Top
 

Juniornyhedsbrev | April

Hørsholm Golf / Aktuelt  / Juniornyhedsbrev | April
29 mar

Juniornyhedsbrev | April

Så er det lige før sæson 24 bliver skudt igang. Foråret banker for alvor på, og vandet på banen synker fortrøstningsfuldt.

Opstartsmødet den 9. marts var godt besøgt, og mange informationer blev uddelt. Et mindre referat er udsendt efterfølgende til alle på juniorgolflisten.

Tirsdag den 9. april er første træningsdag, og kl. 16:30 overtager hhv. Camilla og Karsten dirigentstokken og starter første træningspas.

De første træninger vil vi bruge på at skabe de bedste hold, så alle får den bedste træning. Grundlæggende er det stationstræning tirsdag for de store, allround træning for de små. Torsdag er der banetræning, hhv. på par 3 banen og reduceret 9-hulsbane, alt afhængig af hvor Camilla placerer spillerne.

 

På opstartsmødet blev der desuden nedsat en forældrestøtte gruppe, hvor følgende 5 forældre har meldt sig:

Julie Munch, mor til Louise
Jacob Bohn Jespersen, far til Sebastian og Benjamin
Jeanette Von Irgens-Bergh, mor til Matthias
Peter Thagaard Olesen, far til Christian
Alexander Elsass, far til Oliver

Formålet med forældregruppen er at spare med Ungdomsudvalget, så vi kan trykprøve ideer, metodeudvikle og sikre vi sigter efter samme mål. Udvalget holder møde med Ungekoordinator (Jens Bernhardt) 3 gange i sæsonen.

Årets kalender, hvori alle træninger, udvalgmøder, turneringer mv. er indskrevet, er klar til udsendelse, og vil være at finde på klubben hjemmeside under Juniorgolf.  Skulle der opstå justeringer vil de blive indskrevet i kalenderen, og, om muligt, noteret i nyhedbrevet forud.

Et af sæsonens store mål er at få flere spillere tilmeldt de mange turneringer DGU arrangerer. Derfor opfordrer vi til at melde sig. Det foregår på Golfbox. D-tour er for alle, og vi skal nok hjælpe med tilmelding.

I skrivende stund har vi tilmeldt holdturneringen med 1 hold. Det bliver spændende at følge.

Vel mødt den 9. april kl. 16:30. Vi glæder os til at se så mange som muligt, og bær over med de første par træninger. Der kan være mange nye, og vi skal alle lige finde vores plads. Så tag smil og kaffe med.

Ungekoordinator
Jens Bernhardt
E-mail: junior@hoersholmgolf.dk