Top
 

Hørsholm Juniorgolf Juli-August 2024

Hørsholm Golf / Juniorgolf  / Hørsholm Juniorgolf Juli-August 2024
1 jul

Hørsholm Juniorgolf Juli-August 2024

Nyhedsbrev/ Juniorgolf/ juli-august

 

Tiden flyver afsted, og pludselig blev det sommer og halvdelen af sæsonen er gået. Og hvis vi kigger lidt i bagspejlet, kommer der flere spændende motiver frem.

Først og fremmet er vi blevet flere. Mange nye ansigter har meldt sig ind og prøver nu kræfter med det hyggelige og svære spil – golf. Vi har i denne sæson arbejdet tæt sammen med DGU, for som udvalgt klub under DGU, at forsøge at vende pilen mhp. unges lyst til at spille golf. Over hele landet har der de sidste år været en tydelig tendens til, at golf er blevet en herresenior aktivitet. Det ønsker DGU ikke alene, og det gør vi heller ikke. Målet er en markant stigning i medlemstallet på især juniorspillere, og der ser pt. Fornuftigt ud. Således har vi øget medlemstallet med nettotilgang på ca. 20, målt på samme tid sidste år.

Det er vi naturligvis glade og stolte over, men det forpligter også. Vi skal tilbyde kvalificeret og spændende træning, tid og opmærksomhed til alle. Det er derfor vi i foråret har mandet betydeligt op, så der er det rum og tilbud nye medlemmer må forvente. Vi fortsætter med dette fokus, og vil samtidig sige tak til alle omkring træningen. Kun i fællesskab kan vi nå dette mål. Så tusind tak.

 

Opdatering på Sommercamp

Campen afholdes i uge 29, fra 15-18 juni, og interessen har været stor. Således var vi kort efter åbning af tilmelding fuldt booket. Vi har derfor efterfølgende justeret på konceptet så alle på ventelisten også kan være med.

Vi mødes hver dag fra kl.9:30 til 15, og håber alle tilmeldte spillere vil få en super oplevelse.

 

Sommerferie/ Camp for skolelever i Hørsholm kommune

Også dette tilbud glæder vi os til. Holdet er næsten fyldt op, og det bliver spændende at møde nye unge interesserede spillere. Vi lægger os naturligvis i selen og håber at kunne vække interessen hos de unge. Campen løber fra mandag til torsdag i uge 30.

 

Familiedag

Den 27. juli afholder vi, i samarbejde med DGU, Familie-/ introdag for nye golfere. Lørdag den 27/7 fra 10-13 vil vi introducere spillet, vise spillets facetter og give mulighed for at få prøvet kræfter med svinget, putning, bunkerslag, indspil osv. osv., men ikke mindst opleve det hyggelige og sociale omkring spillet.

 

Sommerafslutningen

Den 11/6 havde vi afslutning på første halvår, og det blev en hyggelig og oplevelsesrig dag. Jesper Thuen viste os alle hvordan golf også kan spilles, og vi sluttede af med en dejlig burger og sodavand i Stalden.

Næste træning er tirsdag den 13. August

Rigtig god sommer til alle.

/Jens Bernhardt