Top
 

Partneroversigt

Hørsholm Golf / Erhverv / Partneroversigt

Partneroversigt


Profil Rejser

PremiumPartner

Profil Rejser er specialister i at designe drømmerejsen for dig, der gerne vil ud i verden og opleve autentiske kulturer, eksotiske strande og tage minderige oplevelser med hjem.

www.profil-rejser.dk

Alm Brand Leasing & Bank

PremiumPartner

Har du overvejet, at det kunne være en god ide at lease jeres person- og varebiler i stedet for selv at eje dem? Hos Alm. Brand Leasing har vi mere end 20 års erfaring med billeasing. Den erfaring vil vi gerne dele med dig.

Leasing erhverv / Leasing privat

Spar Nord

PremiumPartner

SparNord er tættere på. Kernen i Spar Nords forretningsmodel og strategi er ambitionen om at drive en enkel retailbank med fokus på almindelige privatkunder og lokalområdets små og mellemstore virksomheder.

www.sparnord.dk


Bang & Olufsen – Vedbæk

PlusPartner & Åbningsturnering

Bang & Olufsen fremstiller en lang række enestående fjernsyn og musiksystemer, højttalere, telefoner og multimedieprodukter, som kombinerer innovative teknologier med elegante design.

www.bang-olufsen.com

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Årlig Company Day

Forhandlingsevne, indgående markedskendskab, slagkraftig salgsstyrke, fantasi og professionel markedsføring er de 5 vigtigste faktorer for et hurtigt og professionelt salg eller udlejning af en erhvervsejendom.

www.poulerikbech.dk

FinansPlan A/S

PlusPartner & Scorekort

Om du er privatperson eller virksomhedsejer sidder vi på din side af bordet som din personlige økonomiske rådgiver. Ved en grundig analyse, giver vi dig et totalt overblik og sikrer, at du kan træffe de rigtige langsigtede beslutninger omkring din økonomi.

www.finansplan.dk


SemInte

PlusPartner

SemInte tilbyder sundhedsIT-faglig konsulentbistand ved konkrete opgaver, såsom informationsarkitektur og modellering, begrebsafklaring,  strukturering af dokumentation, interoperabilitet, konfigurering af IT-systemer med terminologi, kravspecificering af IT-løsninger

www.seminte.dk

Samskip

PlusPartner

Samskip is one of the larger container transportation companies in Europe, offering a wide range of multimodal container logistics services. These include an extensive network of container services to and from Iceland and the Faroe Islands, along with refrigerated cargo logistics and international forwarding around the world.

www.samskip.com

Upcoming Minds Aps

PlusPartner

Upcoming Minds is an international company selling fun and cool scooters, skateboards, boardgames, hobby products, licensed electronics such as bluetooth speakers, sing-a-long boomboxes, headphones, microphones, digital journals and alarm clocks in Europe. We search the world for innovative products…

www.upcomingminds.com


Newsec Egeskov & Lindquist

PlusPartner

Newsec Egeskov & Lindquist A/S er ejendomsrådgivere med speciale i erhvervs- og investeringsejendomme. Siden etableringen i 1991 har vi opbygget en solid platform for rådgivning, formidling og udlejning inden for erhvervs- og investeringsejendomme.

www.newsec.dk

Kringlebageren

PlusPartner

Fremvis dit DGU-KORT fra Hørsholm Golf og vi giver dig 10 % rabat.  Vi har bl.a. stenovnsbagt brød, lækre konditorkager og frisksmurte sandwiches. Nyd dagens lækre kage i vores cafe på centertorvet med friskbrygget Amokka kaffe.

www.kringlebageren.dk

Tandlæge Thomas Eriksen

PlusPartner

Tandlægerne i Hvidovre Stationscenter 201 – hvor dygtige og erfarne tandlæger udfører alle former for tandbehandling. På vores tandklinik lægger vi vægt på omsorgsfuld, smertefri og grundig behandling, som tager udgangspunkt i den enkelte patients behov.

