Top
 

Medlemmer skaffer medlemmer

Hørsholm Golf / Aktuelt  / Medlemmer skaffer medlemmer
6 maj

Medlemmer skaffer medlemmer

Samvær, Sundhed og Sport – det tilbydes i Hørsholm Golfklub.

Del nogle mindeværdige stunder i grønne omgivelser, og i selskab med bl.a. køer, får, fugle og pindsvin –  inviter en ven til at tegne et medlemskab i Hørsholm Golf Klub.

I maj måned 2019 har medlemmer af Hørsholm Golf Klub mulighed for at skaffe et nyt Classic fuldtids medlem og selv opnå rabat på kontingentet i 2020, hvis det nye medlem fortsætter sit Classic Fuldtidsmedlemskab.

”Medlemmer skaffer medlemmer”

Nyt Classic Fuldtids medlem med spilleret alle baner Kr. 10.450,00 – 15%: Kr. 8.882,50*

Det nye medlem, samt det medlem som har anbefalet et nyt medlem, modtager et fordels kort til en runde spil på 14 baner** eller gavekort til proshoppen værdi kr. 500,- til brug i 2019

Såfremt det nye medlem fortsætter sit Classic Fuldtids medlemskab i 2020, modtager det eksisterende medlem en rabat på kontingentet for 2020 på 15 % (der kan kun opnås 15 % en gang) Begge modtager ved fortsættelse i 2020 desuden et gavekort til proshoppen værdi kr. 500,-.

 

*Betalingen dækker indmeldelse gebyr samt kontingent for 2019. Kontingent for 2020 opkræves automatisk i december måned med mindre der skriftligt er meddelt ønske om ændring af medlemskabs kategori eller udmeldelse.

** Fordels kort kan kun vælges af fuldtidsmedlemmer.

 

Tilbuddet er kun gældende for tegning af Classic fuldtids medlemskab og ved indmeldelse senest 31. maj 2019. Registrerings skema kan hentes i shop eller sekretariat.

Dette er til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Afbryd