Top
 

Gyserafslutning på Ryder Cup i Herreklubben

Hørsholm Golf / Herreklubben  / Gyserafslutning på Ryder Cup i Herreklubben
13 nov

Gyserafslutning på Ryder Cup i Herreklubben

I løbet af oktober og november har der været afviklet 5 runder golf baseret på Ryder Cup konceptet. På sidste spilledag afvikledes der 12 singlematcher i dejligt vejr lørdag formiddag.

Birdies førte inden dagens runde 36-30, men med 24 point at spille om var der spænding i luften inden starten.

De 4 første point gik til Eagles, og herefter kunne kaptajn Brunkel og flere andre ikke sidde stille pga. spændingen. Der kom skiftevis Eagles og Birdies sejre ind og med 3 bolde ude var stillingen lige. 2 bolde kom ind med en sejr til hver, og Mørup var en op på sidste hul mod Fobian, Desværre for Eagles og Mørup kunne han ikke finde sin bold, så både matchen og Ryder Cup endte all square. Tænk sig, at de totale 90 point fordeles 45-45!
Resultatet betyder, at pokalen bliver stående hos Birdies’ kaptajn Dick.
MVP hos Birdies var jo afgjort og den ellers ubesejrede Binder slappede totalt af og tabte sin match. Hos Eagles var der fem kandidater, hvoraf tre (Joachim, Brunkel og Agergaard) vandt. De ender alle på 6 point, men kaptajn Brunkel tager titlen med færrest tabte point.
Poul Henning mødte alligevel op og sikrede med 6 point titlen hos de frie fugle.
Det er så tid til fra turneringsleder at sige tak til alle for stærkt fremmøde og god disciplin, og turneringslederen glæder sig til næste år.
Husk tilmelding i Golfbox til Herreklubbens afslutningsfest  som byder på VM kamp fra kl. 16.00  mellem DK og Australien, dejlig middag i restauranten samt Ryder Cup pokaloverrækkelse 30. november.
Mvh
Robert