Top
 

Partneroversigt

Hørsholm Golf / Erhverv / Partneroversigt

Profileret partner


HEIMDALL’S – COMPANY CUP SPONSOR

Oplev en nemmere og smartere vej mod bedre hørelse. Vi behøver kun se dig én gang i en af vores klinikker – resten klarer vi online. Det betyder, at vi kan justere dine høreapparater hvor end du er og når det passer dig.

www.heimdalls.dk

Profileret partner


GLUD VIN – COMPANY CUP SPONSOR

Glud Vin Sjælland med showroom og salgskontor på Hejrevang 10, 3450 Allerød er ny hole-in-one sponsor i Hørsholm Golf. Siden 2002 har Glud Vin rejst verden rundt for at afsøge ukendte vinmarker og hente nye smagsoplevelser med hjem til Danmark og resten af Skandinavien. Glud Vin giver dig oplevelser, du ikke kan finde andre steder. Vi bestræber os nemlig for at være ene importør. Vi ved at seks stjerner, fine anmeldelser og en god historie ikke er noget værd, hvis ikke vinen falder i netop din smag. Derfor gør vi meget ud af at teste og smage på de mange vine, som vi opdager på vores rejser. Vores smagspanel består både af erfarne vinelskere og af personer, som kun nipper til et glas ind imellem. Intet holder os fra at nå frem til målet for vores rejser: God vin til en god pris.

www.gludvin.dk

Partneroversigt


Beierholm

PlusPartner

Beierholm er Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi hjælper kunderne til en mere enkel økonomisk administration, og støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

www.beierholm.dk

Navision Group

Partner

Navision was founded in 2001 and has extensive experience as an operator in the dry bulk market especially focusing on the handysize and supramax segment. We operate in a highly fragmented market with a diverse customer, cargo and geographical exposure. As such, we are always ready to find a solution to your transportation needs

www.navisiongroup.com

Spar Nord

PremiumPartner

SparNord er tættere på. Kernen i Spar Nords forretningsmodel og strategi er ambitionen om at drive en enkel retailbank med fokus på almindelige privatkunder og lokalområdets små og mellemstore virksomheder.

www.sparnord.dk


Bang & Olufsen – Vedbæk

PlusPartner & Åbningsturnering

Bang & Olufsen fremstiller en lang række enestående fjernsyn og musiksystemer, højttalere, telefoner og multimedieprodukter, som kombinerer innovative teknologier med elegante design.

www.bang-olufsen.com


Københavns Forsikringsformidling

BasisPartner

Vi leverer forsikringsrådgivning og salg af erhvervsforsikringer til mindre virksomheder med op til 10 ansatte. Herudover har virksomhedsejere mulighed for at tegne fuldt dækkende privatforsikringer til yderst fordelagtige priser. Fang Andreas Hansen i klubben, på telefon 4040 8083 eller på e-mail ah@trygformidler.dk.

Mobil 40408083


Svane Køkkenet Lyngby

Partner

Du kan trygt handle hos Svane Køkkenet Lyngby. Vi står klar til at hjælpe med kreativ sparring og gode råd i butikken, online eller hjemme hos dig. Vi gør alt for at sikre en god kundeoplevelse, og vi sørger for, at vi kommer godt i mål med dit projekt. Vi glæder os til at tage imod dig.

www.svane.com


SemInte

PlusPartner

SemInte tilbyder sundhedsIT-faglig konsulentbistand ved konkrete opgaver, såsom informationsarkitektur og modellering, begrebsafklaring,  strukturering af dokumentation, interoperabilitet, konfigurering af IT-systemer med terminologi, kravspecificering af IT-løsninger

www.seminte.dk

Samskip

PlusPartner

Samskip is one of the larger container transportation companies in Europe, offering a wide range of multimodal container logistics services. These include an extensive network of container services to and from Iceland and the Faroe Islands, along with refrigerated cargo logistics and international forwarding around the world.

