Top
 

Partneroversigt

Hørsholm Golf / Erhverv / Partneroversigt

Profileret partner


AROS BUSINESS ACADEMY

Det meningsfulde arbejdsliv. Aros Business Academy handler om dig og det meningsfulde arbejdsliv. Vi gør op med samlebåndsuddannelser og tager udgangspunkt i dine behov, forudsætninger og forventninger. Vores håndplukkede undervisere har alle bevist deres værd – som fagpersoner og formidlere. Med fokus på praksis er de garantien for håndgribelig viden, der virker ude i virkeligheden. 97,9 procent af kursisterne oplever, at undervisningen bliver målrettet netop efter deres behov. Derfor er vi ret sikre på din tilfredshed og værdien på dit CV. Det er værktøjer til hverdagen og vitaminer til dit arbejdsliv. Til alt det, du vil – fra nu af. Klik på nedenstående link, og se på vore mere end 100 kursus & uddannelses beskrivelser.

www.arosbusinessacademy.dk

Partneroversigt


Beierholm

PlusPartner

Beierholm er Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi hjælper kunderne til en mere enkel økonomisk administration, og støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

www.beierholm.dk

Navision Group

Partner

Navision was founded in 2001 and has extensive experience as an operator in the dry bulk market especially focusing on the handysize and supramax segment. We operate in a highly fragmented market with a diverse customer, cargo and geographical exposure. As such, we are always ready to find a solution to your transportation needs

www.navisiongroup.com

Spar Nord

PremiumPartner

SparNord er tættere på. Kernen i Spar Nords forretningsmodel og strategi er ambitionen om at drive en enkel retailbank med fokus på almindelige privatkunder og lokalområdets små og mellemstore virksomheder.

www.sparnord.dk


BCopenhagen Vedbæk

Partner

Et rutineret team med mange års erfaring i Bang & Olufsen produkter. Vi er 100% opdateret på al ny avanceret teknologi indenfor billede og lyd, og vi giver os gerne god tid til en gennemgang, når du besøger os. Vi tilbyder lækkerier til både lydentusiaster, designelskere og Brand Collectors. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik i Vedbæk.

Bang & Olufsen Frederiksberg | Din B&O forhandler i København

Samskip

PlusPartner

Samskip is one of the larger container transportation companies in Europe, offering a wide range of multimodal container logistics services. These include an extensive network of container services to and from Iceland and the Faroe Islands, along with refrigerated cargo logistics and international forwarding around the world.

www.samskip.com


Svane Køkkenet Lyngby

Partner

Du kan trygt handle hos Svane Køkkenet Lyngby. Vi står klar til at hjælpe med kreativ sparring og gode råd i butikken, online eller hjemme hos dig. Vi gør alt for at sikre en god kundeoplevelse, og vi sørger for, at vi kommer godt i mål med dit projekt. Vi glæder os til at tage imod dig.

www.svane.com


Newsec Egeskov & Lindquist

PlusPartner

Newsec Egeskov & Lindquist A/S er ejendomsrådgivere med speciale i erhvervs- og investeringsejendomme. Siden etableringen i 1991 har vi opbygget en solid platform for rådgivning, formidling og udlejning inden for erhvervs- og investeringsejendomme.

www.newsec.dk


Uvildig Råd

PlusPartner

Skræddersyet uvildig økonomisk rådgivning, som du ikke finder i banken eller i pensions-selskabet.

www.uvildigraad.dk

Tandlæge Thomas Eriksen

PlusPartner

Tandlægerne i Hvidovre Stationscenter 201 – hvor dygtige og erfarne tandlæger udfører alle former for tandbehandling. På vores tandklinik lægger vi vægt på omsorgsfuld, smertefri og grundig behandling, som tager udgangspunkt i den enkelte patients behov.

www.hvidtand.dk


Hørsholm Fysioterapi

Partner

Vi er den del af “Golfklinik Danmark”. Golffysioterapeuterne varetager, udover behandling, Golffitness, Golfbodytest og Golfskadestuen. På Hørsholm Fysioterapi og rygcenter arbejder vi målrettet med dine symptomer, men også med årsagen til dine gener. Hos os får du den bedste behandling og træning. Vi tilbyder også akupunktur, chokbølge, K-laser, løbestilsanalyse og individuel tilpassede såler til alle sko. Vi er tilknyttet Rungsted ishockey klub, hvor vi behandler de professionelle spillere og Hørsholm Golf.

www.horsholmfys.dk

Strandgaarden Wine & Spirits A/S

PlusPartner & Hole in one sponsor
Strandgaarden er en virksomhed i rivende udvikling. Vi er ca. 25 medarbejdere, der arbejder med salg af vin, spiritus og mineralvand m.m., såvel indenlandsk som på eksport- og Tax Free.

www.strandgaarden.dk


Nord Leasing

Partner

Nord Leasing grundlagdes i 2014 men vores relativt korte historie er blot videreudviklingen af personlige venskaber tilbage fra 90’erne og forretningsmæssigt samarbejde fra 00’erne hvor første fælles virksomhed etableredes. Ejergruppen har længere videregående finansielle uddannelser, hands-on erfaring fra bank og finans, interesse for godt købmandskab samt stor passion for biler. Netop derfor kastede vi os over leasing tilbage i 2014. Historien, passionen og de stærke personlige relationer er hele DNA’et i Nord Leasing samt kendetegner vores tilgang til kunder og øvrige samarbejdspartnere.

https://nord-leasing.dk/Øjenklinikken Hørsholm

Partner

Øjenklinikken Hørsholm er beliggende i den gamle fødeklinik i Usserød – et stenkast fra golfbanen. Her tilbyder Henrik Bom Olesen sammen med sin partner Stefan Klauber og et toptrænet team af optikere, sygeplejersker og sekretærer privat øjenlægeservice af højeste kvalitet. Har du bekymringer om dit syn? Drømmer du om at spille golf uden briller? Eller har du bare brug for en øjenlæge uden ventetid? Så kig ind på Usserød Kongevej 93 – eller ring på 31 51 23 33 – eller skriv til klinikken via hjemmesiden: www.ojne.dk. Vi har tilsammen 50 års erfaring i specialet og 40.000 operationer bag os. Vores laser-udstyr er det nyeste og mest moderne i Norden.

www.ojne.dk

SemInte

PlusPartner

SemInte tilbyder sundhedsIT-faglig konsulentbistand ved konkrete opgaver, såsom informationsarkitektur og modellering, begrebsafklaring,  strukturering af dokumentation, interoperabilitet, konfigurering af IT-systemer med terminologi, kravspecificering af IT-løsninger

www.seminte.dk

3Ahead

BasisPartner

3Ahead er et managementkonsulenthus, der hjælper virksomheder med at gennemføre projekter fra idé til implementering – med fokus på it-understøttede forandringsprojekter – ved at bygge bro mellem forretning og IT.

 www.3ahead.com


Anna Reventlow

Basispartner

For nogen er det økonomiske aspekt det vigtigst ved et boligsalg, for andre er det en følelsesmæssig beslutning. For de fleste er det en kombination. Gennem målrettet salgstiltag i og uden for vores store kundenetværk er det vores fornemste opgave at skabe en god bolighandel. Alt vi laver, skal holde højeste kvalitet og gennem erfaring, viden og analyse, samlet i et kreativt udtryk, maksimerer vi salgspriser, samtidigt med at vi trygt og professionelt ledsager sågar køber som sælger gennem boligsalgets mange facetter.

www.annareventlow.dk

Enstall

BasisPartner

Enstall er en række specialiserede divisioner, der samlet leverer ’one stop shopping’ at tekniske løsninger til bygninger. Samtidig har Enstall en dedikeret division for totalentreprise, fordi Enstall er det naturlige midtpunkt og koordinator for alle de håndværk, der tilsammen skal imødekomme de moderne krav der er til såvel ældre som nye bygninger.

www.enstall.dk

 

AWork

AWORK A/S er et webbureau hvor vi hjælper mange forskellige kunder, med deres hjemmeside,  webshop og deres online markedsføring heriblandt sociale medier,  SEOGoogle AdWords. En fælles faktor er at alle kunder gerne vil have et flot og professionelt produkt i bedste kvalitet, som vi selvfølgelig leverer. AWORK A/S blev stiftet tilbage i 2012 og er siden da blevet Gazelle virksomhed og har vundet flere Clutch priser. Hertil er AWORK A/S også nævnt på Yahoo Finance.

www.awork.dkRedmark

Erhvervsklub

Vi har en stærk vision om at sætte bedre og bredere aftryk som ejerlederens rette rådgiver. Vi er en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Vi er landsdækkende, men tæt på vores kunder. Derfor har vi kontorer i både Aalborg, Aarhus og København. Mere end 250 medarbejdere arbejder hver dag på at gøre en mærkbar forskel for vores kunder.

www.redmark.dk

Radio Nord

Mediapartner

Ram en attraktiv målgruppe i Nordsjælland til yderst fornuftige priser. En korrekt eksekveret radiokampagne virker hver gang.

www.radionordfm.dk 

Kosan Gas a/s

Sponsorat af golfbuggies

Førende i gas – med 80 års erfaring i bagagen. Kosan Gas a/s er én af Nordens førende leverandører af gas i tanke. I Danmark er vi desuden markedsleder af gas i flasker. Virksomheden har rødderne dybt forankret i den danske gashistorie. I mere end 80 år har vi leveret gas til virksomheder og private forbrugere – tidligere også under navnene BP Gas og Shell Gas.

www.kosangas.dk


Carlsberg

Øl

Hos Carlsberg stræber vi efter at skabe værdifulde oplevelser for vores kunder og forbrugere. Udgangspunktet i alt hvad vi gør, er ”Thirst for Great” – Great moments, Great people, Great brands.

www.carlsbergdanmark.dk

Santa Maria

Bronze Partner

For Santa Maria handler det om én ting: Rigtig god smag. Santa Maria er i dag størst i Norden på krydderier, grillprodukter og Tex Mex samt på Thai og India produkter gennem deres Spicy World koncept.

www.santamariaworld.com

UNICEF

Partnerskab

Hørsholm Golf A/S har et partnerskab med UNICEF, der er verdens største humanitære børneorganisation. UNICEF arbejder ud fra princippet om hjælp til selvhjælp. Der arbejdes med langsigtede udviklingsprojekter og nødhjælp i 156 lande.

www.unicef.dkKjærgaard Anlægsgartner

Erhvervsklub og buggysponsor

Kjærgaard Anlægsgartner er en kvalitetsbevidst virksomhed, der beskæftiger sig med alt fra nyanlæg til vedligeholdelse – både for private og erhverv.

www.ka-gartner.dk


2Test

PlusPartner

Specialister i datakommunikation og optiske fibre.

www.2test.dk


Sharp Business Center

Erhvervsklub

Levering af computere, printere, kopimaskiner mv.

www.sharp.dk