www.hvidtand.dk


Hørsholm Fysioterapi

Partner

Vi er 7 fysioterapeuter med hvert vores fokusområde. Tilsammen løser vi alle fysioterapeutiske opgaver. Vi har to golffysioterapeuter, der er specialuddannet i behandling af skader relateret til golfspillet og golfspilleren. Vi er den del af “Golfklinik Danmark”. Golffysioterapeuterne varetager, udover behandling, Golffitness, Golfbodytest og Golfskadestuen. På Hørsholm Fysioterapi og rygcenter arbejder vi målrettet med dine symptomer, men også med årsagen til dine gener. Hos os får du den bedste behandling og træning. Vi tilbyder også akupunktur, chokbølge, K-laser, løbestilsanalyse og individuel tilpassede såler til alle sko. Vi er tilknyttet Rungsted ishockey klub, hvor vi behandler de professionelle spillere og Hørsholm Golf.

www.horsholmfys.dk

Strandgaarden Wine & Spirits A/S

PlusPartner & Hole in one sponsor
Strandgaarden er en virksomhed i rivende udvikling. Vi er ca. 25 medarbejdere, der arbejder med salg af vin, spiritus og mineralvand m.m., såvel indenlandsk som på eksport- og Tax Free.

www.strandgaarden.dk

Bilforum Nordsjælland

PlusPartner

Hos Bilforum Nordsjælland A/S får du intet mindre en rendyrket dedikation til Volvo. Det betyder, at du kan forvente kvalitet, rådgivning og knowhow på et højt niveau, når det kommer til de skandinaviske kvalitetsmodeller.

www.volvo.bilforumnord.dk


Skau Reipurth & Partnere Advokatfirma

PlusPartner

Skau Reipurth & Partnere er en virksomhed grundlagt af ambitiøse advokater med en baggrund fra de største københavnske advokatkontorer.

Vi leverer dedikeret, resultatorienteret rådgivning på allerhøjeste faglige niveau.

www.skaureipurt.com.dk

Ultrabulk Shipping

PlusPartner

We strive to be your preferred partner in global dry bulk shipping.

www.ultrabulk.com

Privatklinik Hørsholm / Øjenlæge Henrik Bom Olesen

PlusPartner & scorekortsponsor

Henrik Bom Olesen driver Privatklinik Hørsholm, hvor personlig service og tilgængelighed er i højsædet. Udover øjenspecialet findes hjertespecialist, hudspecialist og åreknudespecialist. I klinikken arbejder erfarne kirurger og sygeplejersker med mere end 20.000 operationer bag sig.

www.privatklinikh.dk


Jan Nygaard A/S

Erhvervsklub

Salg, service, leasing af BMW og Mini, med afdelinger i Lyngby, Glostrup, København og Ishøj.

www.jan-nygaard.dk

3Ahead

BasisPartner

3Ahead er et managementkonsulenthus, der hjælper virksomheder med at gennemføre projekter fra idé til implementering – med fokus på it-understøttede forandringsprojekter – ved at bygge bro mellem forretning og IT.

 www.3ahead.com

NJORD Advokatpartnerselskab

PlusPartner

NJORD er en advokatvirksomhed med en nordisk profil og et globalt mindset. NJORD’ss primære marked er den nordiske/baltiske region og Nordeuropa, specielt Tyskland. NJORD har 200 medarbejdere på fem kontorer – i Aarhus, København, Riga, Tallinn og Vilnius.

www.njordlaw.com/da


Anna Reventlow

Basispartner

For nogen er det økonomiske aspekt det vigtigst ved et boligsalg, for andre er det en følelsesmæssig beslutning. For de fleste er det en kombination. Gennem målrettet salgstiltag i og uden for vores store kundenetværk er det vores fornemste opgave at skabe en god bolighandel. Alt vi laver, skal holde højeste kvalitet og gennem erfaring, viden og analyse, samlet i et kreativt udtryk, maksimerer vi salgspriser, samtidigt med at vi trygt og professionelt ledsager sågar køber som sælger gennem boligsalgets mange facetter.