www.samskip.com

Upcoming Minds Aps

PlusPartner

Upcoming Minds is an international company selling fun and cool scooters, skateboards, boardgames, hobby products, licensed electronics such as bluetooth speakers, sing-a-long boomboxes, headphones, microphones, digital journals and alarm clocks in Europe. We search the world for innovative products…

www.upcomingminds.com


Newsec Egeskov & Lindquist

PlusPartner

Newsec Egeskov & Lindquist A/S er ejendomsrådgivere med speciale i erhvervs- og investeringsejendomme. Siden etableringen i 1991 har vi opbygget en solid platform for rådgivning, formidling og udlejning inden for erhvervs- og investeringsejendomme.

www.newsec.dk


Uvildig Råd

PlusPartner

Skræddersyet uvildig økonomisk rådgivning, som du ikke finder i banken eller i pensions-selskabet.

www.uvildigraad.dk

Tandlæge Thomas Eriksen

PlusPartner

Tandlægerne i Hvidovre Stationscenter 201 – hvor dygtige og erfarne tandlæger udfører alle former for tandbehandling. På vores tandklinik lægger vi vægt på omsorgsfuld, smertefri og grundig behandling, som tager udgangspunkt i den enkelte patients behov.

www.hvidtand.dk


Hørsholm Fysioterapi

Partner

Vi er den del af “Golfklinik Danmark”. Golffysioterapeuterne varetager, udover behandling, Golffitness, Golfbodytest og Golfskadestuen. På Hørsholm Fysioterapi og rygcenter arbejder vi målrettet med dine symptomer, men også med årsagen til dine gener. Hos os får du den bedste behandling og træning. Vi tilbyder også akupunktur, chokbølge, K-laser, løbestilsanalyse og individuel tilpassede såler til alle sko. Vi er tilknyttet Rungsted ishockey klub, hvor vi behandler de professionelle spillere og Hørsholm Golf.

www.horsholmfys.dk

Strandgaarden Wine & Spirits A/S

PlusPartner & Hole in one sponsor
Strandgaarden er en virksomhed i rivende udvikling. Vi er ca. 25 medarbejdere, der arbejder med salg af vin, spiritus og mineralvand m.m., såvel indenlandsk som på eksport- og Tax Free.

www.strandgaarden.dk


Nord Leasing

Partner

Nord Leasing grundlagdes i 2014 men vores relativt korte historie er blot videreudviklingen af personlige venskaber tilbage fra 90’erne og forretningsmæssigt samarbejde fra 00’erne hvor første fælles virksomhed etableredes. Ejergruppen har længere videregående finansielle uddannelser, hands-on erfaring fra bank og finans, interesse for godt købmandskab samt stor passion for biler. Netop derfor kastede vi os over leasing tilbage i 2014. Historien, passionen og de stærke personlige relationer er hele DNA’et i Nord Leasing samt kendetegner vores tilgang til kunder og øvrige samarbejdspartnere.

https://nord-leasing.dk/Øjenklinikken Hørsholm

Partner

Øjenklinikken Hørsholm er beliggende i den gamle fødeklinik i Usserød – et stenkast fra golfbanen. Her tilbyder Henrik Bom Olesen sammen med sin partner Stefan Klauber og et toptrænet team af optikere, sygeplejersker og sekretærer privat øjenlægeservice af højeste kvalitet. Har du bekymringer om dit syn? Drømmer du om at spille golf uden briller? Eller har du bare brug for en øjenlæge uden ventetid? Så kig ind på Usserød Kongevej 93 – eller ring på 31 51 23 33 – eller skriv til klinikken via hjemmesiden: www.ojne.dk. Vi har tilsammen 50 års erfaring i specialet og 40.000 operationer bag os. Vores laser-udstyr er det nyeste og mest moderne i Norden.

www.ojne.dk

3Ahead

BasisPartner

3Ahead er et managementkonsulenthus, der hjælper virksomheder med at gennemføre projekter fra idé til implementering – med fokus på it-understøttede forandringsprojekter – ved at bygge bro mellem forretning og IT.

