Top
 

Hilsen fra den nye bestyrelse 2024

Hørsholm Golf / Bestyrelse  / Hilsen fra den nye bestyrelse 2024
22 mar

Hilsen fra den nye bestyrelse 2024

Kære medlemmer af Hørsholm Golfklub

Efter en lang regnfuld vinterperiode er det nu endelig tid til at støve vores golfkøller af.  Derfor er det med stor glæde og forventning, at vi byder os alle hjerteligt velkommen til starten af en sprudlende ny sæson i golfklubben.

I samarbejde med DGU, Administrationen, Greenkeeperne, Trænerne og Klubber-i-Klubben har vi sammensat et spændende program med arrangementer, turneringer og sociale aktiviteter, der vil give os alle mulighed for at nyde spillet og samværet endnu en sæson. Uanset om I er erfarne golfspillere eller nybegyndere, er der noget for enhver smag og evne. Bestyrelsen takker for det store arbejde der ligger forud for planerne for 2024 og vil opfordre alle til at deltage aktivt programmet og i klublivet.  Vi håber, at aktiviteterne også giver anledning til at knytte nye venskaber og styrke de eksisterende gode bånd til hinanden.

Som start på sæsonen kan vi også byde velkommen til vores nye restauratører. Vi  glæder os til gode stunder sammen med Jer.

Tillad os at nævne det seneste DGU Repræsentantskabsmøde marts 2024 hvor man ikke kunne undgå at blive stolt af de mange gange Hørsholm Golf blev fremhævet for sin omhu med at passe godt på naturen og undgå sprøjtemidler. Klubben blev også brugt som et godt eksempel på at gå systematisk til værks i sin afprøvning og indførelse af robotter, sit fokus på at nedbringe forbruget af diesel og at være innovativ i sin tilgang til banepleje.  Bestyrelsen er ikke i tvivl om at netop bæredygtig naturpleje og indførelse af ny teknologi såsom Trackman er med til at tiltrække nye unge som voksne golfere.

Tak for at deltage i meget stort antal ved den seneste Generalforsamling, hvor vi sammen takkede den “gamle” bestyrelse for sit dedikerede arbejde for klubben gennem mange år. Det var rørende, at mærke Jeres anerkendelse og taknemmelighed for deres arbejde.

Selvom det bliver svært at nå samme højder vil den “nye” bestyrelse prøve at gøre dem kunsten efter og vi er allerede trukket i arbejdstøjet.

Med venlig hilsen,

Lone Fisker, på vegne af Golfklubbens Bestyrelse