækker for begge køn. Allan har valgt nogle rigtig gode golfpræmier og vi arrangerer en dejlig sommerfrokost i restauranten.

International Pairs har nogle år på bagen og udvikler sig hvert år til at omfatte flere golfbaner. I år er de heldigvis igen her i Hørsholm med en rigtig god parturnering ultimo juni hvor vinderne går videre til en af Danmarks top-baner i efteråret.

Stablefordmesterskaber i 4 fire rækker afvikles 25. august , og klubmesterskaber i slagspil 31. august – 1. september.  Lerbækgaard Pokalen  afholdes  medio september og Cross Country-turnering på Vest-Nord 29. september. Sæsonen slutter med juleturneringen i december.

Turneringsudvalget

TurneringsNyt