 www.3ahead.com

NJORD Advokatpartnerselskab

PlusPartner

NJORD er en advokatvirksomhed med en nordisk profil og et globalt mindset. NJORD’ss primære marked er den nordiske/baltiske region og Nordeuropa, specielt Tyskland. NJORD har 200 medarbejdere på fem kontorer – i Aarhus, København, Riga, Tallinn og Vilnius.

www.njordlaw.com/da


Anna Reventlow

Basispartner

For nogen er det økonomiske aspekt det vigtigst ved et boligsalg, for andre er det en følelsesmæssig beslutning. For de fleste er det en kombination. Gennem målrettet salgstiltag i og uden for vores store kundenetværk er det vores fornemste opgave at skabe en god bolighandel. Alt vi laver, skal holde højeste kvalitet og gennem erfaring, viden og analyse, samlet i et kreativt udtryk, maksimerer vi salgspriser, samtidigt med at vi trygt og professionelt ledsager sågar køber som sælger gennem boligsalgets mange facetter.

www.annareventlow.dk

Enstall

BasisPartner

Enstall er en række specialiserede divisioner, der samlet leverer ’one stop shopping’ at tekniske løsninger til bygninger. Samtidig har Enstall en dedikeret division for totalentreprise, fordi Enstall er det naturlige midtpunkt og koordinator for alle de håndværk, der tilsammen skal imødekomme de moderne krav der er til såvel ældre som nye bygninger.

www.enstall.dk

SnapsBornholm

Puttinggreen sponsor & Erhvervsklub

En snaps brygget på stolte traditioner tilsat et moderne strejf, der pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne. Vi er i Snaps Bornholm dedikerede og 100% fokuserede på at give dig en god oplevelse med vores produkter. Vi glæder os til i fremtiden at byde på nye, innovative og spændende snapse-varianter.

www.snapsbornholm.comSerco A/S

Erhvervsklub

Salg af mærkevarer til detailhandelen, bl.a, San Carlo Chips, Italiens mest solgte.

www.serco.dk

Genios

BasisPartner & hulsponsor

Genios – en professionel IT servicepartner og Microsoft Certified Partner med kompetance til Microsoft Business Solutions ERP-produkter C5 og XAL!

www.genios.dk


Autohuset Vestergaard

Driving Range og Hole-in-one

Autohuset Vestergaard i Birkerød er autoriseret Peugeot bilforhandler og Peugeot værksted, samt BMW værksted. Hvad enten du er på udkig efter en ny bil eller en brugt bil, så har vi bilen på lager til dig. Hos Autohuset Vestergaard i Birkerød er vi stolte over at kunne give dig den bedste betjening og service af højeste kvalitet. Vores professionelle salgsafdeling er klar til at guide dig til den rigtige bil efter dit individuelle behov. Vi kan forsikre dig om 100% originalitet, service og kvalitet af både service og levering af bil.

www.autohuset-vestergaard.dkRedmark

Erhvervsklub

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København.

www.redmark.dk


ECO-TEAM

BasisPartner

ECO-TEAM er en fuldservice revisionsvirksomhed med fokus på de behov små og mellemstore ejerledet virksomheder har. Gennem medlemskab af Kreston Danmark er vi også repræsenteret internationalt.

www.ecoteam.dk

Kosan Gas a/s

Sponsorat af golfbuggies

Førende i gas – med 80 års erfaring i bagagen. Kosan Gas a/s er én af Nordens førende leverandører af gas i tanke. I Danmark er vi desuden markedsleder af gas i flasker. Virksomheden har rødderne dybt forankret i den danske gashistorie. I mere end 80 år har vi leveret gas til virksomheder og private forbrugere – tidligere også under navnene BP Gas og Shell Gas.

www.kosangas.dk


maylandconsult

BasisPartner

maylandconsult, der opererer i krydsfeltet mellem virksomheder og civilsamfundsorganisationer, arbejder med erhvervspartnerskaber og Corporate Social Responsibility –  med fokus på udvikling og eksekvering af strategier og med bæredygtig vækst som formål.

