Top
 

Matchklubben M/K

Hørsholm Golf / Klubben  / Klubber i klubben / Matchklubben M/K

Matchklubben M/K


Velkommen til Matchklubben

Matchklubben er et klubtilbud til spillere af begge køn, som gerne vil spille med startlister, gå i bold med begge køn, gerne vil udvide golfnetværket og er frisk på forskellige spilleformer. Matchklubben er tillige for dig som grundet arbejde eller andet, gerne vil spille efter kl. 16:30 i hverdagene.

I vinterhalvåret 2023 spilles der 9 huller hver søndag kl. 10. Vinterhalvåret starter fra oktober frem til og med april måned. Der spilles som udgangspunkt uanset vind og vejr. Vi går i 3-bold og med løbende start på Øst sløjfen og Kombinations Vest/Nord sløjfen. Herved kan vi afslutte matchen, uden den store ventetid fra første til sidste bold.

Der spilles Stableford med tillæg af særlig spilleform. Vi slutter søndagen i klubhuset med præmieoverrækkelse og lidt kaffe og kage.

Tilmelding foregår altid i Golfbox og spillelisten publiceres dagen før. Så hold øje med turneringerne i Golfbox, det kunne være du havde lyst til at deltage.

Du kan også melde dig ind i Matchklubben ved at sende en mail til Jytte Højgaard på jyt.hoejgaard@gmail.com. Som medlem modtager du mails direkte om Matchklubbens aktiviteter. Medlemskab er gratis, ligesom det er gratis at deltage i matcher. Vi glæder os til at se dig på banen.

Seneste nyt fra Matchklubben M/K

Kontaktpersoner:
Jytte Højgaard
Mail: jyt.hoejgaard@gmail.com

Jesper Screiner
Mail: jgs0072@live.com

Janne Egelund Schmidt

Mail: janne.e.schmidt@gmail.com

Lars Bøndergaard

Mail: lars@pharmagy.com

Annelise Saugmann

Mail: annelisesaugmann@gmail.com