Top
 

Golfophold

Hørsholm Golf / Greenfee / Golfophold

Golfophold


Hotel Marina – miniferie med udsigt til Øresund

Med udsigt over Øresund og med Jægersborg Hegn som baghave er hotellet ideel base for et hav af udendørsaktiviteter, bl.a. også golf. Gæster fra Hotel Marina får 20% rabat på greenfee i Hørsholm Golf ved fremvisning af værelsesnøgle fra hotellet. Hotellet tilbyder 15% rabat på individuelle ophold 1 nats eller 2 nætter for Hørsholm Golf’s gæster & medlemmer.

Link til Hotel Marina…


Hellerup Parkhotel – spil golf og oplev København

Hørsholm Golf og Hellerup Parkhotel har et unikt tilbud til jer, der ønsker at kombinere golf og by. Hellerup Parkhotel ligger perfekt placeret midt imellem København og Hørsholm Golf, ca. 20 min. kørsel fra banen. Hotellet ligger i et hyggeligt område, tæt på vandet og med gode shopping muligheder. GolfPakken giver mulighed for golf, wellness og noget af det bedste Københavnsområdet har at byde på. Alt sammen til en attraktiv pris. Pakken indeholder:

  • Morgenbuffet
  • 1 overnatning
  • 1 velkomstdrink i baren
  • 1 stk. greenfee til Hørsholm Golf. ( spil op til 27 huller)

Priser fra kr. 1.050,- pr. person i delt dobbeltværelse pr. nat.

Enkeltværelsestillæg kr. 300,-

Link til Hellerup Parkhotel…


Schæffergaarden – golf og gastronomi

Schæffergaarden er et gammelt jagtslot fra 1755, omgivet af en smuk park og søområde. Schæffergården, der ligger i Gentofte ca 20 min. kørsel fra Hørsholm Golf, danner rammen om nogle fantastiske dage med golf krydret med gastronomi på top niveau.

Priser fra 875 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Enkeltværelsestillæg kr. 300,-

Link til Schæffergaarden…


Sinaturhotel Frederiksdal

Sinatur Hotel Frederiksdal ligger direkte ned til Mølleåen, midt i den smukke natur mellem Furesø og Bagsværd Sø. Hotellets naturskønne placering inviterer til stille pauser og oplevelser i det fri.

Link til Sinatur Hotel…


Rungstedgaard  i sommerperioden

Med et hotelophold på Rungstedgaard er der ikke langt til Hørsholm Golfs baner og den skønne Nordsjællandske natur. Rungstedgaard har udsigt til Øresund og ligger lige midt i egen park og bøgeskov, blot 10 minutters kørsel fra Hørsholm Golf.

Stor morgenbuffet
Hver morgen serverer Rungstedgaard deres store morgenbuffet med et kæmpe udvalg af lækkert bagværk, friskrørte yoghurter, hjemmeristet mysli, pandekager, æg i flere varianter og meget mere.

Historie og elegance
Rungstedgaard blev opført i 1917 som privatbolig til Laura Dinesen, der var beslægtet med Rungstedgaards berømte nabo Karen Blixen. Og frem til 1965 dannede huset ramme om familiens hverdagsliv, indtil det blev overtaget af Forsikringsakademiet, som i dag ejer og driver Rungstedgaard. Hovedhuset på Rungstedgaard rummer i dag både møde- og konferencefaciliteter til mere end 450 personer samt 141 hotelværelser. Huset emmer af historie og elegance.

Karen Blixen
Når du besøger Rungstedgaard, så husk også at besøge deres nabo ‘Karen Blixen Museet’ – hvis tiden er til det. Museet er indrettet i forfatterens fødehjem Rungstedlund, som igen blev hendes hjem, da hun i 1931 vendte tilbage til Danmark efter 17 år som farmer i Afrika. Her boede hun til sin død i 1962, og her skrev hun alle sine verdensberømte fortællinger.

Booking

Booking af ophold foretages direkte til Rungstedgaard på rec@rungstedgaard.dk eller tel. 4586 4422.

Link til Runstedgaard…