www.annareventlow.dk

Enstall

BasisPartner

Enstall er en række specialiserede divisioner, der samlet leverer ’one stop shopping’ at tekniske løsninger til bygninger. Samtidig har Enstall en dedikeret division for totalentreprise, fordi Enstall er det naturlige midtpunkt og koordinator for alle de håndværk, der tilsammen skal imødekomme de moderne krav der er til såvel ældre som nye bygninger.

www.enstall.dk

SnapsBornholm

Puttinggreen sponsor & Erhvervsklub

Bag Snaps Bornholm står i dag de 2 stiftere Simon Lorentzo Jensen, Jesper Kleine Rasmussen, samt 3 gode venner Lasse Rasmussen, Henning Grubb Jepsen & Kenn Jensen. I efteråret 2015 opstod tanken om at sætte en chilisnaps i produktion, og jagten på en producerende samarbejdspartner gik ind. Det førte os til Den Bornholmske Spritfabrik i Nexø, og det tog os ikke lang tid at blive enige om at lege og eksperimentere med naturlige, økologiske ingredienser for at nå frem til en Bornholmsk snaps af fineste kvalitet. En snaps brygget på stolte traditioner tilsat et moderne strejf, der pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne. Vi er i Snaps Bornholm dedikerede og 100% fokuserede på at give dig en god oplevelse med vores produkter. Vi glæder os til i fremtiden at byde på nye, innovative og spændende snapse-varianter.

www.snapsbornholm.com


Pelican Self Storage

Academy Partner & Putting Green sponsor

Pelican Self Storage er et ledende nordisk brand indenfor opbevaring til private og erhverv. Vi opererer i Danmark, Sverige og Finland og som virksomhed stræber vi efter at være kendt for god service, beliggenhed og i det hele taget en oplevelse som gør opbevaring lidt mindre kedeligt at have med at gøre.

www.pelicanselfstorage.dk

Genios

BasisPartner & hulsponsor

Genios – en professionel IT servicepartner og Microsoft Certified Partner med kompetance til Microsoft Business Solutions ERP-produkter C5 og XAL!

www.genios.dk

RiskPoint

Erhvervsklub & medarbejdergolf

RiskPoint er et forsikringsagentur, som fokuserer på at levere værdiskabende forsikringsløsninger til nordiske erhvervs- og industrikunder og deres rådgivere. Vore forsikringsløsninger vil fokusere på traditionelle brancher samt nicheområder som f.eks. bestyrelsesansvarsforsikringer og vedvarende energi.

www.riskpoint.euSerco A/S

Erhvervsklub

Salg af mærkevarer til detailhandelen, bl.a, San Carlo Chips, Italiens mest solgte.

www.serco.dk

Audi Hørsholm

AcademyPartner

Det er med glæde, at vi kan byde Dem velkommen i Danmarks flotteste showroom. Vi har indrettet et eksklusivt Audi univers hvor vi er klar med kyndig rådgivning – hvad enten det drejer sig om nye eller brugte biler samt service. Derudover har vi et bredt udvalg af produkter fra Audi Merchandise, blandt meget andet vores kollektion af golfudstyr. Audi står for lækkert og innovativt design, det kommer til udtryk i alt hvad vi leverer hos Audi Hørsholm.

www.hoersholm.audi.dk


Autohuset Vestergaard

Driving Range og Hole-in-one

Autohuset Vestergaard i Birkerød er autoriseret Peugeot bilforhandler og Peugeot værksted, samt BMW værksted. Hvad enten du er på udkig efter en ny bil eller en brugt bil, så har vi bilen på lager til dig. Hos Autohuset Vestergaard i Birkerød er vi stolte over at kunne give dig den bedste betjening og service af højeste kvalitet. Vores professionelle salgsafdeling er klar til at guide dig til den rigtige bil efter dit individuelle behov. Vi kan forsikre dig om 100% originalitet, service og kvalitet af både service og levering af bil.

