Top
 

Golfophold

Hørsholm Golf / Greenfee / Golfophold

Golfophold


Hotel Marina – miniferie med udsigt til Øresund

Med udsigt over Øresund og med Jægersborg Hegn som baghave er hotellet ideel base for et hav af udendørsaktiviteter, bl.a. også golf. Gæster fra Hotel Marina får 20% rabat på greenfee i Hørsholm Golf ved fremvisning af værelsesnøgle fra hotellet. Hotellet tilbyder 15% rabat på individuelle ophold 1 nats eller 2 nætter for Hørsholm Golf’s gæster & medlemmer.

Link til Hotel Marina…


Sinaturhotel Frederiksdal

Sinatur Hotel Frederiksdal ligger direkte ned til Mølleåen, midt i den smukke natur mellem Furesø og Bagsværd Sø. Hotellets naturskønne placering inviterer til stille pauser og oplevelser i det fri.

Link til Sinatur Hotel…


Rungstedgaard  i sommerperioden

Med et hotelophold på Rungstedgaard er der ikke langt til Hørsholm Golfs baner og den skønne Nordsjællandske natur. Rungstedgaard har udsigt til Øresund og ligger lige midt i egen park og bøgeskov, blot 10 minutters kørsel fra Hørsholm Golf. Hver morgen serverer Rungstedgaard deres store morgenbuffet med et kæmpe udvalg af lækkert bagværk, friskrørte yoghurter, hjemmeristet mysli, pandekager, æg i flere varianter og meget mere. Booking af ophold foretages direkte til Rungstedgaard på rec@rungstedgaard.dk eller tel. 4586 4422.

Link til Runstedgaard…