Top
 

Åbningsfest og Live Music

Hørsholm Golf / Aktuelt  / Åbningsfest og Live Music
19 maj

Åbningsfest og Live Music

Lørdag d. 3. juni på Lerbækgaard

Lørdag den 3. juni er der levende musik i restauranten på Hørsholm Golf. Stedets nye husorkester ”Almost Stars” går for første gang på scenen til Åbningsfesten for det det nye værtspar på Lerbæk-gaard som sommeren igennem vil arrangere en række musikaftener i weekenderne.

Bandet består af 3 garvede musikere som hver for sig har spillet i mange forskellige sammenhænge. Bassisten og kapelmester Thomas Risell er til daglig en del af Jan Glæsels orkester. Trommeslager Mads Klinke har spillet med et utal af danske kunstnere igennem årene og guitarist Rasmus Engeborg har en fortid med selveste 4 Tops og er samtidig en del af Lerbækgaarde nye værtsduo.
Publikum kan forvente en aften fyldt med de bedste hits fra 80’erne og frem. Sange fra både Sting – Dire Straits – David Bowie, Duran Duran og mange flere, er hvad bandet har på programmet denne aften.
Der tilbydes en lækker Tapas buffet med specialiteter fra det spanske køkken og efterfulgt af dessert og kaffe. Buffeten koster kr. 379,- pr person og bordreservation er en god idé denne aften.
Der er fri entré denne aften og buffeten starter kl. 18.00. Bandet går på scenen kl. 21.00 og bemærk at bordreservation kun er for spisende gæster og der er begrænsede pladser til arrangementet.
 
Reservation
Reservation af bord foregår ved at sende en e-mail til post@lerbaekgaard.dk. Ved reservation angives navn, mobilnummer, antal deltagere, ønske til ankomsttidspunkt (mellem kl. 18:00 og 19:30). Du modtager en e-mail med bekræftelse.
/Cecilia og Rasmus, Lerbækgaard