www.autohuset-vestergaard.dkRedmark

Erhvervsklub

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København.

www.redmark.dk


ECO-TEAM

BasisPartner

ECO-TEAM er en fuldservice revisionsvirksomhed med fokus på de behov små og mellemstore ejerledet virksomheder har. Gennem medlemskab af Kreston Danmark er vi også repræsenteret internationalt.

www.ecoteam.dk

TrainTV

Erhvervsklub & mediepartner

Digital outdoor annoncering på TV-skærme.

www.traintv.dk


maylandconsult

BasisPartner

maylandconsult, der opererer i krydsfeltet mellem virksomheder og civilsamfundsorganisationer, arbejder med erhvervspartnerskaber og Corporate Social Responsibility –  med fokus på udvikling og eksekvering af strategier og med bæredygtig vækst som formål.

Radio Nord

Mediapartner

Ram en attraktiv målgruppe i Nordsjælland til yderst fornuftige priser. En korrekt eksekveret radiokampagne virker hver gang.

www.radionordfm.dk 

KM VVS A/S

Partner

KM VVS A/S løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

www.kmvvs.dk


Havas Media

Mediepartner

Med det digitale i centrum leverer vi en række forbundne planlægnings og indkøbs kompetencer på tværs af alle former for medier. Vi tilbyder vores kunder seniorkompetencer og strategisk lederskab, der sikrer en fejlfri og ekstraordinær kampagneeksekvering i alle kanaler, både traditionelle og nye. Vores struktur og investeringer i specialister afspejler de skiftende behov hos vores kunder, og de dækker ikke kun “paid media” men også “owned” og “earned” kanaler og kreativ udvikling.

www.dk.havas.com

Stonehenge

BasisPartner

Stonehenge vil være det stabile fundament i dine investeringer. Vi ønsker en langsigtet relation med dig, og du kan forvente åben og ærlig kommunikation.

Stonehenge er en uafhængig kapitalforvalter med en attraktiv prisstruktur og vi ønsker at levere positive afkast til dig – altid.

Kontakt Thomas Beltner, tb@stonehenge.dk, 3113 0066.

Datacon

Partner

Vi binder it og forretning sammen. Ved at sammentænke it og forretning opnår du og din virksomhed mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater. Hos Datacon bliver du ikke spist af med halve løsninger. Vi sikrer altid, at du får det, du forventer. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987.

www.datacon.dk


Carlsberg

Øl

Hos Carlsberg stræber vi efter at skabe værdifulde oplevelser for vores kunder og forbrugere. Udgangspunktet i alt hvad vi gør, er ”Thirst for Great” – Great moments, Great people, Great brands.

www.carlsbergdanmark.dk

Rungsted Ishockey

Arrangementsafholdelse

Rungsted Ishockey er den professionelle overbygning på Danmarks ældste rene ishockeyklub. Den professionelle afdeling i sin nuværende form blev startet op som et anpartsselskab i 2013, og efter to sæsoner med konstant fremgang på alle parametre overgik klubben i 2015 til aktieselskabsform, da finansmanden Lars Seier Christensen fra Saxo Bank trådte ind i ejerkredsen. Hemmeligheden bag klubbens succes har været et særdeles driftigt og populært partnernetværk, der køres relativt uafhængigt af den sportslige del på isen, og som bl.a. har haft et arrangement hos Hørsholm Golf mellem de mange tilbud.

UNICEF

Partnerskab

Hørsholm Golf A/S har et partnerskab med UNICEF, der er verdens største humanitære børneorganisation. UNICEF arbejder ud fra princippet om hjælp til selvhjælp. Der arbejdes med langsigtede udviklingsprojekter og nødhjælp i 156 lande.

www.unicef.dk


Økonomi & Personale

Partner

“Hvis du synes, at uddannelse er dyrt – så prøv med uvidenhed.”

