Top
 

International Pairs – Hørsholm Golfklub- søndag den 30. juni

Hørsholm Golf / Klubnyheder  / International Pairs – Hørsholm Golfklub- søndag den 30. juni
9 maj

International Pairs – Hørsholm Golfklub- søndag den 30. juni

 

 

 

International Pairs er en af verdens største amatørturneringer, der i år afholdes for anden gang i Hørsholm Golf, som en åben turnering:

Søndag den 30. juni med Gunstart kl. 9.00

Paris+: Vores turnering afvikles som en Pairs+, hvilket er et nyt eksklusivt koncept fra Pairs, som indebærer at der er en repræsentant på plads, som sørger for at gøre dagen ekstra festlig. De lover blandt andet at have et rejsegavekort fra green2green til Royal Óbidos i Portugal med, som de trækker lod om direkte efter præmieoverrækkelsen blandt alle tilstedeværende.

Spilleformat: Det er en par-turnering med Fourball-Bestball, stableford spilleform (85% af HCP). Begge partnere driver ud på hvert hul og spiller hver sin bold færdig. Den bedste hulscore per hold bliver holdets score (stableford) per hul. 18 huller og banekombi ØST-NORD. Scores indrapporteres elektronisk for hver bold. Scoren skal senest rapporteres lige efter runden (vil kun være synlig for Turneringsledelsen). Der vil blive udleveret scorekort til brug for egen verificering.

Kvalifikationsturneringer og Danmarksfinalen: Udover i kvalifikationsturnering i Hørsholm Golfklub spilles kvalifikationsturneringer rundt om i hele landet i løbet af sommeren 2024 og Danmarks Finalen foregår på Great Northern den 10. september 2024. En spiller kan deltage i flere kvalifikationsturneringer.

Det bliver et brag af en finale på en golf-oase af allerhøjeste kvalitet med mulighed for at kvalificere jer til en endnu større oplevelse, nemlig verdensfinalen som afholdes på Tenerife start oktober 2024

Handicapgrænsen er 54, men det højeste handicap, som kan tilgoderegnes, er 36 (gælder både kvinder og mænd). Find en valgfri partner, kvinde eller mand eller tilmeld dig alene i denne spændende turnering. Turneringsledelsen sætter alene-tilmeldingerne sammen i par.

Præmier: Dagens vindende par går videre til Danmarks finalen på Great Northern. Herudover er der til andre placeringer et fint præmiebord, eksklusiv hole-in One-præmie og præmie til nærmest pinden. Udover dette er der Wild Cart lotteri hvor det er muligt at vinde en plads i Danmarks Finalen.

Turnerings-fee inklusive frokost er kr. 220- pr. spiller. Gæster skal udover turnerings-fee betale et greenfee på kr. 350,-. Hørsholm Golf ni-hulsspillere betaler greenfee på kr. 100,-

Yderligere information omkring turneringen på International Pairs hjemmeside: https://denmark.internationalpairsgolf.com/

Tilmelding: GolfBox (senest den 26. juni kl. 12 -eller ved max. 80 tilmeldinger)

Vi glæder os til se jer til denne unikke turnering.

Turneringsledelsen v. Jytte Højgaard og Janne Egelund Schmidt

Sidste års vindere og stemningsbilleder: