Top
 

Herreklubben

Hørsholm Golf / Klubben  / Klubber i klubben / Herreklubben

Herreklubben


BLIV MEDLEM AF HGK´S HERREKLUB

Læs dette her, og se hvad du går glip af hvis du ikke er medlem af HGK´s herreklub!

Hvad opnår du så ved at være medlem:

  • Du møder en række af klubbens medlemmer, som du spiller med under afslappede og hyggelige former hver onsdag – eller de onsdage DU kan.
  • Vi spiller vores løbende turneringer i 2 rækker, nemlig en 9 huls række og en 18 huls række.
  • Selv om du er 18 huls medlem af HGK kan du sagtens deltage i 9 huls rækken, hvis det passer bedre tidsmæssigt.
  • Du har mulighed for at deltage i de 5 udflugter der hvert år arrangeres. Altså muligheden for at spille 5-6 forskellige fremmede baner med efterfølgende middage og en masse socialt samvær.
  • Du kan deltage i vores månedsafslutninger hver den første onsdag i måneden. Her spilles en 9 hullers Texas Scramble med efterfølgende middag – igen med hyggeligt samvær.
  • Vi spiller i løbet af sæsonen en række forskellige matchformer så som stableford, slagspil, hulspil, scramble m.m., hvilket er både sjovt og inspirerende.
  • Der spilles om turnerings- og halvårspræmier osv., men det er IKKE det væsentlige. Det er samværet, klublivet og det betydende NETVÆRK erhvervsmæssigt som socialt der her opbygges.
  • Der er mulighed for at spille både først og sidst på dagen, så det passer ind i din arbejdssituation.
  • Vi i bestyrelsen for Herreklubben vil sikre at du vil blive godt introduceret i klubben, og straks føler dig velkommen.
  • Skriv eller ring til os hvis du vil høre mere.

 

På bestyrelsens vegne

Axel Bang-Berthelsen

Tlf. 40586342

abangberthelsen@gmail.com

Seneste nyt fra Herreklubben

Endelig kunne Herreklubben igen gennemføre den efterhånden traditionsrige Skåne Cup i Sverige efter to år i Danmark grundet Corona.

24 mand tog afsted til Trelleborgs linksbane helt ude ved kysten. Tee-steder og greens særdeles velholdte – fairways måske lidt for meget links efter nogens smag. Vinden rigtig meget i spil – især på andendagen.

Servicen fra klubbens administration var ganske enkelt enestående. Alt var der sørget for. Sågar præmier til længste drive og tættest flaget blev sponsoreret af Trelleborg Golfklub. Hhv. 6 og 4 fine italienske krystalglas med en golfspiller indgraveret.

Vi overnattede på hotel Dannegården i Trelleborg. Meget hyggeligt hotel – lidt i gammel engelsk stil. Glimrende 3-retters menu med anbefaling om en typisk svensk vinmenu. Se billede nedenfor.

Turneringen spilles som en stableford turnering over 2 dage, hvor spillerne på andendagen går ud fordelt efter førstedagens resultat.

Inden den sidste runde var 14 af 24 spilere indenfor en margin på 3 points, så alt kunne ske.

På førstepladsen og med retten til at opbevare Skåne Cup pokalen det næste år, kom Niels Vallø med 71 points efterfulgt af Steffen Palmvang med 69. På tredjepladsen Jens Mørup med 67 points. På fjerdepladsen Poul Henning Jensen med et comeback af de helt store. 22 points på førstedagen og 44 på andendagen!!! Femtepladsen tog Henrik Bom ligeledes med 66 points, mens Anders Lærkedal tog sjettepladsen med 65.

En dejlig tur med en god stemning og megen hygge og vi tror alle allerede glæder dig til næste år.

Jens og Jan

Matchplan 2022. Udgave 2(3)

General Info Herreklubben 2022

Herreklubbens Bestyrelse 2022

Formand:

Axel Bang-Berthelsen
abangberthelsen@gmail.com
mobil 40 58 63 42

Uge 38 Scores 2022

Players Championship 2022 Ver 1.8Så er der foretaget lodtrækning og og dermed er de 8 grupper dannet for årets hulspilsturnering.

Det bliver spændende at følge udviklingen af turneringen, hvor grupperne skal være spillet færdige inden 1.8.
Turneringsleder
Morten Løkken & Jan Kühnel