Fundamentet for vores virksomhed udgøres af ca. 50.000 kursister, som gennem de seneste 16 år har deltaget på kurser og i faglige netværk – og mere end 50 fagspecialister, der som instruktører og facilitatorer har bidraget med deres viden og ekspertise.Vi baserer vores virksomhed på at bidrage til videreuddannelse og kompetenceudvikling af dansk erhvervsliv – både i den private og offentlige sektor. Vi ønsker, at den viden, der løbende opsamles, kan forenes, udvikles og skabe grobund for ny viden, nye aktiviteter og måske i sidste ende flere jobs og arbejdspladser. Det er vores mission.

www.opkurser.dk

Kosan Gas a/s

Sponsorat af golfbuggies

Førende i gas – med 80 års erfaring i bagagen. Kosan Gas a/s er én af Nordens førende leverandører af gas i tanke. I Danmark er vi desuden markedsleder af gas i flasker. Virksomheden har rødderne dybt forankret i den danske gashistorie. I mere end 80 år har vi leveret gas til virksomheder og private forbrugere – tidligere også under navnene BP Gas og Shell Gas.

www.kosangas.dk

Realmæglerne Maasbøl

Erhvervsklubmedlem

RealMæglerne Maasbøl er et team af kvalificerede medarbejdere med et stort branchekendskab og mange års erfaring i at vurdere og sælge alle typer af boliger – andelsboliger, lejligheder, villaer/rækkehuse samt liebhaverboliger.

www.realmaeglerne.dk


Santa Maria

Bronze Partner

For Santa Maria handler det om én ting: Rigtig god smag. Santa Maria er i dag størst i Norden på krydderier, grillprodukter og Tex Mex samt på Thai og India produkter gennem deres Spicy World koncept.

www.santamariaworld.com

Exxon Mobil

Hulsponsorat
ExxonMobil is the world’s largest publicly traded international oil and gas company. We hold an industry-leading inventory of global oil and gas resources.

KNord

Hulsponsorat & arrangement
København Nord har afdelinger i Lyngby, Virum, Hillerød og Frederikssund og er rammen om Handelsskolens Grundforløb hg, Handelsgymnasiet hhx og Lyngby Gymnasium stx.

SimGolf

Hulsponsor & medlemsfordele

Hold jeres firmafest, fødselsdag, julefrokost, polterabend, konference eller reception hos Simgolf. Vi har flotte lokaler, fantastisk storskærm og lækker bar. Vi har plads til 200 spisende.

www.simgolf.dk

Backspin Business

Partner

Vores kerneydelse er etablering, drift og udvikling af

professionelle erhvervsnetværk. Produktet er tilført nogle nye egenskaber, der adskiller sig fra, hvad man normalt ser. Fælles passion, højt beslutningsniveau og en professionel ledelse, der tager medansvar for, at du som medlem får udbytte af din aktive deltagelse.

Vingaarden

Partner & vinleverandør

Vingaarden importerer vine fra Italien, og vil løbende udvige sortimentet med vine fra andre vinproducerende lande.Kjærgaard Anlægsgartner

Erhvervsklub og buggysponsor

Kjærgaard Anlægsgartner er en kvalitetsbevidst virksomhed, der beskæftiger sig med alt fra nyanlæg til vedligeholdelse – både for private og erhverv.

www.ka-gartner.dk


Krogsgaard Biler Birkerød

Par 3-bane + Erhvervsklub

Et bilhus der siden 1924 har sat kundernes ønsker i højsædet. Vi forhandler mærkerne Toyota, Fiat, Mazda, Renault og Dacia.

www.krogsgaard-biler.dk


Sharp Business Center

Erhvervsklub

Levering af computere, printere, kopimaskiner mv.

www.sharp.dk2Test

PlusPartner

Specialister i datakommunikation og optiske fibre.

www.2test.dk


Uvildig Råd

PlusPartner

Skræddersyet uvildig økonomisk rådgivning, som du ikke finder i banken eller i pensions-selskabet.

www.uvildigraad.dk


Corporate Finance Huset

PlusPartner

Virksomhedsrådgivning og rådgivning om driftsledelse.

Remi Service

BasisPartner

Boesen

BasisPartner