Top
 

Golfophold

Hørsholm Golf / Greenfee / Golfophold

Golfophold


Hellerup Parkhotel – spil golf og oplev København

Hørsholm Golf og Hellerup Parkhotel har et unikt tilbud til jer, der ønsker at kombinere golf og by. Hellerup Parkhotel ligger perfekt placeret midt imellem København og Hørsholm Golf, ca. 20 min. kørsel fra banen. Hotellet ligger i et hyggeligt område, tæt på vandet og med gode shopping muligheder. GolfPakken giver mulighed for golf, wellness og noget af det bedste Københavnsområdet har at byde på. Alt sammen til en attraktiv pris. Pakken indeholder:

  • Morgenbuffet
  • 1 overnatning
  • 1 velkomstdrink i baren
  • 1 stk. greenfee til Hørsholm Golf. ( spil op til 27 huller)

Priser fra kr. 1.050,- pr. person i delt dobbeltværelse pr. nat.

Enkeltværelsestillæg kr. 300,-

Link til Hellerup Parkhotel…


Schæffergaarden – golf og gastronomi

Schæffergaarden er et gammelt jagtslot fra 1755, omgivet af en smuk park og søområde. Schæffergården, der ligger i Gentofte ca 20 min. kørsel fra Hørsholm Golf, danner rammen om nogle fantastiske dage med golf krydret med gastronomi på top niveau.

Priser fra 875 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Enkeltværelsestillæg kr. 300,-

Link til Schæffergaarden…


Sinaturhotel Frederiksdal

Sinatur Hotel Frederiksdal ligger direkte ned til Mølleåen, midt i den smukke natur mellem Furesø og Bagsværd Sø. Hotellets naturskønne placering inviterer til stille pauser og oplevelser i det fri.

Link til Sinatur Hotel…


Bed & Breakfast på Rungstedgaard (kun i sommerferieperioden)

Ferietid, badetid, istid, spisetid, sovetid, kulturtid, familietid, kærestetid, alenetid. Nogle gange er det bare tid til at komme lidt væk, og så er et Bed & Breakfast ophold på Rungstedgaard en oplagt mulighed. Rungstedgaard ligger i det naturskønne Nordsjælland, med skoven på den ene side og Øresund på den anden. Link til Runstedgaard…