Top
 

Dame og herre klubmesterskab i hulspil 2022

Hørsholm Golf / Klubnyheder  / Dame og herre klubmesterskab i hulspil 2022
9 jul

Dame og herre klubmesterskab i hulspil 2022

Har du en klubmester i maven, vil du udfordre sidste års vindere eller syntes du blot hulspil er noget for dig, så tilmeld dig årets klubmesterskab i hulspil.

De enkelte hold spiller kvalifikationsrunder fra 15. august frem til weekenden 17. og 18. september, hvor der spilles semifinale lørdag og klubmester finale søndag. Du bliver matchet i kvalifikationsrunden med en spiller og I har selv ansvar for at få spillet matchen inden opgivne deadline. Der vil blive afholdt 2 eller flere indledende kvalifikationsrunder.

Søndag den 18. september vil der tillige blive afholdt 18 hullers klubturnering i Stableford i flere rækker, som afsluttes med fejring af vinderne samt søndagens hulspils finalister og dermed sikrer at årets dame- og herre klubmester i hulspil samt Stableford klubmester fejres på behørig vis.

Vi opfordrer alle med et HCP under 25 til at deltage. Jo flere spillere, des sjovere bliver kvalifikationsrunderne og derved gives en større udfordring for alle deltagere. I vil i den indledende runde blive matchet, så I møder spillere med nogenlunde samme HCP, hvor dette er muligt. Ved mange deltagere, vil sidste års vindere blive seeded i spillelisten.

Vi ser frem til at modtage din tilmelding i GolfBox. Og sidst men ikke mindst, opfordrer vi endnu engang til at kigge i kalenderen, sætte tid af til hulspil og tilmelde dig.

De bedste hilsener

Hørsholm Turneringsudvalg

V/Jytte Højgaard