Top
 

Kære Seniordamer, turnering og frokost torsdag den 6. maj.

Hørsholm Golf / Klubnyheder  / Kære Seniordamer, turnering og frokost torsdag den 6. maj.
28 apr

Kære Seniordamer, turnering og frokost torsdag den 6. maj.

Kære Seniordamer.

Vi glæder os til at se jer til turnering og frokost torsdag den 6. maj. Der er fortsat visse corona-restriktioner, som vi skal forholde os til. Når I har tilmeldt jer – hvilket I gerne må gøre nu – sætter vi holdene. Vi spiller almindelig Stablefort enkeltmandturnering. 18-hulsspillere har gunstart kl. 9.00, så mød gerne op 8:30, så vi kan fordele scorekort, og I kan nå ud på hullerne. 9-hulsspillere har løbende starter fra kl. 10.00.

Vi planlægger en fællesfrokost på terrassen med 3 stykker smørrebrød til hver og en gratis drink, hvis vejret er med os 😊. Vi må ikke komme ind i restauranten (corona-regler), hvorfor vi har en plan B i tilfælde af regnvejr. I så tilfælde rykker vi over på den overdækkede del af træningsbanen og får sandwich (1/2  skinke+ost og ½ pastrami) lige som sidst til åbningsturneringen.

Uanset det endelige traktement koster deltagelse 100 kr., som I betaler på vores sædvanlige konto 1329-6880985491. Der er en del af jer, som har penge til gode fra tidligere indbetaling til aflyste turneringer. Vi har vedhæftet en oversigt over disse tilgodehavender.

Husk også årskontingentet på 250 kr. – for dem, der ikke allerede har fået det gjort.

Velmødt til en dejlig dag på banen – i solskin.

Tilgodehavende Maj 2021

Mvh

Suss, Ulla, Anne-Grethe, Kirsten og Mette