Top
 

Restaurant

Hørsholm Golf / Om os / Restaurant

Bistro SANS på Lerbækgaard


Velkommen i det grønne!

På Bistro SANS på Lerbækgaard kan du spise en god frokost eller aftensmad. Alle er velkommen til at besøge Bistra SANS, uanset om man er golfspiller eller ej. Bistro SANS byder bl.a. på en masse lækre småretter, som man kan dele ved bordet. Til større grupper og selskaber tilbydes desuden buffetter.

Restauranten afholder også selskaber; fødselsdage, konfirmationer, bryllupper. Det er desuden muligt at afholde møder og konferencer i det hyggelige mødelokale “Stalden”.

Mød Mads og Steffen

”Tro, håb og kærlighed”
Tro, håb og kærlighed er en måde at udtrykke vores holdninger til mad, mennesker og service. Med dette udtryk vil vi gøre alt hvad vi kan, for at gøre det så hyggeligt som vi kan for vores gæster og samarbejdspartnere.  Vi tror på, at god mad og glade kollegaer giver glade gæster.  Håbet om derved at skabe et værested, fællesskab og en restaurant for alle typer mennesker. Folk skal kunne mærke, at det vi brænder for, er kærlighed til rigtig mad og personlig service.

Steffen Krogh, jeg er uddannet kok fra Brasseriet Gilleleje. Derefter kom jeg til Biogen, Hillerød, Meyers kantiner, hvor jeg blev inspireret i det nye Nordiske Køkken. Jeg har siden hen haft diverse lederstillinger. Bl.a. på Kokkedal slot hvor jeg for første gang stiftede bekendtskab med ”fine dining” siden hen har jeg hjulpet små restaurationer med opstart.

Mads Schack Pedersen, jeg er uddannet kok fra kantinen i ATP og restaurant Tinggården. På Tinggården fik jeg min store passion for mad, og gæster. Jeg har gennem Meyer koncernen udviklet meget med diverse lederstillinger. I 2014 tog jeg en iværksætter uddannelse som førte mig til at blive selvstændig. Siden hen drev jeg restauranten i Kokkedal golfklub i 2 sæsoner.

Kontakt Bistro SANS Lerbækgaard
E-mail: post@lerbaekgaard.dk
Tlf: +45 4576 1500
Web: www.lerbaekgaard.dk

Åbningstider
Mandag-lørdag 11:00 til ca. 22:00
Senest bestilling til køkkenet kl. 21.00

Søndag 11:00 til ca.18:00
Senest bestilling til køkkenet kl. 16.00