Radio Nord

Mediapartner

Ram en attraktiv målgruppe i Nordsjælland til yderst fornuftige priser. En korrekt eksekveret radiokampagne virker hver gang.

www.radionordfm.dk 

Datacon

Partner

Vi binder it og forretning sammen. Ved at sammentænke it og forretning opnår du og din virksomhed mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater. Hos Datacon bliver du ikke spist af med halve løsninger. Vi sikrer altid, at du får det, du forventer. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987.

www.datacon.dk


Carlsberg

Øl

Hos Carlsberg stræber vi efter at skabe værdifulde oplevelser for vores kunder og forbrugere. Udgangspunktet i alt hvad vi gør, er ”Thirst for Great” – Great moments, Great people, Great brands.

www.carlsbergdanmark.dk

Rungsted Ishockey

Arrangementsafholdelse

Rungsted Ishockey er den professionelle overbygning på Danmarks ældste rene ishockeyklub. Den professionelle afdeling i sin nuværende form blev startet op som et anpartsselskab i 2013, og efter to sæsoner med konstant fremgang på alle parametre overgik klubben i 2015 til aktieselskabsform, da finansmanden Lars Seier Christensen fra Saxo Bank trådte ind i ejerkredsen. Hemmeligheden bag klubbens succes har været et særdeles driftigt og populært partnernetværk, der køres relativt uafhængigt af den sportslige del på isen, og som bl.a. har haft et arrangement hos Hørsholm Golf mellem de mange tilbud.

UNICEF

Partnerskab

Hørsholm Golf A/S har et partnerskab med UNICEF, der er verdens største humanitære børneorganisation. UNICEF arbejder ud fra princippet om hjælp til selvhjælp. Der arbejdes med langsigtede udviklingsprojekter og nødhjælp i 156 lande.

www.unicef.dk


Santa Maria

Bronze Partner

For Santa Maria handler det om én ting: Rigtig god smag. Santa Maria er i dag størst i Norden på krydderier, grillprodukter og Tex Mex samt på Thai og India produkter gennem deres Spicy World koncept.

www.santamariaworld.com


Krogsgaard Biler Birkerød

Par 3-bane + Erhvervsklub

Et bilhus der siden 1924 har sat kundernes ønsker i højsædet. Vi forhandler mærkerne Toyota, Fiat, Mazda, Renault og Dacia.

www.krogsgaard-biler.dk

KNord

Hulsponsorat & arrangement
København Nord har afdelinger i Lyngby, Virum, Hillerød og Frederikssund og er rammen om Handelsskolens Grundforløb hg, Handelsgymnasiet hhx og Lyngby Gymnasium stx.


CM PROJEKT

Partner

Backspin Business

Partner

Vores kerneydelse er etablering, drift og udvikling af professionelle erhvervsnetværk. Produktet er tilført nogle nye egenskaber, der adskiller sig fra, hvad man normalt ser. Fælles passion, højt beslutningsniveau og en professionel ledelse, der tager medansvar for, at du som medlem får udbytte af din aktive deltagelse.

Vingaarden

Partner & vinleverandør

Vingaarden importerer vine fra Italien, og vil løbende udvige sortimentet med vine fra andre vinproducerende lande.Kjærgaard Anlægsgartner

Erhvervsklub og buggysponsor

Kjærgaard Anlægsgartner er en kvalitetsbevidst virksomhed, der beskæftiger sig med alt fra nyanlæg til vedligeholdelse – både for private og erhverv.

www.ka-gartner.dk


2Test

PlusPartner

Specialister i datakommunikation og optiske fibre.

www.2test.dk


Sharp Business Center

Erhvervsklub

Levering af computere, printere, kopimaskiner mv.

www.sharp.dk


Corporate Finance Huset

PlusPartner

Virksomhedsrådgivning og rådgivning om driftsledelse.

Remi Service

BasisPartner