Top
 

Hørsholm Juniorgolf Maj 2024

Hørsholm Golf / Juniorgolf  / Hørsholm Juniorgolf Maj 2024
30 apr

Hørsholm Juniorgolf Maj 2024

Så blev sæson 24 skudt i gang. Ca. 30 unge og forventningsfulde juniorer mødte frem tirsdag den 9. april til første træningspas, – og der blev gået til den.
Alle 3 hold kom godt fra start, og de grundliggende rammer blev gentaget for alle.
Møde til tiden, være klar og opmærksom, lytte og gøre som træneren siger, og endelig være søde og venlige overfor hinanden.
Herudover blev alle forældre bedt om at holde sig i baggrunden og i det hele taget lade trænerne undervise og tage sig af spillerne under træning.
– og det gjorde alle.

Vi forsøger at optimere vores tilbud af trænere i år. Således vil Melanie være færdig som juniortræner den 30/4, og flere trænere vil blive tilknyttet teamet, så vi kan differentiere og tilpasse bedst muligt. I dag den 30/4, byder vi også velkommen til Søren West Meinertsen, som er ny træner til junior teamet. Søren har været medlem i 22 år og har rig erfaring med at undervise og spille golf.

Ikke alle trænere kan være med hver gang, og derfor prøver vi at samarbejde med andre spillere/ grupper i klubben, på udvalgte dage.  Således prøver vi pt. i samarbejde med Herreklubben, under mottoet “ Spil med en junior “, at tilbyde golf på 9 huls banen. Spændende at se hvor den ender.

 

Der er ingen træning Kristi himmelfartsdag torsdag den 9. maj.

 

Forældreudvalget står overfor sit første møde.

Den 2/5 mødes vi for første gang kl. 17:30. Er der derfor nogen som går rundt med spørgsmål eller ideer, må I endelig skrive til mig på junior@hoersholm-golf.dk , så skal jeg nok medbringe det til mødet.

Sommercamp.

Som noget nyt i år, vil vi tilbyde en Sommercamp for alle medlemmer af juniorgolf i uge 29. Campen vil indeholde 4 dage, mandag til torsdag, fra kl. 10 til 15 med intensiv træning på såvel træningsanlæg som bane. Prisen er 600 kr. for træning, frokost, bolde og bane, – for hele ugen. Tilmelding følger.

Sommerferietilbud.

Som endnu et nyt tiltag i år, vil vi tilbyde kommunens skoleelever at prøve kræfter med golf i uge 30. Således vil kommunens skoleelever modtage materiale og tilbud om golf i uge 30, på lige fod med andre tilbud i sommerferien. Håber, vi på den måde kan være med til at introducere golfen til endnu flere.

D-tour og Holdturnering.
Vi opfordrer på det kraftigste til at deltage i disse arrangementer. Første D-tour blev således afviklet i CGC Vallensbæk, og på trods af lave temperaturer, blev der rapporteret om en spændende og dejlig dag. Næste arrangement er på Ree Golfklub den 18. maj. Husk at tilmelde jer på golfboks.

/Jens Bernhardt